BuRRRza 43 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na X1 mi jakas aktualizacja 5.2GB wyskoczyla. Z miesiac gierki nie odpalalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 zapewne z powodu dlc http://www.xboxachievements.com/news/news-23958-Plants-vs--Zombies--Garden-Warfare-2-Gets-Free-Trouble-in-Zombopolis-DLC.html Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Panowie, jak w tej grze sadzi się tych chodzących pomocników? Żona mnie męczy a ni nie mogę znaleźć normalnego manuala, ani filmiku na Youtube z tym. Swoją drogą jeśli już zrezygnowano z dodawania instrukcji papierowej to mogłaby być dołączana chociaż w formie cyfrowej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tak są specjalne miejsca gdzie możesz wezwać roślinkę lub zombiaka do pomocy, tylko musisz mieć karty z pomocnikami które odblokowujesz w sklepiku za kredyty z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ok, ale jak wyglądają te specjalne miejsca i w jakich trybach są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Roślinki Spawnujesz w porozstawianych doniczkach które muszą się podświetlać na złoty kolor, to samo z zombiakami, tylko że musisz szukać kupek ziemi z wystającymi kośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Te doniczkowe to wiem, w jedynce było to samo. Ale mi chodzi o te poruszające się, których w doniczkach nie da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 A to tu już Ci nie pomogę, bo grałem tylko w betę dwójki Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jak grasz w multi to masz w niektorych miejscach (blizej respa roslin) rozkopana ziemie i tam mozesz respic te chodzace rosliny Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Gra ktoś w dwójkę na PS4 dużo ludzi na serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie ma problemów z wyszukiwaniem meczy, zwłaszcza teraz nie będzie kiedy jest promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kupiłem dzisiaj sprawdzę, myślę że będzie grane mocno jak w jedynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
sigonik 0 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam mam pytanie czy w Plants vs Zombie 2 online ludzie jeszcze grywają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Grają. Ja niedawno pokusiłem się o platynę i nigdy nie miałem problemu z grą przez sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Kupiłem na aktualnym promo i żałuję że wcześniej tego nie zrobiłem. Bardzo miła odskocznia od BFów itp. Tylko jest problem że większość graczy ma już tak dopakowane postaci, że na multi trzeba mocno poślady spiąć żeby w du.pkę nie dostać. Ale noobków też nie brakuje Singiel też daję radę, a jedna misja u komandora Kukurydza biję taką jedną z chyba CoDa IV MW o dwie długości Sekrety i easter eggi, takie że śmieję się jak głupi do klusek!!! Jak ktoś nie ma w co grać, a lubi luźny humor i strzelanki to nic tylko brać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Będzie trójeczka Cytat Podczas konferencji omawiającej sprawozdanie finansowe firmy Electronic Arts wydawca uchylił rąbka tajemnicy odnośnie planów na przyszłość. Okazuje się, że wśród nich są nowe odsłony marek Need for Speed oraz Plants vs. Zombies. Niestety, nie podzielono się zbyt wieloma konkretami. Wiemy jedynie, że obie gry mają ukazać się jeszcze w tym roku. Ponadto w przypadku marki Plants vs. Zombies prezes firmy Andrew Wilson uściślił, że chodzi o nową odsłonę jej strzelankowej odnogi. Oznacza to, że otrzymamy najpewniej następcę Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Przypomnijmy, że ostatnią odsłoną Need for Speed było wydane w 2017 roku Payback. Gra ukazała się na pecety oraz konsole Xbox One i PlayStation 4. Produkcja została przyjęta dosyć chłodno i wersja na PlayStation 4 posiada średnią ocen na poziomie 61% według serwisu Metacritic. Nieco bardziej łaskawy był nasz redaktor, który wystawił tytułowi notę 7.5/10. Z kolei w przypadku drugiej z marek najnowszą odsłoną jest karcianka Plants vs. Zombies Heroes, która trafiła pod koniec 2016 roku na urządzenia mobilne z systemami iOS i Android. Najnowsza gra z serii ma być strzelanką, więc fani liczący na powrót do korzeni cyklu i tradycyjną strategię tower defense, na razie będą musieli uzbroić się w cierpliwość. https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=113291 Kurła ale musiałem kopać żeby znaleźć temat Edytowane 7 Lutego 2019 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dobrze wiedzieć, żeby nie kupować dwójki tylko czekać na kolejną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 4 minuty temu, Plugawy napisał: Dobrze wiedzieć, żeby nie kupować dwójki tylko czekać na kolejną część. Z całego serca polecam dwójeczkę, masa zabawy za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Domyślam się, bo przegrałem masę czasu w jedynkę na ps3. Tam trochę kulał balans postaci, ale jako bezstresowa gierka multi to się nadawało. Teraz u mnie miejsce tej gierki zajął Battlefront. W dwójkę chętnie bym pyknął jakby była w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 dzisiaj z rana na mailu takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Jaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Można już kupić i grać 100 z hakiem z EA Access https://www.ea.com/pl-pl/games/plants-vs-zombies/plants-vs-zombies-battle-for-neighborville Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 jeśli kogoś achivy/trofea interesują to zapraszam do lektury. typowe dla serii. będzie trochę grindowania https://www.xboxachievements.com/game/plants-vs-zombies-battle-for-neighborville/achievements/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Największy grind to dopakowanie 20 postaci na maxa, poza tym lajcik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Fajnie to wygląda, mniej jaskrawo i dziecinnie. Jakiś czas temu wbiłem platyne w dwojce i trójkę też wezmę na celownik jak będzie jakieś promo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi