Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

jak nie ma czasu to tylko zalicza jedno okrazenie aby nie wypasc z losowania :D

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

spencer13 jak przeczytałem info że poprawiłeś swój czas, nie dało mi to spokoju i dziś po robocie odpaliłem ewent i udało mi się wyprzedzić Cię o 0,9sek. Jako że jesteś w moim zasięgu to więcej czasu poświęcam na wyzwania forumkowe i zaciekle walczę by minąć cię choćby o włos. Do cyborgów nie mam startu ale udział w wyzwaniach forumkowych pozwolił poprawić mi trochę skilla i nawet udało mi się wbić kilka nowych gwiazdek które wcześniej byłe dla mnie nieosiągalne. Wszystko dzięki wam i rywalizacji :]

Opublikowano

spencer, masz psychofana :ninja:

Opublikowano

Dave Czezky zazdroscish ??

@Marik spoko do uslug ciesze sie ze nie tylko ja mam takiego slabego skilla ;)

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

dar-kos w tym miesiacu stopami steruje?

W tym miesiącu ściga się moja dziewczyna :wub: , dlatego takie czasy. Robi za mnie jeden przejazd i finito. Ciężko ją namówić  :unknown: Ale grunt że jestem w puli  :D

Ja jestem zajęty budowaniem Racing RiG29 który już prawie skończyłem. Uporałbym się z tym już dawno gdyby nie bolące plecy, przewiało mnie albo nerki mi siadły nie wiem  :wallbash: Dlatego nie miałem sił pracować ale powoli wracam do zdrowia, od jutra katuje Drivecluba i WRC 5 na kierownicy.  :nyam2:

Knrwa jak ja na to czekałem 8) 

Opublikowano

Daj foto swojej "budowli". Moja zona DC nie ogarnia bo tez probowala, aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha :). A co do wrc5 nie jestem jakos przekonany ale daj znaka jak sie lata po szutrach bo ja tam wyczuwam pudelkowy model jazdy.

Opublikowano

aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha :)

moze jego dziewczyna to sebastian vettel?  :dunno:

Opublikowano

Spencer powiem Ci że miałem koleżanke która świetnie radziła sobie w grach wyścigowych, za czasów pierwszego Playstation i Gran Turismo 1, często szarpaliśmy na splitscreenie i wyścigi były wyrównane.

Ussr podziel się wrażeniami z WRC5, przede wszystkim jaki model jazdy?

Opublikowano

No spoko moja zona mnie klepie w mortala jak bura suuukie ale w drivecluba nie gra na szczescie :)

Opublikowano

Jestem poczatkujacy - czy zawsze wybieracie takie odrzutowce?

Czy staracie sie dawac rozne fury?

Co do tras to imo takie okolo minuty najlepsze, obecna jest fajna, gratki.

Opublikowano
  • Autor

dzis sie konczy(czy juz chyba skonczyl) event, nastepny wymysla czezky :) wyslij mi do jutra na pw jakie auto, trase, pogode i chmury wybierasz, kompresje czasu zawsze ustawiamy na x1, jutro ok 17-18 powiniem wrzucic :)

Opublikowano

Ojenyyy jak on wymysli to bedziemy jezdzili cinquecento po lodowym jeziorze

Opublikowano

Zapodaj jakieś szybkie, lekkie BMW

Opublikowano

Cos czuje ze bedzie audi ..... Dobrze ze A6 nie ma w grze co Czezky ;)

Opublikowano

Trasa z punktu A do B, Warszawa w godzinach szczytu, chevrolet Lacetti 1.4 LPG. Czaku i tak by pewnie wykręcił czas z kosmosu :]

Opublikowano

O, fajnie :)
Mam juz cos w głowie, mam nadzieje, ze nie bylo.

Postaram sie zapodac do 17.00

Opublikowano

dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia :) 

Opublikowano

Wyslij zaproszwlenie do RywalizacjaDC na psn i licz na to ze fura nie bedzie z DLC :)

Opublikowano

widze spora goscinnosc za co serdecznie dziekuje :) w znajomych juz jestem od srody i czekam na event ktory nie ma ograniczen z dodatkow :)

Opublikowano

dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia :)

Bedzie auto z podstawki :)

Wyslalem wytyczne ficusiowi, lepiej wyjmijcie z szafy okulary, skuervesyny  8)

Opublikowano

Jestem taki stary ze juz nie musze ich wyjmowac nosze je prawie caly czas .... Ale ze niby bedzie mini zebysmy w tych okularach je zobaczyli czy ze taki dobry czas wykrecisz i bedziemy musieli oczy ze zdumienia przecierac ??[emoji81]

Opublikowano

Nie.

Tak slonce bedzie napierdalac :daddy:

edit: wlasnie ficek napisal na PW, ze jezdziliscie ja tydzien temu xddddddddd

OK, bedzie jednak odrzutowiec, fajnie sie bedzie nim cisnelo po tej trasie o ktorej mysle :banderas:

Opublikowano

Nie rób odrzutowca, daj coś medium

W sumie fajnie, że Czezky dołączył do ścigania, jest motywacja aby być wyżej w tabeli  :mage:

:hi:

Opublikowano
  • Autor

fanek twoja motywacja to powinna byc dziewczyna ussr'a jesli chodzi o czasy xDDD