Opublikowano 14 października 20159 l jak nie ma czasu to tylko zalicza jedno okrazenie aby nie wypasc z losowania
Opublikowano 14 października 20159 l spencer13 jak przeczytałem info że poprawiłeś swój czas, nie dało mi to spokoju i dziś po robocie odpaliłem ewent i udało mi się wyprzedzić Cię o 0,9sek. Jako że jesteś w moim zasięgu to więcej czasu poświęcam na wyzwania forumkowe i zaciekle walczę by minąć cię choćby o włos. Do cyborgów nie mam startu ale udział w wyzwaniach forumkowych pozwolił poprawić mi trochę skilla i nawet udało mi się wbić kilka nowych gwiazdek które wcześniej byłe dla mnie nieosiągalne. Wszystko dzięki wam i rywalizacji :]
Opublikowano 14 października 20159 l Dave Czezky zazdroscish ?? @Marik spoko do uslug ciesze sie ze nie tylko ja mam takiego slabego skilla Edytowane 14 października 20159 l przez spencer13
Opublikowano 15 października 20159 l dar-kos w tym miesiacu stopami steruje? W tym miesiącu ściga się moja dziewczyna , dlatego takie czasy. Robi za mnie jeden przejazd i finito. Ciężko ją namówić Ale grunt że jestem w puli Ja jestem zajęty budowaniem Racing RiG29 który już prawie skończyłem. Uporałbym się z tym już dawno gdyby nie bolące plecy, przewiało mnie albo nerki mi siadły nie wiem Dlatego nie miałem sił pracować ale powoli wracam do zdrowia, od jutra katuje Drivecluba i WRC 5 na kierownicy. Knrwa jak ja na to czekałem 8)
Opublikowano 15 października 20159 l Daj foto swojej "budowli". Moja zona DC nie ogarnia bo tez probowala, aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha . A co do wrc5 nie jestem jakos przekonany ale daj znaka jak sie lata po szutrach bo ja tam wyczuwam pudelkowy model jazdy.
Opublikowano 15 października 20159 l aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha . moze jego dziewczyna to sebastian vettel?
Opublikowano 15 października 20159 l Spencer powiem Ci że miałem koleżanke która świetnie radziła sobie w grach wyścigowych, za czasów pierwszego Playstation i Gran Turismo 1, często szarpaliśmy na splitscreenie i wyścigi były wyrównane. Ussr podziel się wrażeniami z WRC5, przede wszystkim jaki model jazdy?
Opublikowano 15 października 20159 l No spoko moja zona mnie klepie w mortala jak bura suuukie ale w drivecluba nie gra na szczescie
Opublikowano 15 października 20159 l Jestem poczatkujacy - czy zawsze wybieracie takie odrzutowce? Czy staracie sie dawac rozne fury? Co do tras to imo takie okolo minuty najlepsze, obecna jest fajna, gratki.
Opublikowano 15 października 20159 l Autor dzis sie konczy(czy juz chyba skonczyl) event, nastepny wymysla czezky wyslij mi do jutra na pw jakie auto, trase, pogode i chmury wybierasz, kompresje czasu zawsze ustawiamy na x1, jutro ok 17-18 powiniem wrzucic
Opublikowano 15 października 20159 l Ojenyyy jak on wymysli to bedziemy jezdzili cinquecento po lodowym jeziorze
Opublikowano 15 października 20159 l Cos czuje ze bedzie audi ..... Dobrze ze A6 nie ma w grze co Czezky
Opublikowano 16 października 20159 l Trasa z punktu A do B, Warszawa w godzinach szczytu, chevrolet Lacetti 1.4 LPG. Czaku i tak by pewnie wykręcił czas z kosmosu :]
Opublikowano 16 października 20159 l O, fajnie Mam juz cos w głowie, mam nadzieje, ze nie bylo. Postaram sie zapodac do 17.00
Opublikowano 16 października 20159 l dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia
Opublikowano 16 października 20159 l Wyslij zaproszwlenie do RywalizacjaDC na psn i licz na to ze fura nie bedzie z DLC
Opublikowano 16 października 20159 l widze spora goscinnosc za co serdecznie dziekuje w znajomych juz jestem od srody i czekam na event ktory nie ma ograniczen z dodatkow
Opublikowano 16 października 20159 l dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia Bedzie auto z podstawki Wyslalem wytyczne ficusiowi, lepiej wyjmijcie z szafy okulary, skuervesyny 8)
Opublikowano 16 października 20159 l Jestem taki stary ze juz nie musze ich wyjmowac nosze je prawie caly czas .... Ale ze niby bedzie mini zebysmy w tych okularach je zobaczyli czy ze taki dobry czas wykrecisz i bedziemy musieli oczy ze zdumienia przecierac ??[emoji81]
Opublikowano 16 października 20159 l Nie. Tak slonce bedzie napierdalac edit: wlasnie ficek napisal na PW, ze jezdziliscie ja tydzien temu xddddddddd OK, bedzie jednak odrzutowiec, fajnie sie bedzie nim cisnelo po tej trasie o ktorej mysle
Opublikowano 16 października 20159 l Nie rób odrzutowca, daj coś medium W sumie fajnie, że Czezky dołączył do ścigania, jest motywacja aby być wyżej w tabeli
Opublikowano 16 października 20159 l Autor fanek twoja motywacja to powinna byc dziewczyna ussr'a jesli chodzi o czasy xDDD