Skocz do zawartości

Zgadnij cytat !

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

We had created him to think, but there was nothing it could do with that creativity. In rage, in frenzy, the machine had killed the human race, almost all of us, and still it was trapped.

Zgadujcie chłopcy.

ale nie wtryniaj się między wutkę a zakąske. najpierw trzeba wykazać się trochę wiedzą.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• oqgozo.

• uchodźcy i wygnańcy: spacer po portland w stanie oregon

• "Dobra, posłuchajcie, nie chcę ja źle mówić o zmarłych, czy jednak wspomniałem, że moja matka to był kawał dzikiej (pipi)? Tak właśnie było: wielka świńska pizda i wysuszony czarny robak w głowie."

Opublikowano

@Kmiot, amerykańscy bogowie?

E-e. Podpowiedź: polski autor, żyjący, tworzący, brany pod uwagę przy wszelakich nagrodach literackich, a nawet laureat jakichś tam.

Opublikowano

Ale byłoby zabawnie, gdybyś zgadł. Nie zniechęcaj się.

Opublikowano
  • Autor

traktuje ten temat edukacyjnie.

Opublikowano

Ciepło, choć obaj kojarzą mi się raczej z poważniejszymi tonami.

Opublikowano
  • Autor

Ciepło

240px-I-see-what-you-did-there.jpg

to nie wiem. dawaj podpowiedź.

Opublikowano

W siódemce nominowanych do tegorocznej NIKE. Ale nie za tę akurat powieść.

Opublikowano

Dobra, oddaję. Nie chcę być tym, który zabił temat. Nie zniósłbym krwi na rękach.

Opublikowano
  • Autor

spokojnie. kartkuje całą twórczość wszystkich nominowanych do najki.

Opublikowano

Spróbujcie moje, specjalnie dałem łatwe, żeby temat nie umarł.

Opublikowano

ten cytat kmiota to Karpowicz, z balladyn

Opublikowano

No, Ermund uzyskał tym samym prawo zabicia tematu przy pomocy swojego cytatu.

Opublikowano

Co sprowadziło mnie do jej piczy, w której kiszą się soki tylu mężczyzn, dlaczego uciekłem do tego szamba od czystego łona mojej eugenicznej żony, od jej lędźwi czystych jak polski ołtarz, od jej łona przypominającego kwietną łąkę, od tej lęgni Polaków, która przyjmowała moje nasienie chętnie, aby wzrosnąć Polakiem, ale przecież mojego chuja przyjmowała z odrazą, bo czyż to przystoi, aby Polce ktoś chuja wkładał między nogi? Ciężką, ponurą koniecznością było dla niej moje ciało. Wolałaby, abyśmy ciał nie mieli. Ale dla Polski znieść mogła i to.

hint: również autor nominowany do Nike (a kto w Polsce nie był?)

Opublikowano

Jeśli tak, to ktoś chętny może zadać.

Opublikowano

"Ojczyzna jest to kawałek ziemi otoczony ze wszystkich stron granicami, zazwyczaj nienaturalnymi. Anglicy umierają za Anglię, Amerykanie za Amerykę, Niemcy za Niemcy, Rosjanie za Rosję. W tej wojnie bierze teraz udział pięćdziesiąt czy sześćdziesiąt krajów. To chyba niemożliwe, żeby było aż tyle krajów, za które warto umierać?"

Opublikowano
  • Autor

Ból nie jest jeszcze śmiercią – przemknęło przez gasnącą świadomość człowieka. Śmierć nie boli. To straszliwe dławienie to życie, męka życia, ostatni cios jaki zadać zdoła.