Opublikowano 18 marca18 mar A dla mnie fajna i przyjemna mini gierka no i gwizdanko jak dobrze się robi.
Opublikowano 26 maja26 maj Wróciłem po CO: E33 i kurde cudne to jest SpoilerOdbiłem Przybysławicie (ciężko było bo poszedłem bez żadnej dywersji...), teraz odbudowa i też walka. Jezu chyba pierwszy raz udało mi się z dwoma patafianami naraz wygrać. Ależ przyjemność :)I ten klimat. Zatraca się człowiek
Opublikowano 28 maja28 maj Przybysławice. Jak to odbudowywać? Jak zleje to i nic nie będę robił to cos sie stanie? Bi np teraz mało hajsu itd
Opublikowano 28 maja28 maj Nic się nie stanie. Najpierw trzeba zagadać z kimś (sorry, umknęło mi nazwisko), a potem stopniowo wznosić kolejne budynki. Jak nie masz kasy to lepiej na razie nie zaczynać, bo nawet jak nic nie budujesz to i tak musisz dawać kasę na utrzymanie miejscowości.