Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS

Featured Replies

Opublikowano

@aux, nie słyszałeś,.. Wyprzedane!!! tak jak szare PS4 ---- żyj z tym.

Edytowane przez kazuyoshi

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 36,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakby ktoś miał ochotę, to zrobiłam z kilkoma znajomymi unboxing zarówno gry jak i konsoli (na fejsiku można mnie wyszukać jako joypadMonsters ) https://www.youtube.com/watch?v=W-TjwE5nkHk http://yo

• Tak wygląda plakat:  

• Kto oglądał Big Cyca w sylwestra na Polsacie...?         W.T.F.

Opublikowano

Wyprzedane to nie znaczy że nie można kupić :) Chcę to mieć i koniec.

Opublikowano

Postaram sie, ale bedzie ciezko bo to wszystko kwestia kilku minut. Niestety ominela mnie aukcja za 55$ bo koles dal wysylke 30$ i import fees 20$ co razem dawalo 110$ i sie zastanawialem czy nie za duzo (gdyby nie bylo import fee's bralbym odrazu, bo to jest mega scam i zlodziejstwo)...nie sadzilem ze w ciagu godziny ceny skocza do 250-300$ juz (!!!) i sie sprzedaja...wiec nie wiem czy da rade. Zyje nadzieja ze jednak Canada dostanie jakis rzut i kupie na VGP.

Jakbys znalazl aux cos to ja tak do 300-350zl moge przygarnac.

Opublikowano

Powodzenia życzę,...................serio. Komu jak komu, ale tobie się należy aux  ;)

Opublikowano

Bez sensu że Nintendo dało tak niską cenę tych limitek, przez to większość nakładu wykupili na bank handlarze.

Daliby 100$ to chociaż przeciętny gracz by miał szansę się załapać.

Opublikowano

Tu nie chodzi o cene co raczej o dystrybucje, tylko gamestop dostal te limitki i tylko niektorzy i tak mogli je kupic.

edit: Ta figurka ma miec podobno chip wbudowany, czyli prawdopodobnie bedzie to amiibo?

Kto atakuje? :Coolface:

http://www.ebay.com/itm/NTSC-Exclusive-The-Legend-of-Zelda-Majoras-Mask-3D-Special-Edition-PREORDER-/161550040836?pt=Video_Games_Games&hash=item259d21ff04

Edytowane przez Velius

Opublikowano

PREMIERA 13 LUTY

Specjalna wersja N3DS XL będzie 

B7UW5zdIMAE9JU4.jpg

B7UW6fnIAAAq7ll.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Cooo?  Już? Nintendo zaczyna rok z grubej rury! 4 miesiące przed E3!  Rok 2015 może być rokiem NINTENDO.

Opublikowano

A dlaczego on nie jest fioletowy? Zepsuty potencjał, nie biorę.

Opublikowano

Trzymają się złotej stylistyki od bardzo dawna - nic dziwnego, że ten też jest złoty ;)

Kiedyś kupię, razem z 3DS XL złotym, będą się idealnie komponować z moim zeldowym GBA SP, zelodwym wii-motem, zeldowym 3DSem i zeldowym WiiU :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja tam mam new 3DS black, jestem konserwatywny ;P. A co samej gry, na 3DS są 2 części + Majoras wyjdzie w lutym. Od której najlepiej zacząć?

Opublikowano

Nieważne od jakiej zaczniesz, bo każda dostarcza mnóstwo niezapomnianych rozgrywkowych chwil.

Opublikowano

Przed Majorą koniecznie OoT, bo Majora to sequel. ALBW kiedy chcesz.

Opublikowano

Imo ALBW >> OoT. OoT jest dalej bardzo spoko, ale się już jednak trochę postarzała, a ten remake wcale nie jest taki super.

Opublikowano

@rogus, no w sumie racja, Ale ludzie, którzy ograli najpierw majore, a później wzięli się za ocaryne też nie zostali jakoś bardzo skrzywdzeni.

Opublikowano

Czyli od czego zacznę, dużo nie stracę, a bedę się świetnie bawił.

P.S.

Gdzie ja spędziłem ostatnie 6 lat nie mając konsol od niny ;P. Chyba sprzedam PS4 i będę grał w gry od Nintendo przez najbliższe 2-3 lata ;P

Opublikowano

Ale jednak - tak jak mówi ragus, lepiej zacznij od Ocaryny, a  Majore dziabnij następną. Masz wybór, to co Ci szkodzi, a doznania i rozkminy takiego zabiegu, na plus.

Opublikowano

Tak zrobię skończę Mario 3d landa, kirbiego delux biorę się za Ocaryne. Jak bardzo wymagająca jest ta gra, krótka, długa?

Opublikowano

Jeśli jesteś nowicjuszem w świecie Zeldy, to dłuuuuga (zresztą  gry z tej wspaniałej serii, przeważnie krótkie nie są) i nie raz postawi pytanie, co robić dalej. Ale warto WAAAARTO, jak cholera, bo miód wycieka z każdego zakamarka.

Opublikowano

i nie raz postawi pytanie, co robić dalej.

I też w związku z tym lepiej jest zacząć od Okaryny, bo Majora IMO tylko potęguje ten efekt.

Opublikowano

260zl za pobraniem, 250zl kurierem, oplaca sie tylko odbior osobisty. Ale i tak olewam zamawianie u nich, bo czesto wystawiaja cos czego nie maja i potem sie czlowiek tylko denerwuje.

Opublikowano

Gameplay trailer:

Nie grałem w MM, wygląda to bardzo obiecująco. Widać, że po OOT chcieli trochę poeksperymentować.