Welna 1 094 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 jak nie ma czasu to tylko zalicza jedno okrazenie aby nie wypasc z losowania Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 No nie idzie chlopakowi czepiacie sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Marik 2 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 spencer13 jak przeczytałem info że poprawiłeś swój czas, nie dało mi to spokoju i dziś po robocie odpaliłem ewent i udało mi się wyprzedzić Cię o 0,9sek. Jako że jesteś w moim zasięgu to więcej czasu poświęcam na wyzwania forumkowe i zaciekle walczę by minąć cię choćby o włos. Do cyborgów nie mam startu ale udział w wyzwaniach forumkowych pozwolił poprawić mi trochę skilla i nawet udało mi się wbić kilka nowych gwiazdek które wcześniej byłe dla mnie nieosiągalne. Wszystko dzięki wam i rywalizacji :] Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 spencer, masz psychofana Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Dave Czezky zazdroscish ?? @Marik spoko do uslug ciesze sie ze nie tylko ja mam takiego slabego skilla Edytowane 14 października 2015 przez spencer13 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 dar-kos w tym miesiacu stopami steruje? W tym miesiącu ściga się moja dziewczyna , dlatego takie czasy. Robi za mnie jeden przejazd i finito. Ciężko ją namówić Ale grunt że jestem w puli Ja jestem zajęty budowaniem Racing RiG29 który już prawie skończyłem. Uporałbym się z tym już dawno gdyby nie bolące plecy, przewiało mnie albo nerki mi siadły nie wiem Dlatego nie miałem sił pracować ale powoli wracam do zdrowia, od jutra katuje Drivecluba i WRC 5 na kierownicy. Knrwa jak ja na to czekałem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Daj foto swojej "budowli". Moja zona DC nie ogarnia bo tez probowala, aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha . A co do wrc5 nie jestem jakos przekonany ale daj znaka jak sie lata po szutrach bo ja tam wyczuwam pudelkowy model jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 aczkolwiek to troche smutne ze paru z nas ma tylko niewielewiekszego skilla niz twoja dziewucha . moze jego dziewczyna to sebastian vettel? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marik 2 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Spencer powiem Ci że miałem koleżanke która świetnie radziła sobie w grach wyścigowych, za czasów pierwszego Playstation i Gran Turismo 1, często szarpaliśmy na splitscreenie i wyścigi były wyrównane. Ussr podziel się wrażeniami z WRC5, przede wszystkim jaki model jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 No spoko moja zona mnie klepie w mortala jak bura suuukie ale w drivecluba nie gra na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Jestem poczatkujacy - czy zawsze wybieracie takie odrzutowce? Czy staracie sie dawac rozne fury? Co do tras to imo takie okolo minuty najlepsze, obecna jest fajna, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 15 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 dzis sie konczy(czy juz chyba skonczyl) event, nastepny wymysla czezky wyslij mi do jutra na pw jakie auto, trase, pogode i chmury wybierasz, kompresje czasu zawsze ustawiamy na x1, jutro ok 17-18 powiniem wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Ojenyyy jak on wymysli to bedziemy jezdzili cinquecento po lodowym jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Zapodaj jakieś szybkie, lekkie BMW Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Cos czuje ze bedzie audi ..... Dobrze ze A6 nie ma w grze co Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Marik 2 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Trasa z punktu A do B, Warszawa w godzinach szczytu, chevrolet Lacetti 1.4 LPG. Czaku i tak by pewnie wykręcił czas z kosmosu :] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 O, fajnie Mam juz cos w głowie, mam nadzieje, ze nie bylo. Postaram sie zapodac do 17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Wyslij zaproszwlenie do RywalizacjaDC na psn i licz na to ze fura nie bedzie z DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 widze spora goscinnosc za co serdecznie dziekuje w znajomych juz jestem od srody i czekam na event ktory nie ma ograniczen z dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 dopiero zaczynam przygode z DriveClub i widze ze nie mam startu do Was. Mimo wszystko poscigalbym sie, jesli auto bedzie z podstawki. Taka mala niezobowiaujaca sugestia Bedzie auto z podstawki Wyslalem wytyczne ficusiowi, lepiej wyjmijcie z szafy okulary, skuervesyny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Jestem taki stary ze juz nie musze ich wyjmowac nosze je prawie caly czas .... Ale ze niby bedzie mini zebysmy w tych okularach je zobaczyli czy ze taki dobry czas wykrecisz i bedziemy musieli oczy ze zdumienia przecierac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Nie. Tak slonce bedzie napierdalac edit: wlasnie ficek napisal na PW, ze jezdziliscie ja tydzien temu xddddddddd OK, bedzie jednak odrzutowiec, fajnie sie bedzie nim cisnelo po tej trasie o ktorej mysle Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Nie rób odrzutowca, daj coś medium W sumie fajnie, że Czezky dołączył do ścigania, jest motywacja aby być wyżej w tabeli Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 16 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 fanek twoja motywacja to powinna byc dziewczyna ussr'a jesli chodzi o czasy xDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi