Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

20 lat marki PlayStation, nasze wspomnienia, ulubione gry itd.

Najlepsza konsola PlayStation według forumka 142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które PlayStation jest najlepsze?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Zależy jaka wersja, jak to sprawdzałem to było ok, a teraz jem jajko i nie mam czasu się upewnić.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Fajnie się to wszystko czyta. Czas zatem i na mnie. Opiszę moją przygodę z marką PlayStation. A przynajmniej to, co pamiętam. A było to tak…   PlayStation   Pierwsza moja styczność z konsolą PlayS

• To juz tyle lat? PSX jest jak pierwsza miłość, najmocniejsza, taka że mimo grając na ps4 zawsze masz chęć jednak bzyknąć psxa z CTRem w srodku.    Pierwszy kontakt? Wiadomo, u kolegi. W czasach kied

• Ja dostałem PSX-a pod koniec lipca 1996r. Pamiętam to jak dziś. Na początku chciałem Segę Saturn, ale potem podjarałem się PSX-em i w sumie dobrze na tym wyszedłem. A dlaczego mnie w ogóle zainteresow

Opublikowano
Gorąco polecam lekturę bloga, gościu robi kawał dobrej roboty. Jest tam masę ciekawych artykułów.

Podbijam, fajny blog z wieloma ciekawostkami.

Dziękuję za miłe słowa. Co do premiery PSXa, to warto pamiętać, że jednak cena stosunkowo szybko spadła do 650zł i w zasadzie przez lata już na podobnym pułapie się utrzymywała.

Opublikowano

To 1600 Psx, 2700 Ps2, 2200 Ps3 i chyba 1700 Ps4.

ps3 było za 2499 podstawowy fat na premierę. 

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

hie hie - u mnie się zaczeło od pc :) u braciaka zobaczyłem ff7 i zaraz skołowałem sobie wersje na pc (nie pamiętam dokładnie który to był rok ale wersja pc juz była)

katowałem ją tyle godzin z rzędu że wysiadł mi monitor :)

o konsoli mogłem sobie pomarzyć bo nie była 'do nauki'. Jeżdziłem sobie do wuja na wakacje i tam były pierwsze koty za płoty.

wujo wpadał wieczorem do pokoju z pifkami (tylko nic ciotce nie mów !!:) i rozwalał mnie w tekkena metodą 'na jana'

Ale prawdziwy hardkor to był jak w pięciu (ja wujo i trzech braci ciotecznych) dorwaliśmy się do CTR'a !!

o matko

Co to był za wrzask, śmiechy, bluzgi (padów nie było połamanych bo jak ktoś się ostro wku#@$ł to leciał na podwórko i tam się wyżywał na czym popadło:)

swojego szaraka a właściwie psone kupiłem dopiero w liceum - od razu FF7, Vagrant, FFT, MGS, Tekken 3 itd itp

ehhhh łezka się w oku kręci :)

'teraz sam jestem dziadkiem..' więc co mogę zrobić jeżeli nie wspierać synala w walce z matką/żoną o 'pozwolenie na granie' :)

pozdro dla wszystkich którzy mieli fart i swoją młodość przeżyli z psx'em i psxextreme