Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

metro jak inetersuje cię świetna historia , doom jak tylko rozwałka  a gow to tylko jak nie grałeś już kiedyś w singla. Jeżeli nie to must have

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 156,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na co z obecnej wyprzedaży warto sie zdecydować? Grałem już w Oryginalne Gearsy i wszystkie części Halo na X360, ostatnio skończyłem oba Tomb Raidery na Xone. Kupiłem już Ori i zastanawiam sie nad Ryse, H:MCC, FC4 albo AC Unity...

Opublikowano

Ac unity na cdkeys.com za 9zł polecam halo:mcc tam za 38zł

Faktycznie niezłe dealy tam sa:) pytanie w która zainwestować swój czas?

Edytowane przez Mr. Montana

Opublikowano

Jak ograles wszystkie halo na 360 to teraz kupuj halo 5

Opublikowano

Jak ograles wszystkie halo na 360 to teraz kupuj halo 5

A dzięki:) 5tke przeszedlem w grudniu zeszlego roku. Szkoda ze narazie nie mam zbyt wiele czasu na multi:(

Opublikowano

Warto inwestować w Destiny dla trybu singiel ? nie mam golda i narazie nie planuje go kupować, a może lepiej w Halo ? tylko 5 czy raczej od kolekcji zacząć ?

Opublikowano

Zdecydowanie Halo jeżeli nie grałes w żadne to imo warto zainwestować w kolekcje, a dopiero po czasie w 5, no chyba ze jesteś graczem któremu story zwisa i powiewa wtedy bierz 5

Opublikowano

Dokładnie tak jak tomtu pisze sprawdź stronę cdkeys.com

Opublikowano

Szukam gry do multiplayera i wybór padł na Dooma lub Overwatch. Jak jest z wyszukiwaniem meczy?

Opublikowano

W Doomie bez problemu znajduje w Overwatch podejrzewam ze tak samo

Opublikowano

Dokładnie, w Overwatch czeka się zazwyczaj 1-2 minuty na wyszukanie graczy.

Ze co? Czemu az tyle? Malo ludzi?
Opublikowano

Lol 1 minuta to naprawdę tak dużo? Z reguły gram w kilkuosobowej ekipie, a gra stara się dopasować, aby u przeciwników było tak samo. Jeśli grasz solo to znajdujesz grę w kilkanaście sekund.

Opublikowano

Lol 1 minuta to naprawdę tak dużo? Z reguły gram w kilkuosobowej ekipie, a gra stara się dopasować, aby u przeciwników było tak samo. Jeśli grasz solo to znajdujesz grę w kilkanaście sekund.

No jezeli grasz solo to dosc sporo, patrzac w porownaniu z bf czy nawet doom. Ale jak w ekipie to tak w miare
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

The Park. Dobra jest ta gra jak na horror? Opłaca się to brać w tej promocyjnej cenie? W info o grze przyznają, że rozgrywki w niej na 2h. Jeśli klimat i otoczka tego nie nadrabiają to dalej trochę drogo jak za taką grę.

Opublikowano

Dead Rising 3 - rozumiem, że podstawka (nówka) nie zawiera season passa i jeśli chcę mieć grę z pudłka ze wszystkimi DLC to muszę kupić Apocalypse Edition?

Opublikowano

Dzięki. W takim razie olewam Apocalypse Edition i zaczekam aż DR3 będzie w goldzie albo kupię używkę.