Opublikowano 29 sierpnia 201410 l najlepszy polski kawałek anty-pijacki: http://stepdownhc.bandcamp.com/track/ul-punk-2
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Spierdalać z guwnianym pankiem. Bluber to mnie dzisiaj rozkurwiło na atomy: Dawałeś nowszy wał, który też super jest, ale TO No polecam każdemu, kto ceni dobrą muzykę a nie guwniany pank.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Te zespoły to chyba nie mają najwyższej rotacji w ogólnopolskich rozgłośniach
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l No polecam każdemu, kto ceni dobrą muzykę a nie guwniany pank. Sorry maseł ale ty sluchasz metalu a metal to dopiero guwno. Co do homewreckera to jest jeszcze nagrane ze starym wokalistą i też mi się chyba bardziej podoba. Robert ojapier.dole wiem http://youtu.be/AJYM1TmloRM to powinno ci siadnąć Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez _Be_
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Chodziło mi o czysty pank z jabolem a nie fajne hybrydy pankowo-blekowo-defowo-jeszcze inne. Następnym razem Cię pochwalić za muzę :confused:
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l No to odpal sobie krzycz i to nie ma nic wspólnego z pankiem jabol, tak samo coalition, hundredinchshadow i reszta tutaj wrzuconych.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Krzycz znam bardzo dobrze, ale tam odmawiają różaniec w pewnym momencie i podziękowałem. Poza tym pseudo-przeintelektualizowane.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l słucham bluber i bardzo fajne, jestem w 7 minucie. No ale ja jednak jestem bardziej łubudubu, czekaj włąsnie leci kolejny wałek, mniam.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Krzycz znam bardzo dobrze, ale tam odmawiają różaniec w pewnym momencie i podziękowałem. Poza tym pseudo-przeintelektualizowane. Obczaj La Aferra - Miłość
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Łokej. Ale to pote bo teros siy bierem na łognisko w Poroniniy przy rzece \m/
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l ku.rwa wrzucam same przeciwieństwa jabol panka i jeden numer który ewidentnie jabol panka krytykuje, a ten mi o jabol panku. ranisz mnie paweł . no, ale jak już jabol pank został wywołany do tablicy to nie może zabraknąć najlepszego jabol panka jaki powstał w historii wszechświata:
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l nie nie bluber, wiem ze kochasz swinki, ale zamiast spiewac niech szukaja trufli. przy okazji przypomne jedną z najlepszych kapel, ostatnio dużo słucham tego w samochodzie na vol. 32, pomaga inaczej spojrzec, bardziej przychylnym okiem na problemy polskich kierowców.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Jeszcze z takich ciekawych blekowo/post/metalowo to Terra Tenebrosa i Downfall of Gaia - Suffocating in the Swarm of Cranes
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l low places zaje.biste, accept death też i dobra rada przy okazji. Jeszcze z takich ciekawych blekowo/post/metalowo polska entropia też była spoczko, ale dawno nie słuchałem to nie wiem co z nimi. tej zimy dużo francuskiej gejozy w tych klimatach słuchałem, ale nie pamiętam jak się te kapele nazywają. może niech farmeros przypomni. milan skombinowałeś tą płytę complete failure pociętą na kawałki w końcu? xD Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l nie, przyznam że zapomniałem o niej ;/ zycie mi sie troche skomplikowało, nie mam czasu na format komputera, co dopiero na latanie za płyt,a wszystkie te megauploady upadly, nie potrafie sie odnalezc w tej rzeczywistosci.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l nie, przyznam że zapomniałem o niej ;/ zycie mi sie troche skomplikowało, nie mam czasu na format komputera, co dopiero na latanie za płyt,a wszystkie te megauploady upadly, nie potrafie sie odnalezc w tej rzeczywistosci. super podsumowanie tematu.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Solsik albo ruskie z funkysouls teraz. funkysouls, ostatnio myslalem o nich, ale zapomnialem nazwy, a zakładke straciłem, może beda mieli przeciek nowego todaya. dzieki django.