Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

To on jeszcze zyje ?

Edytowane przez Mroku333

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 170,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wlaczylem te 2 kawalki a tam stekajacy grubas na auto tunie ja pie,erdole zabijcie sie blagam

• nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarob

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obecnie najlepszy w Polsce, a potem długo długo nic, więc byś nieco przystopował z hejtem, ok? 

Opublikowano

nie slucham na codzien polskiego rapu, ale raz na jakis czas lubie sobie cos zarzucic. tym razem padlo na vanillahajs i bardzo mi sie podoba. nienawidze tekstow o tym jak jakiemus drechowi bylo ciezko w dziecinstwie i wychowala go ulica o  je baniu policji itp, a tu mamy duze ilosci autotjuna, luzne teksty i spoko teksty.

lucek mozesz powiedziec koledze, ze gdyby mial konto na forumku to dalbym mu plusika za plyte

Opublikowano
nienawidze tekstow o tym jak jakiemus drechowi bylo ciezko w dziecinstwie i wychowala go ulica o  je baniu policji itp,

O SKUR.WYSYN TEDE, JEDEN JEDYNY WYLAMUJE SIE ZE SCHEMATU

i pier..doli nawijanie o ciezkim zyciu 

bo wiecie, ciezkie zycie maja 

tylko

je.bane lamusy

Opublikowano

spokojnie kolego

nie mowie, ze jedyny - nie znam sie, nigdy wczesniej go nie sluchalem. ostatnio z polskiej sceny wiecej sluchalem nnjl gedza i jakies pojedyncze numery. wczesniej chyba 'nie zyje' zeusa i wilk chodnikowy bisza. 

po prostu ta plyta wpadla w moje januszowe gusta i przyjemnie mi sie jej slucha, tyle. bez spiny :lapka:

Opublikowano

Ale kolego mam na mysli bezsensowne generalizowanie, piszesz tak, jakby jeden jacus sie wybijal poza utarty schemat je.bania policji i nawijania o biedzie 

tak nie jest

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

nowa płyta jesienią tego roku. 

Opublikowano

Teraz modne więc leci na światowym poziomie. Więcej odbiorców = więcej hajsu. :)

o stary, gdybym zaczal jesc kolacje 3 minuty pozniej, to przy pogrubionym fragmencie pewnie bym sie udlawil i wyladowal nieprzytomny na podlodze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tede to student geriatrii, popek studiuje prawo, a peja to psychiatra! Polski rap jak zawsze strasznie słaby! Nie słucham! Tede to rob rap dla ludzi na poziomach umysłowych 12-latków!

Opublikowano

Źle to napisałem, dobrze, że nic ci się nie stało!

masz szczescie.

Opublikowano

Tede to student geriatrii, popek studiuje prawo, a peja to psychiatra! Polski rap jak zawsze strasznie słaby! Nie słucham! Tede to rob rap dla ludzi na poziomach umysłowych 12-latków!

xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jako, że Lucek od 3 miesięcy podróżuje po Europie to go wyręczę i wkleję drugi singiel z nowego krążka:

Zupełne przeciwieństwo pierwszego singla.

Ponoć Jacek sięga do korzeni, do początków twórczości, pierwszej solowej płyty, czyli czasów gdy święcił największe sukcesy:

Trueschool.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

usuńcie ten topic bo internet się dławi na światłowodach.

Opublikowano

co innego bym usunal jakbym mogl

a raczej kogoś

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

o skurewsyn  to jest jakiś benefis  Krzysztofa Krawczyka w stodole z fortepianem i saksofonem ? Żenada jak chu.j

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja bym cie generalnie chetnie calego wylaczyl, jakims kijem bejsbolowym.