Opublikowano 6 lipca 20168 l metro jak inetersuje cię świetna historia , doom jak tylko rozwałka a gow to tylko jak nie grałeś już kiedyś w singla. Jeżeli nie to must have
Opublikowano 10 lipca 20168 l Na co z obecnej wyprzedaży warto sie zdecydować? Grałem już w Oryginalne Gearsy i wszystkie części Halo na X360, ostatnio skończyłem oba Tomb Raidery na Xone. Kupiłem już Ori i zastanawiam sie nad Ryse, H:MCC, FC4 albo AC Unity...
Opublikowano 10 lipca 20168 l Ac unity na cdkeys.com za 9zł polecam halo:mcc tam za 38zł Edytowane 10 lipca 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 10 lipca 20168 l Ac unity na cdkeys.com za 9zł polecam halo:mcc tam za 38zł Faktycznie niezłe dealy tam sa:) pytanie w która zainwestować swój czas? Edytowane 10 lipca 20168 l przez Mr. Montana
Opublikowano 11 lipca 20168 l Jak ograles wszystkie halo na 360 to teraz kupuj halo 5 A dzięki:) 5tke przeszedlem w grudniu zeszlego roku. Szkoda ze narazie nie mam zbyt wiele czasu na multi:(
Opublikowano 17 lipca 20168 l Warto inwestować w Destiny dla trybu singiel ? nie mam golda i narazie nie planuje go kupować, a może lepiej w Halo ? tylko 5 czy raczej od kolekcji zacząć ?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Zdecydowanie Halo jeżeli nie grałes w żadne to imo warto zainwestować w kolekcje, a dopiero po czasie w 5, no chyba ze jesteś graczem któremu story zwisa i powiewa wtedy bierz 5
Opublikowano 17 lipca 20168 l Halo kolekcję jak poszukasz, to cyfrowo gdzieś widziałem za niecałe 40 zł. Poszukaj historię z tego tygodnia na lowcygier.pl. http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/promocje-w-cdkeys-the-technomancer-i-battleborn/ Masz tutaj. Edytowane 17 lipca 20168 l przez Tomtu
Opublikowano 23 lipca 20168 l Szukam gry do multiplayera i wybór padł na Dooma lub Overwatch. Jak jest z wyszukiwaniem meczy?
Opublikowano 23 lipca 20168 l Dokładnie, w Overwatch czeka się zazwyczaj 1-2 minuty na wyszukanie graczy.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Dokładnie, w Overwatch czeka się zazwyczaj 1-2 minuty na wyszukanie graczy.Ze co? Czemu az tyle? Malo ludzi?
Opublikowano 24 lipca 20168 l Lol 1 minuta to naprawdę tak dużo? Z reguły gram w kilkuosobowej ekipie, a gra stara się dopasować, aby u przeciwników było tak samo. Jeśli grasz solo to znajdujesz grę w kilkanaście sekund.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Lol 1 minuta to naprawdę tak dużo? Z reguły gram w kilkuosobowej ekipie, a gra stara się dopasować, aby u przeciwników było tak samo. Jeśli grasz solo to znajdujesz grę w kilkanaście sekund.No jezeli grasz solo to dosc sporo, patrzac w porownaniu z bf czy nawet doom. Ale jak w ekipie to tak w miare
Opublikowano 24 lipca 20168 l Minuta to długo? W lolu w diamencie potrafilo i 15minut szukać i nikt nie narzekal.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l The Park. Dobra jest ta gra jak na horror? Opłaca się to brać w tej promocyjnej cenie? W info o grze przyznają, że rozgrywki w niej na 2h. Jeśli klimat i otoczka tego nie nadrabiają to dalej trochę drogo jak za taką grę.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Dead Rising 3 - rozumiem, że podstawka (nówka) nie zawiera season passa i jeśli chcę mieć grę z pudłka ze wszystkimi DLC to muszę kupić Apocalypse Edition?
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Dzięki. W takim razie olewam Apocalypse Edition i zaczekam aż DR3 będzie w goldzie albo kupię używkę.