Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

oglądałem to na żywo i aż mnie poraziło jak ci  ludzie mają tą grę opanowaną, jakie to jest olbrzymie zgranie w teamie, każda akcja przemyślana

coś pięknego

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 196,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na multi utrzymuje sie jakaś sensowna liczba graczy? Bo pamiętam tą tendencje spadkową ze wszystkich części... po paru miesiącach od premiery było raczej mało chętnych do pogrania ;) a grałbym... :)

Opublikowano

ale zapewne są to tacy chętni, którzy będą lali dupsko... pamiętam jak wbiłem sie pierwszy raz w życiu do multi w pierwszych Gearsach na x360... łomot ;D

Opublikowano

Jakby ktoś chciał grać z Polakami 4vs4 to wysyłajcie zaproszenia na mój nick. BaNDzi0r25

Opublikowano

ale zapewne są to tacy chętni, którzy będą lali dupsko... pamiętam jak wbiłem sie pierwszy raz w życiu do multi w pierwszych Gearsach na x360... łomot ;D

Pare razy się wkur**sz ale jak grales wczesniej to po jakimś tyg grania zaczniesz ogarniać;p

Opublikowano

wczoraj skonczyłem singleplayerową przygodę odświeżonej jedyneczki i dalej kopara na podlodze a gierka ma 10 lat, gameplayowo, designersko, nic a nic sie nie zestarzała

propsy dla twórców że dorzucili wszystkie części serii za frajer w BC - akurat do premiery czwóreczki będzie można się podelektować

wiadomo już czy czwórka będzie mieć kanapowy coop?

Opublikowano

wczoraj skonczyłem singleplayerową przygodę odświeżonej jedyneczki i dalej kopara na podlodze a gierka ma 10 lat, gameplayowo, designersko, nic a nic sie nie zestarzała

propsy dla twórców że dorzucili wszystkie części serii za frajer w BC - akurat do premiery czwóreczki będzie można się podelektować

wiadomo już czy czwórka będzie mieć kanapowy coop?

przecież w to nie idzie grać na onie. imput lag, opóźnienie w multi czy spadki fpsów. po idealnie płynnych 60 klatkach odpalanie popzrednich czesci we wstecznej to istna katorga

Opublikowano

mialem tu na mysli kampanie single a nie multika

Opublikowano

kampania singla 3ki chodzi c(pipi)

Graliśmy w 4 osoby w coopie i tak lag był wyczuwalny, ale nie był aż taki żeby czuć dyskomfort

chociaż berserkerka nam zajęła 5-6h przez laga na hardcore :dafuq:

Opublikowano

od nowego uptade kille z koth/tdm(i innych z playlisty) będą liczyły się do seriously a blitz i egzekucja dostały po jednej rundzie więcej. oprocz tego wywalili część map z rotacki blitza i zmniejszyli czas trwania okręgów.

dobre zmiany