Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ależ bylo złoto Panowie. :obama:

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 70,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano

Miło było was gościć panowie, myślę, że wieczór przebiegł całkiem przyjemnie :D

Wielkie podziękowania dla @Ryo-San za ogarnięcie VR! :lapka: Ta technologia za każdym razem zadziwia. Poważnie myślę nad zainwestowaniem w google po dzisiejszym wieczorze ale może dlatego że jestem pijany i spalony cyfrowym ziołem. Wytestuje to przez kilka następnych dni za co jeszcze raz wielke dzięki Ryo i podejme decyzję czy brać!

Część wolnego czasu w ciągu kilku najbliższych dni poświęcę na ogarnięcie nagranego materiału, myślę że będzie warto :rayos:

Opublikowano

Chillik od chmurqi wszedł p e r f e k c y j n i e :banderas:

A filmik to najbardziej oczekiwana przeze mnie rzecz w 2019.

Opublikowano
  • Autor

Proszę o zrobienie nowej emoty xD5cbaf1b75b823aeafd967b66c4a747b4.jpgf01d75566c92c5558bb3e297f838d5ee.jpg

Opublikowano

A wszystko zaczęło się od jakiegoś gównianego dema z playroomu xD Łycha, wóda, browary, chmurkowy elektronik - co tam się działo O.O 

Ten zlocik był "trochę" inny niż poprzednie lol. Dzięki panowie za wczoraj a w sumie to za dzisiaj bo jak pacze to po sałate dzownilem o 2:22! Piękna pszczoła!! @UberAdi będziesz dzisiaj w domu? Wpadłbym jakoś późnym popołudniem po kabel HDMI bo kurcze przez tą pierdołe nie będę mógł odpalić dzisiaj Dedeżą 2 :( a i pada chyba też zostawiłem. Btw kto płacił za hambugsy? Ile tam wyszło na głowę?

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryo-San napisał:

A wszystko zaczęło się od jakiegoś gównianego dema z playroomu xD Łycha, wóda, browary, chmurkowy elektronik - co tam się działo O.O 

Ten zlocik był "trochę" inny niż poprzednie lol. Dzięki panowie za wczoraj a w sumie to za dzisiaj bo jak pacze to po sałate dzownilem o 2:22! Piękna pszczoła!! @UberAdi będziesz dzisiaj w domu? Wpadłbym jakoś późnym popołudniem po kabel HDMI bo kurcze przez tą pierdołe nie będę mógł odpalić dzisiaj Dedeżą 2 :( a i pada chyba też zostawiłem. Btw kto płacił za hambugsy? Ile tam wyszło na głowę?

Uuuuuu jednodniowy detoks. Bądź silny.

Opublikowano

Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

dPVe1XS.jpg

Opublikowano

@Kosmos jak Adi sobie potestuje VRa to możesz śmiało od niego zawinąć na testy do siebie żeby na spokojne sobie wszystko sprawdzić i przede wszystkim na trzeźwo xD 

Opublikowano
  • Autor

Jan srebrna pięta

Opublikowano
15 godzin temu, Ryo-San napisał:

@Kosmos jak Adi sobie potestuje VRa to możesz śmiało od niego zawinąć na testy do siebie żeby na spokojne sobie wszystko sprawdzić i przede wszystkim na trzeźwo xD 

Oo dzięki, chętnie ponakuviam w superhot :obama: Jedynie w pierwszy tydzień maja mnie nie ma, wiec jeśli to nie za pozno to gdzieś po tym terminie bardzo chętnie :) 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Nie no przecież nie będę trzymał tego do maja :lapka: Do następnego tygodnia bym jeszcze pograł w Superhota i może RE7 skombinuje a później mogę przekazać dalej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@chmurqab @Hum @giger_andrus  @Ryo-San  @UberAdi @ASX @sprite

Jakiś zlocik podczas tej cudownej pogody? Jeżeli o mnie chodzi to pasuje mi dopiero ostatni weekend czerwca i pewnie cały lipiec (ewentualnie środa 19.06, następnego dnia jest święto) . Ale warto już wcześniej coś ustalić. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano
  • Autor

Mnie 1 tydzień lipca nie ma. Ewentualnie później. Lub końcówka czerwca. :lapka: