Skocz do zawartości

20 lat marki PlayStation, nasze wspomnienia, ulubione gry itd.

Najlepsza konsola PlayStation według forumka 142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które PlayStation jest najlepsze?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Zależy jaka wersja, jak to sprawdzałem to było ok, a teraz jem jajko i nie mam czasu się upewnić.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Fajnie się to wszystko czyta. Czas zatem i na mnie. Opiszę moją przygodę z marką PlayStation. A przynajmniej to, co pamiętam. A było to tak…   PlayStation   Pierwsza moja styczność z konsolą PlayS

• To juz tyle lat? PSX jest jak pierwsza miłość, najmocniejsza, taka że mimo grając na ps4 zawsze masz chęć jednak bzyknąć psxa z CTRem w srodku.    Pierwszy kontakt? Wiadomo, u kolegi. W czasach kied

• Ja dostałem PSX-a pod koniec lipca 1996r. Pamiętam to jak dziś. Na początku chciałem Segę Saturn, ale potem podjarałem się PSX-em i w sumie dobrze na tym wyszedłem. A dlaczego mnie w ogóle zainteresow

Opublikowano
Gorąco polecam lekturę bloga, gościu robi kawał dobrej roboty. Jest tam masę ciekawych artykułów.

Podbijam, fajny blog z wieloma ciekawostkami.

Dziękuję za miłe słowa. Co do premiery PSXa, to warto pamiętać, że jednak cena stosunkowo szybko spadła do 650zł i w zasadzie przez lata już na podobnym pułapie się utrzymywała.

Opublikowano

To 1600 Psx, 2700 Ps2, 2200 Ps3 i chyba 1700 Ps4.

ps3 było za 2499 podstawowy fat na premierę. 

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

hie hie - u mnie się zaczeło od pc :) u braciaka zobaczyłem ff7 i zaraz skołowałem sobie wersje na pc (nie pamiętam dokładnie który to był rok ale wersja pc juz była)

katowałem ją tyle godzin z rzędu że wysiadł mi monitor :)

o konsoli mogłem sobie pomarzyć bo nie była 'do nauki'. Jeżdziłem sobie do wuja na wakacje i tam były pierwsze koty za płoty.

wujo wpadał wieczorem do pokoju z pifkami (tylko nic ciotce nie mów !!:) i rozwalał mnie w tekkena metodą 'na jana'

Ale prawdziwy hardkor to był jak w pięciu (ja wujo i trzech braci ciotecznych) dorwaliśmy się do CTR'a !!

o matko

Co to był za wrzask, śmiechy, bluzgi (padów nie było połamanych bo jak ktoś się ostro wku#@$ł to leciał na podwórko i tam się wyżywał na czym popadło:)

swojego szaraka a właściwie psone kupiłem dopiero w liceum - od razu FF7, Vagrant, FFT, MGS, Tekken 3 itd itp

ehhhh łezka się w oku kręci :)

'teraz sam jestem dziadkiem..' więc co mogę zrobić jeżeli nie wspierać synala w walce z matką/żoną o 'pozwolenie na granie' :)

pozdro dla wszystkich którzy mieli fart i swoją młodość przeżyli z psx'em i psxextreme