Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Euro rządzi znowu zarezerwowałem sobie kopię do odbioru w salonie. Także Gumiś szykuj się bo na premierę ostro młócimy
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Też zarezerwowałem. Ciekawe co to za dodatek dodają. Pewnie jakiś brelok. EDYTA: Jakieś skiny do multi: Edytowane 16 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l a to nie beda przypadkiem te dodatki co sa za zlozenie pre-ordera cyfrowego ?
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Euro rządzi znowu zarezerwowałem sobie kopię do odbioru w salonie. Także Gumiś szykuj się bo na premierę ostro młócimy Jestem zwarty i gotowy akurat dokończę sobie Sunseta. Jaram się podwójnie bo nigdy w multi GoW1 nie grałem, z tym multi ogólnie mam mało wspólnego. Jedynie w kwietniu jakoś liznąłem GoW3 po sieci i bardzo mi się spodobało. Nie mogę się doczekać! :exact:
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Oryginał lepszy Ale gold już wykupiony, preorder złożony, będzie grane...
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Padłem jak zobaczyłem nagrywanie dźwięków XD Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Popatrzyłem dziś trochę na twitchu jak Keymaker gra i powiem że wygląda to superowo.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Padłem jak zobaczyłem nagrywanie dźwięków XD W temacie nagrywania dźwięków, absolutnym mistrzostwem jest to: Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Na stronie Empiku za 99,99zl odbiór w Empiku za friko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Zamówione miałem nie brać od razu ale za taką cenę to nawet się nie zastanawiałem ;]
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Zamówione miałem nie brać od razu ale za taką cenę to nawet się nie zastanawiałem ;] Bierzesz odgrzewanego kotleta, w którym "niewiele" zmienili? @prz3mus, dzięki za cynk, zamówione
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mowa była o singlu cały czas Multi w 60 klatkach to już inna bajka ;]
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mam pytanko- czy te darmowe części z X360 będzie można otrzymać tylko przy zakupie nówki (np będzie potrzebny jakiś kod) czy wystarczy odpalić grę na konsoli i może to być również używka?
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Empik tym razem się postarał Również nie potrafiłem się powstrzymać i zamówiłem kopię dla siebie. Ktoś jeszcze jest chętny na kampanię w co-op'ie?
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ja na pewno, ale raczej na niskim poziomie i nie codziennie, takze może być problem z dograniem się ; )
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ja chętnie się pisze na koopa , już od dawna ostrzyłem zęby na gearsy