September 18, 201411 yr Witam , Kupiłem na aukcji podobno działającego psx'a, kopię się teraz ze sprzedawcą o odesłanie konsoli. Jeśli nie uda mi się jej odesłać i odzyskać należności to może ktos tutaj podpowie mi co może być z konsolą nie tak. Dołanczam filmik z tym jak konsola reaguje po wciśnieciu przycisku od klapy zamykającej napęd, zachowanie czytnika nie zmienia się niezależnie czy jest w nim płyta czy nie. Po wyjęciu płyty laser świeci się i porósza góra/dół .
September 18, 201411 yr Jeśli laser jest już zużyty, to nowy kosztuje 15 zł + wysyłka 10 zł, wiec nie wiem co się bardziej opłaci, tracić nerwy na szarpaninę ze sprzedawcą czy prosta wymiana lasera w tej sytuacji naprawi problem.
September 18, 201411 yr Nie wiem ile dałeś za tego PSXa, ale stan na foto całkiem niezły. Mi się marzy zakupić obudowy wszystkich konsol jakie miałem, przeciąć na pół i poprzyklejać na ścianie, jak gitary w Hard Rock Cafe
September 19, 201411 yr Author No właśnie wizualnie konsola jest w stanie idealnym nawet kupiłem wersje z kartonem w bardzo przyzwoitym stanie i nie ma opcji że oddam ją sprzedającemu z allegro , prędzej naprawie