Skocz do zawartości

Monster Hunter 4 Ultimate ONLINE (ustawki, kody, rozmowy itp)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

można by zrobić silvera w końcu i dokończyć z niego bronie, to sie przydadzą na goga bo jest słaby na ogień

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 42,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• działa debilnie jak całe nintendo   musisz wejść w ikonke znajomych i wpisać ręcznie ich numer - jak wpiszesz to tej osobie nic sie nie pojawia, musisz jej tutaj na forum o tym powiedzieć, albo z

• Nie bedziesz mi mowil jak ma żyć

• ja mam tylko 150h nabite bo w robocie za(pipi) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pomoże ktoś zrobić szybko raz eventową, Metroidową Garugę na G1 na arenie? :) potrzebuję jednego sharda, żeby sobie mieczyk ulepszyć, a samemu mi się nie chce jej robić 

Opublikowano
  • Autor

troche wypiłem ale moge wbić

masz mnie w znajomych w 3dsie? czy nie chciało ci sie nawet mnie dodać ? XDD

chyba nie mam cie w znajomych....

zrobiłem hall

Edytowane przez Yano

Opublikowano
  • Autor

cycu! odpalilem konsole i czekam a ty z randomami sie zadajesz?

ehh

dodaj mnie, pogramy chwylie

Opublikowano

Ale ja już nie gram :v tzn gram, chce jednego prostego questa na signlu zrobic zeby ioprey piele zdobyc zeby zrobic sobie mieczyk lepszy i ide prysznic i bede gral w hujowa gierke do recenzji :(

Opublikowano
  • Autor

eh w(pipi)iłem sie, skoro juz odpaliłem konsole pomyślałem że pobiore ten darmowy theme z broniami z monstera, okazało sie że już go wy(pipi)ali i nie da sie pobrać... nintendo kolejny raz chuj ci w dupe!!!

Opublikowano

Przecież to capcom rzucił ten theme za darmo na chba tydzień, co ma do tego Nintendo? :gayos:

Opublikowano

za(pipi)iscie rayos ze dales znac

musze wrocic do monstera znowu jak skoncze danganronpe

Opublikowano

Też bym chętnie zarwał nockę jak przy premierze. Firanę widuję, ale nie wbijam, bo tak bez zaproszenia nie wypada i może chce z randomami grać.

Gogmazios? Zawsze i chętnie.

Opublikowano
  • Autor

po jutrze to ja będę na warszawskim graniu

jutro będę pewnie zbyt pijany

dziś moge, chociaż nie całą noc

Opublikowano

Pardon za post pod postem, ale:

Trza przyznać, że parę tygodni przerwy nie robi różnicy, we dwóch z Yanem stłukliśmy silvera, MonHun musi być już głęboko zakodowany w naszych umysłach.

Teraz zabieram się do czytania poradników D&D, Yana dziś nie ma(?), Shen- nie wiem czy chcesz, ale możemy grać, napisz tu albo na hangoucie, jednak mam nadzieję, że to jutro się spotkamy i przynajmniej Goga strzelimy ku chwale dawnych dni.

Opublikowano

Podajcie konkretna godzine to sie pojawie jutro.

Opublikowano
  • Autor

sam sie zdziiwiłem z tym silverem bo byłem naprawde mocno pijany

co do dziś to akurat ok 20:30 ide na antmana do kina, awcześniej bede wiec moge pograć jak by co. po kinie ok 22 pewnie tez troche moge

Opublikowano
  • Autor

kolejna paczka dlc, w sumie tylko jedna ważna atrakcja - biały fatalis

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Może jakaś sesyjka kiedyś, coby potrenować przed Generations? w sumie to nadal mam tylko lekko liźnięty G rank i parę trudniejszych questów z ostatniego High Ranka, może chciałby ktoś pograć for fun bez spiny? :)

Domyślam się, że każdy z Was już wszystko na pamięć zna, ale ja MH jakoś już prawie rok nie tykalem, bo zająłem się innymi gierkami :dunno:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja bym chetnie po raz pierwszy wyszedl na polowanie z Wami, ale moja postac w zasadzie zaczela HR 8*, wiec tych trudniejszych questow nie porobie z uwagi na gear. Ale jak ktos chce to mozemy dzisiaj pozniejszym wieczorkiem ( 21:00 ?) sie ustawic.

Edytowane przez genjuro