Opublikowano 10 czerwca 20159 l Nie, to nie błąd. Hyrule Warriors zmierza na 3DSa, wyciekł trailer przed E3 Oczywiście będzie działać na klasycznym 3DSie, a po zakupie dostaniemy w gratisie do Hyrule Warriors na Wii U Tetrę i Króla New Hyrule
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Jeżeli oprócz Tetry i King of Hyrule nic więcej nie dodadzą to lekki lipton. Oczekuje kilku (przynajmniej) nowych lokacji i sens zakupu tegoż tytułu. Inaczej pieniązki lecą na DQ Heroes.
Opublikowano 5 lipca 20159 l A ja sledziłem ten tytuł nie posiadając wii ale mam 3DS i jestem zainteresowany tym tytułem w 149,5% Edytowane 5 lipca 20159 l przez Myriu
Opublikowano 6 lipca 20159 l Największy plus wersji na 3DS'a to to iż rzekomo posiada od razu wszystkie dodatki z Wii U + będzie miał więcej nowego contentu który ujawnią później. Poczekamy, zobaczymy, jeszcze nie ograłem wersji na Wii U :;-]
Opublikowano 17 stycznia 20169 l No dla posiadaczy zwykłych 3DS'ów to jest jedno wielkie nieporozumienie. Tak czy siak zostaje przy wersji na Wii U. Dorwałem za niewygórowaną kwotę a dodatki dokupić można sobie "kiedyś tam". A na limitke nie jestem tak łasy aby brać ten tytuł....
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Autor No ja właśnie mam wersję na Wii U a na 3DSa chciałem po prostu do kolekcji i dla limitki, no ale chyba zrezygnuje z tego ...
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Najpierw to kup sobie New 3DS'a a nie starego kloca trzymasz ;p Dla mnie posiadanie gry w którą nie będę grał nie ma sensu. Jak ktoś będzie sprzedawał sam zegarek to z chęcią go przygarnę >: D
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Bardziej niż słabo, to wygląda to jakoś... dziwnie. W ogóle inaczej niż wersja na Wii U.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Pojawiło się świetne porównanie między wszystkimi wersjami (3DS,NEW3DS i WiiU): https://www.youtube.com/watch?v=NVRC6RrwFQE&feature=iv&src_vid=y2J98CvVau4&annotation_id=annotation_1789413193 Wybaczcie że nie w okienku ale wiecznie mam problem aby się pojawiło zamiast linka....
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Autor Myślałem o wersji na 3ds, ale chyba skuszę sie na wersje wii u no tylko i wyłącznie wersję na Wii U bierz pod uwagę, od początku było wiadomo, że wersja 3DSowa to będzie potworek względem dużego odpowiednika
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Jeszcze w wersji na New 3DS'a to jak Cię mogę bo wszystko płynnie śmiga i znacznie znacznie więcej przeciwników na ekranie niż przy zwykłym 3DS'ie. Jednak tutaj powiem iż wersja na Wii U chwali się naprawdę zacną grafą i aż miło szlachtować bokobliny na dużym TV :-]
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Autor Jeszcze w wersji na New 3DS'a to jak Cię mogę bo wszystko płynnie śmiga i znacznie znacznie więcej przeciwników na ekranie niż przy zwykłym 3DS'ie. Jednak tutaj powiem iż wersja na Wii U chwali się naprawdę zacną grafą i aż miło szlachtować bokobliny na dużym TV :-] Jasne, wersja na N3DSa wygląda i chodzi dużo lepiej, ale to i tak nic z porównaniu do Wii U
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Na to nawet nie liczyłem, już po pierwszym trailerze widać było iż pójdą w cel-shading rodem z Super Smasha na 3DS'ie aby to poszło. Dlatego zostaje przy wersji na Wii U, niech wrzucają te dodatki z 3DS'a i całą paczkę DLC mogę śmiało kupować >
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Jakby ktoś mimo wszystko chciał kupić to w karen.pl jest preorder za 215zł niecałe limitka. Zamówiłem sobie i będę się zastanawiać czy na pewno to chcę :-) Czasu jest dużo. EDIT: Zadzwonili do mnie dzisiaj z komputronika (czyli karen) i powiedzieli, że premiera tej gry jest tak oddalona, że ich system na pewno wywali ten preorder i mam w marcu założyć nowy, i nie gwarantują ceny. Widać Iwata ma mnie w swej opiece i nie chciał żebym kupił tę wersję. No trudno. Edytowane 22 stycznia 20169 l przez Wieslaw
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Gra chodzi fatalnie na starym 3dsie na oko stale 15 klatek, a szkoda bo system szlachtowania i walki z duzymi bossami są ok.
Opublikowano 21 marca 20169 l Autor Każdy kto chciał to ograł lepszą wersję na Wii U, ta na 3DSa to tylko zbędna ciekawostka
Opublikowano 21 marca 20169 l Ja nie mam alternatywy, a zakupy często robię pod wpływem impulsu, tzn. naczytam się jakie to za(pipi)iste i kupuję, jednak koledzy mnie zniechęcili i nie biorę tego. Czekam cierpliwie na Quantum Break.
Opublikowano 25 marca 20169 l Pobrałem demo, zagrałem no i wygląda kiepskawo. Więcej zostanie w kieszeni