Opublikowano 10 czerwca 20186 l Stroll martwy na pierwszym kółku. Sirotkin prawilnie ostatnie miejsce. Ciekawe ile jeszcze Williams będzie taką szopkę ciągnąć.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Stroll martwy na pierwszym kółku. Sirotkin prawilnie ostatnie miejsce. Ciekawe ile jeszcze Williams będzie taką szopkę ciągnąć. Póki hajs się zgadza od starego.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Noooooo proszę. Pierwszy trening dzisiaj i Williams na samym końcu. Któż mógł się tego spodziewać?!
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Poszła plotka, że Stroll jak wywalił poza tor to wybił bark. I może nie dać rady jechać jutro [emoji14] Ale regulamin mówi, że po odbytych kwalifikacjach nie można zmienić kierowcy...
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jutro o 11 Robert jedzie w sesji treningowej. I tak sobie myślę, gość któremu niemal urwało rękę, jutro będzie jeździć bolidem F1, a my ciągle jak ci peusze gramy na konsolach tylko... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Kubica nawet w grach osiągnął więcej niż 99,9% forumowiczów, bo dawno temu został mistrzem polski w Colin McRae Rally.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Autor mercedes w ogóle nie ukończył wyścigu więc te dwa ostatnie miejsca to prawie jak podium. szkoda ricciardo bo liczyłem że będzie gnębił maxa za kwalifikacje. haas miał rewelacyjny wyścig, williams to już teraz żałosny cień samego siebie. ogólnie spoko podium, może być takie częściej.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Autor już nie chciałem kopać leżącego. już pomijając kto i dlaczego odpadł to pozycja haasa czy hindi robi wrażenie. no i alonso dojechał w punktach, oraz że w ogóle dojechał
Opublikowano 7 lipca 20186 l Hahahaha, co robi Williams w kwalifikacjach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 7 lipca 20186 l Byłoby dobrze dla Williams gdyby robili korek na torze. Ale nie mieli okazji, bo jeszcze przed pierwszym pomiarem jeden wypadł w żwir i koniec kwalifikacji, a kółko później drugi powtórzył wyczyn i nie zdążył już zrobić czasu sensownego [emoji14]
Opublikowano 7 lipca 20186 l Możecie mnie zbluzgać, ale obstawiam Roberta w bolidzie w ciągu następnych 3 wyścigów.
Opublikowano 7 lipca 20186 l Oby nie bo z tej kupy złomu tez nic nie wycisnie Licze ze ucieknie z tego tonącego statku.