Jump to content

FIA Formula One World Championship

Colin

Recommended Posts

Posted

Nowy sezon, nowe (oby) emocje. Doszło to kilku ciekawych transferów, w bolidach też się dzieje.

Póki co:

Valtteri Bottas, Felipe Massa, Susie Wolff i Alex Lynn + nowy Williams FW37 Mercedes

10958843_854794734584515_399797031696679

Sergio Perez i Nico Hulkenberg + VJM08 (obecnie tylko barwy, sam bolid zostanie ujawniony niebawem)

jm1521ja05.jpg

Jenson Button i Fernando Alonso + MP4-30

d633abe7b432a4fc2b9d352f7dc92d42.jpg

Sebastian Vettel ii Kimi Raikkonen + SF15-T (Esteban Gutierrez w bonusie)

laterale_3piloti.jpg

Marcus Ericsson i Felipe NasrIkea Sauber C34

20150130_sauber_c34-ferrari_fr-54cbae8aa

Posted

maclaren ma zmienić kolory przed startem sezonu. oby biało czerwony!

zobaczymy jak tam testy - czy merc dalej z przodu czy może chociaż trochę renault podgonił...

Posted (edited)

Mnie za to najbardziej interesuje forma Lotusa i to czy uda im się odbić od dna :)

A propos Lotusa dość "ciekawa" forma promocji

Edited by Karas
  • 4 weeks later...
Posted

póki co nie ma F1 w rozkładówce polsatu na marzec, ale w zeszłym roku było identycznie i sie na sam koniec dogadali, więc liczę że i tym razem tak będzie

Posted

musiał się nieźle zdziwić że jest 2015 i jest dwukrotnym mistrzem świata. oby szybko doszedł do siebie.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Niestety Jules Bianchi przegrał swój wyścig. Bardzo przykra sprawa. Młody człowiek, no i mógł być przyszłością f1. Pokój jego duszy :(

• 8 months later...
Posted

w sumie nie wiem czy jest sens co roku zakładać nowy temat dla nowego sezonu skoro zmiany są praktycznie kosmetyczne a na rewolucję jeszcze poczekamy. dlatego sezon 2015 został przemianowany na ogólny o F1. za nami pierwszy wyścig. jeszcze nie oglądałem ale muszę koniecznie patrząc co się stało z Alonso. że też on z tego wyszedł to :obama: galeria w linku poniżej

http://www.topgear.com/car-news/motorsport/fernando-alonso-walked-away-crash#1

Posted

Kwalifikacje do luftu przez nowy format, z którego już zrezygnowali i wracają do starych zasad. Natomiast wyścig bardzo ciekawy i nie wiem kto mógł powiedzieć, że flegmatyczny. Bylo dużo walki i różne strategie oponowe w związku z możliwością używania trzech rodzajów mieszanki. Także nie słuchajcie gimbusow na wp.

• 2 weeks later...
Posted

Ma ktoś tu wykupione pakiet Eleven Sports?

Korzystam z tego playera na ich stronie internetowej, ale nie widzę tam kanału w HD, tylko w zwykłej kijowej rozdzielczości.

Coś źle robię, czy po prostu lecą w ciula?

Posted

Ja przed chwilą wykupiłem, będzie akurat na 3 wyścigi + dzisiejsze El Clasico :) z tego co widzę to nie ma różnych kanałów, jest ten jeden, ale jakoś mierna niestety.