Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trofea - Poszukuje ludzi - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Proponuje w tym temacie pisać, gdy ktoś poszukuje osoby do trofeów, temat ogólny, gry ogólne.

Czy ktoś ma jeszcze NFS Rivals?

chodzi tylko o 2 trofea wygraj ze znajomym

ktoś na mojej friends list z forum zdaje sie gra?

odzywajcie sie :)

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 23,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo jak Zośka usunie Sebie platyne w Uncharted bon za dlugo gral i smieci nie wyrzucil to customer support by nie wyrobil.

• ziomek pisz w temacie FC4 tam ludzie jeszcze graja

• Nie wiem, czy na konsoli się lvl przelicza, ale np na stronie PSNProfile jest stosowne info, ze ktoś ma ukryte trofea i ile, a poziom się aktualizuje.

Opublikowano

Cześć Fanek :)

Czy ktoś wie czemu nie widzę w zakładce Friend w opcjach All Drive wszystkich znajomych z PSN którzy grają w tą grę? mam taki problem na PS4 i znajomy który chce mi pomóc w zdobyciu platyny przy dwóch trofikach online nie może tego zrobić bo mam go w znajomych na PSN ale nie widnieje w znajomych w NFS w opcjach ALL Drive. Ponowne dodanie do znajomych nic nie dało.

A jeśli nikt nie ma pojęcia czemu tak się dzieje prosze chętna osobę która szuka pomocy również w zdobyciu tych trofików o zaproszenie do znajomych PS ID: SmoQ1988_PL
może wkońcu uda mi się zdobyć tą platyne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Szukam kogoś kto gra w UFC i pomoże mi wbić trofika. Chodzi o czy walki w Rivals ;) Pozdro

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemanko

Potrzebuje w miarę ogarniętego kogoś do zdobycia pucharów online w Far Cry 4 jak coś mogę również pomoc siedzę w domu ze złamanym obojxzykiem wiec jak coś pisać pm to się zgadamy jakoś

Opublikowano

Gra ktoś w Raymana? Potrzebowałbym kogoś do pomocy z trofikami za challenge.

Opublikowano

Ja gram ale na Vicie. W jaki sposób można sobie pomóc i do jakich pucharków? Bo z tego co wiem to trzeba po prostu łupać te chellenge, żeby zdobyć milion lumów, no i niestety na Vicie jest trofeum do zdobycia za diamentowy puchar w wyzwaniu :(

Opublikowano

Jest trofik za pobicie wyniku znajomych 30 razy. Niestety nie widziałem, żeby ktoś grał w Raymana :/

Opublikowano

Ja pykam raz na jakiś czas na ps3. Trofka za maksymalną czaderskość wpadnie mi chyba za kwartał :// Przegięli troszeczkę. 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Mi gdzies w urodzinki :-(

P.s vita chyba nie wspolgra z ps4.

Opublikowano

Siema jak coś podpisania się do tematu z Fc 4 potrzebuje pomocy do 2 trofeów jak coś dajcie znać mój psn ziemniakk08 i napisać w jakiej sprawie ;)

Opublikowano

Ja już chrzanię tego Raymana. Myślę, że 73% to dobry wynik na Vicie i styknie (cały singiel na 100%). Mam pełno gier do nadrobienia (szczególnie z Plusa).

Opublikowano

Jak ktoś walczy o trofeum w Raymanie Legends z pobiciem 30 razy znajomych to niech mnie doda, bo też potrzebuje do platyny :/

Opublikowano

Ja już chrzanię tego Raymana. Myślę, że 73% to dobry wynik na Vicie i styknie (cały singiel na 100%). Mam pełno gier do nadrobienia (szczególnie z Plusa).

Ale wystarczy po 20 min dziennie i Tobie w koncu wpadnie te 100%, kwestia czasu.
Opublikowano

Ale wystarczy po 20 min dziennie i Tobie w koncu wpadnie te 100%, kwestia czasu.

Nieprawda, bo na Vicie potrzebne jest złote trofeum za zdobycie diamentowego pucharka w chellengach, czyli musisz być w danym chellengu w 1% najlepszych Graczy świata, co przy moim casualowym graniu na przenośnej Vicie graniczy z cudem... Na PS4 i PS3 zamiast tego pucharka jest pewnie to pobicie 30 razy znajomych. Nie wiem, po co oni zmieniali te trofea względem Vity :/

Edytowane przez _daras_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nieprawda, bo na Vicie potrzebne jest złote trofeum za zdobycie diamentowego pucharka w chellengach, czyli musisz być w danym chellengu w 1% najlepszych Graczy świata, co przy moim casualowym graniu na przenośnej Vicie graniczy z cudem... Na PS4 i PS3 zamiast tego pucharka jest pewnie to pobicie 30 razy znajomych. Nie wiem, po co oni zmieniali te trofea względem Vity :/ Ja sie nie poddaje

Z tego względu, ze na Vicie gra znacznie mniejsza cześć graczy, stad jest tak ciężko zbliżyć sie do 1% . na PS3 wynik ten jest, co najmniej po 2K na wyzwanie.  Na Vicie jest o wiele za trudno :(

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

potrzebuje kogoś do Far Cry4 do zrobienia 2 trofeów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze w LBP3 ? potrzebuje 4-gracza do co-operacji. Jest ktoś chętny na dzis ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś byłbym chętny pomóc z dwoma trofeami w trybie współpracy w Far Cry 4 mianowicie chodzi mi o przejęcie strażnicy grając jako Hurk oraz tego za zabicie przeciwnika w samochodzie obok :) Mój nick na PSN : JakuzaPL

Opublikowano
  • Autor

ziomek pisz w temacie FC4 tam ludzie jeszcze graja

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję ludzi  - pod stałą ekipę do GTA Online (platyna). Luźne granie bez spinki głównie wieczorami :)

Proszę o info na prv :)

Edytowane przez Lukas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W temacie o FC4 nikt nie był chętny, może tutaj spróbuję. Ktoś chętny do pucharków w FC 4 ? :P