Skocz do zawartości

Unreal Tournament

Featured Replies

Opublikowano

unrealtournament4.jpg?w=1024

Wczesny build jest już od jakiegoś czasu oficjalnie dostępny dla każdego pod tym adresem - https://forums.unrealtournament.com/showthread.php?12011-Unreal-Tournament-Pre-Alpha-Playable-Build

Na serwerach bardzo mało ludzi, to pre alpha. Narazie eksperymentują z movementem (dodali kilka ruchów jak sprint, roll, wall slide, rocket i shock rifle jumpy, nowa mechanika shardów które sie wbijają w sciane i nas podbijają) i balansem broni. Warto ściągnąć chociażby po to żeby pograć z botami, czysty miód dla fanów takich shooterów.

Można się ustawić też na jakiegoś duela albo deathmatche jakby ktoś chciał ;)

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest pierwsza oteksturowana mapa. 5 minut DMa

• Tych map chyba możemy się spodziewać normalnie bez żadnego płacenia, ponoć chcą żeby UT wrócił esportowo więc dziwne jakby za takiego Decka chcieli brać pieniądzie Szczególnie, że te mapy są już w t

• Yup na nowym UE Graficznie ponoć ma być mniej więcej tak   Nowy patent z bio riflem i link gunem

Opublikowano

No dobra, skoro gra ma być za free to gdzie jest zarobek dla ludzi, którzy go tworzą? W działalność charytatywną jakoś nie chce mi się wierzyć. 

Opublikowano

Model biznesowy pewnie będzie w stylu TF2 czyli sama gierka za free ale czapeczki,skiny itp pierdołki za kasę. Pewnie z czasem będą również jakieś community map-packi za drobną opłatą.

Jako fan UT99/04 trzymam kciuki,że Unreal znów wróci w pełni chwały i będzie ponownie większe zainteresowanie skillowymi arena szuterami.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

To jest ten Unreal co go Epic robi za free?

Opublikowano
  • Autor

To jest ten Unreal co go Epic robi za free?

Yup

Co do zarobku z tego co pamiętam moderzy mają współtworzyć grę i udostępniać swoje mody za opłatą więc z tego będzie też napewno leciał % dla developerów.

Opublikowano

Pamiętając jakość community mapek z poprzednich części to za takie płatne dodatki mogę wybulić i dać utalentowanym ludziom zarobić bo niektóre z nich to były naprawdę genialne frag areny :D

Opublikowano

Z przyjemnością zapłacę za ewolucję lub dokładny remake map Deck oraz Facing Worlds z CTF :)

Opublikowano
  • Autor

Z przyjemnością zapłacę za ewolucję lub dokładny remake map Deck oraz Facing Worlds z CTF :)

Tych map chyba możemy się spodziewać normalnie bez żadnego płacenia, ponoć chcą żeby UT wrócił esportowo więc dziwne jakby za takiego Decka chcieli brać pieniądzie :P

Szczególnie, że te mapy są już w tej wczesnej wersji:

AaayJyY.jpgEvU7F94.jpg

Opublikowano

Dajcie mi ta mape:

28v375s.jpg

Ta bron:

33ti1aa.jpg

I biegne niczym sil w nogach po PC + myszka Razer+ podkladka i sluchawki StellSeries i moj taboret bedzie niczym tron podczas gry w najlepszego arenowego shootera w historii gamingu :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
  • Autor

mieszanka miodu i skilla  8)

Opublikowano

Gra jeszcze z alphy nie wyszła, a już ludzie wrzucają frag movies. A co to się będzie działo po premierze :banderas:

Opublikowano

:obama:  michałek mi dygnął.

Opublikowano

oj chyba trzeba bedzie wrocic do PC po latach ;/

Opublikowano

na czym gra będzie hulac? na unreal engine 4.0?

Opublikowano
  • Autor

na czym gra będzie hulac? na unreal engine 4.0?

Yup na nowym UE

Graficznie ponoć ma być mniej więcej tak

Liandri_WIP01.jpg

Nowy patent z bio riflem i link gunem

Opublikowano

O_o jaka fizyka gluta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowy model shock rifla, nowe dźwięki i efekty przy strzałach

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest pierwsza oteksturowana mapa. 5 minut DMa

Opublikowano

Pobrałem Unreala 4 i widzę w launcherze, że że jest opcja pobrania Unreal Tournament alpha, ale czy faktycznie można to nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

Pobrałem Unreala 4 i widzę w launcherze, że że jest opcja pobrania Unreal Tournament alpha, ale czy faktycznie można to nie wiem.

Można, ta pre-alpha nowego UT jest otwarta.

Opublikowano

U mnie gra dziwnie się wyświetla. Wiem, że to alpha ale mam same nieteksturowane obiekty. WTF?