Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Euro rządzi znowu zarezerwowałem sobie kopię do odbioru w salonie.   Także Gumiś szykuj się bo na premierę ostro młócimy :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Też zarezerwowałem. Ciekawe co to za dodatek dodają. Pewnie jakiś brelok.

EDYTA: Jakieś skiny do multi:

gears-of-war-ultimate-edition-pl-bonus-0

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

a to nie beda przypadkiem te dodatki co sa za zlozenie pre-ordera cyfrowego ?

Opublikowano

Euro rządzi znowu zarezerwowałem sobie kopię do odbioru w salonie.   Także Gumiś szykuj się bo na premierę ostro młócimy :)

Jestem zwarty i gotowy :) akurat dokończę sobie Sunseta. Jaram się podwójnie bo nigdy w multi GoW1 nie grałem, z tym multi ogólnie mam mało wspólnego. Jedynie w kwietniu jakoś liznąłem GoW3 po sieci i bardzo mi się spodobało. Nie mogę się doczekać! :exact:

Opublikowano

Padłem jak zobaczyłem nagrywanie dźwięków XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Popatrzyłem dziś trochę na twitchu jak Keymaker gra i powiem że wygląda to superowo.

Opublikowano

Padłem jak zobaczyłem nagrywanie dźwięków XD

W temacie nagrywania dźwięków, absolutnym mistrzostwem jest to:

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Na stronie Empiku za 99,99zl odbiór w Empiku za friko.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zamówione :) miałem nie brać od razu ale za taką cenę to nawet się nie zastanawiałem ;]

Opublikowano

szkoda tylko, że to empik, ciekawe czy zagramy w sierpniu xd

Opublikowano

Zamówione :) miałem nie brać od razu ale za taką cenę to nawet się nie zastanawiałem ;]

Bierzesz odgrzewanego kotleta, w którym "niewiele" zmienili? ;)

@prz3mus, dzięki za cynk, zamówione :)

Opublikowano

Mowa była o singlu cały czas :)

Multi w 60 klatkach to już inna bajka ;]

Opublikowano

Zamówione, dzięki za cynk - 40 zł w kieszeni na i tak taniej grze  :obama:

Opublikowano

Mam pytanko- czy te darmowe części z X360 będzie można otrzymać tylko przy zakupie nówki (np będzie potrzebny jakiś kod) czy wystarczy odpalić grę na konsoli i może to być również używka?

Opublikowano

Empik tym razem się postarał :) Również nie potrafiłem się powstrzymać i zamówiłem kopię dla siebie. Ktoś jeszcze jest chętny na kampanię w co-op'ie?

Opublikowano

Ja na pewno, ale raczej na niskim poziomie i nie codziennie, takze może być problem z dograniem się ; )

Opublikowano

ja bede gral w coopie na insane weekendowo <3