Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Bardzo przyjemny zlocik Panowie. Następnym razem może uda się w większym gronie :ogor:

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 70,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak obiad, to tylko u blubera.

Opublikowano

Dzień dobry chłopy :nosacz: Przynoszę niezbyt dobre wieści ale może jakoś wybrniemy.

W każdy z marcowych weekendów organizuje coś lub gram w innych miastach lub za granicą więc piątki i soboty odpadają. Popatrzyłem kalendarz i jedyne opcje jakie widzę to:

A) niedziela 17 marca

B) któryś dzień na tygodniu

C) 12 lub 13 kwietnia (mój najbliższy wolny weekend)

Wiem, że opcje są dość lipne i głupio mi, że tak to wyszło bo wybrałem prace zamiast gierek ale trzeba robić hajs i prowadząc dwa projekty w dwóch innych gatunkach muzyki jest tego bardzo dużo do ogarnięcia a jeszcze organizacja imprez dochodzi i odkąd wróciłem do Polski jest mega chaos :wallbash:

Jeśli zdecydujemy się na ten kwiecień to zaznaczę sobie żeby nic wtedy nie działać i bedzie to sztywna data ustawki (zresztą już późno jest więc nikt mnie na tą datę nie zabookuje i tak).

Opublikowano
  • Autor

Mi tam kwiecień pasuje, a jak pijaki bardzo chcą się napić w marcu, to zawsze można do Gigera wyskoczyć.

Opublikowano

Ja tak samo jak Hum. Piwerko w marcu u gigera bardzo chętnie(najlepiej 1 połowa, bo później wyjeżdżam na 2 tyg), a potem pełen odpał u Adiego w kwietniu :lapka: 

Pasuje Wam któraś sobota wariaty? 9/16?

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

16.03? Dzień po premierze TD2? Poj.ebało Was.

Dobra, pewnie będę.

Opublikowano

Mi dużo bardziej pasuje 16. Chmurqa nie dasz rady?

edit: Chociaż jak wszystkim będzie pasować 23 to zepnę poślady.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

U mnie ten 23 to trochę skomplikowany jest bo przyjeżdzają do mnie znajomi (gracze z krwi i kości) więc nie ma żadnego problemu żebym z nimi wpadł ale też tego dnia (wstępnie) myślałem o tym żeby zrobić urodziny (pewnie gdzieś na mieście) ale i tak czekam póki co aż znajomi portwierdzą przyjazd bo jak nie to wtedy nie robię urodzin i ogólnie to jak widzicie zdeka to poyebane jest xD

Opublikowano

16 mogę tylko myślałem że ustawka jest na 23 (nie wykluczam tej daty, bardzo możliwe że się pojawie z kumplami)

Opublikowano
  • Autor

No u mnie jednak bardziej 23.03 jak juz. Ale nie jest pewne, że w ogóle w marcu dam radę.