Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

(...)

życzę koledze Yetiemu, by pewnego dnia przejrzal na oczy i powrócił do wrót Królestwa Zielonego i wstąpił w szeregi błękitnej różowej armii Nintendo!

Kolorki się pomieszały, służę pomocą sympatycznemu redaktorowi my3ds

Nintendo od czasów Wii kojarzyło mi się z elegancką bielą połączoną z gustownym błękitem :dunno:

No to niestety błękit Nintendo stał się ofiarą niebieskiej plagi. Spotkał go los podobny do losu sfastyki - hinduskiego symbolu przynoszącego szczęścię.

No niestety, aczkolwiek rozróżniam kiepską niebieskość Sony od tego błekitu Nintendo. Od Nintendo bije szczęście, radość i od samego patrzenia w to światełko serce się raduje. Patrząc na niebieskość sony ma się ochotę powiesić :dunno: Ale możliwe, iż masz rację drogi kolego, może powinienem przestać kojarzyć błękit z Nintendo i na powrót kojarzyć go z piekną czerwienią 

@Ragus

Oczywiście masz rację, ale ja jestem dziwny i mi się tak zawsze kojarzyło :frog: Logo tu nie ma nic do znaczenia 

Edytowane przez Lord Astmer

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już widzę jak Yeti odpala Windowsa 10 i gra w te wszystkie mega tony  :yao:

Co roku ten sam lament, bo na PC wychodzi :yao:

Z Xbąkiem jest prawie taka sama historia jak była z PS3, gorsza sprzedaż, słabsze multiplatformy, a jak to się skończyło wszyscy dobrze wiedzą :czezky: 

Napisałem prawie ponieważ X dostał parę dobrych gier, PS3 po dwóch latach nie miała się za bardzo czym pochwalić.

Opublikowano

Co tu sie dzieje (pipi)a? xd

tumblr_o0j240JcPb1to9wudo1_400.gif

Opublikowano

Już widzę jak Yeti odpala Windowsa 10 i gra w te wszystkie mega tony  :yao:

megatony? o czym ty mówisz? o cobalt czy fable legends? :yao:

Z Xbąkiem jest prawie taka sama historia jak była z PS3, gorsza sprzedaż, słabsze multiplatformy, a jak to się skończyło wszyscy dobrze wiedzą :czezky:

Racja, będziemy pamiętać o i x-korkim

hqdefault.jpg

:kaz:

Jaki bełkot zielonych przegrańców, kilka moich postów i od razu kilka stron wpisów botów o tym jak to ich konsola jest super (oni chyba na serio w to wierzą xDDD). Najlepszy Rayos i ten jego bełkot na kilkanaście linijek, przeczytałem tylko ostatni akapit o Korei Północnej. Idealnie tam pasujecie, zakrzywiania rzeczywistości i propaganda, w tym jesteście najlepsi. Plują na nich, dostają gry w 900p, spadki do 0fps (F4) czy 15 (JS3), mają takie super exy, że nikt ich nie kupuje, a przebicie średniej 90% pozostaje w strefie marze, no i jeszcze ten 2016 rok bez gier, a przepraszam, są pudziany od randomów wyglądające jak remaster jedynki xDDDDD.

Niech ta generacja trwa jak najdłużej, bo takie beki jak się kręci z x-taczera, to jeszcze nie było w historii tej branży.

Izi jak starta plyta, jesli dobrze pamietam to wlasnie o wiesku to samo pisal ;)

No i wyszło, Wiesiek najgorsza wersja na x-taczera, tak jak 95% gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ogralem najlepsza wersje GGXrd na PC i... JEST TO PORT Z PS3 #MasterRace xDDDD

Yeti do listy prawdy dodaj GGXrd Revalator

Bede dzisiaj sciagal Forza Horizon 2 #tylkoxobox

Opublikowano

Yeti rozumiem, ze jak przełknąłeś grę generacji - w3 latającego w 20 i mniej fpsach, to zjesz juz wszystko, ale nie zniżaj innych do swego poziomu.

Opublikowano

Yeti wypomina crapy na 8 po stronie microsotfu a sam ogrywa perły

-the order 6/10

-battlefront 7/10

-driveclub 7/10

normalnie goty lineup xd

Opublikowano

Bluber akurat DC ze wszystkimi dodatkami to gierka imo na 9/10 i najlepszy tytuł na ps4.

Opublikowano

Driveclub z jubileuszowym patchem najlepsza gierka na ps4, a nie jakiś LOADBORNE. 

Opublikowano

Bluber akurat DC ze wszystkimi dodatkami to gierka imo na 9/10 i najlepszy tytuł na ps4.

BLOODBORNE GURWA

BLOODBORNE :daddy:

Opublikowano

Ok, to za(pipi)ista gra, ale ja tam uważam, pierwsze soulsy i tal byly lepsze :dunno:

Opublikowano

Bloodborne 95/100

DriveClub 90/100

GGXrd DLA FANA BIJATYK!!!! 95/100

Amplitude 80/100

The Order Nie wystawia sie oceny Benchmarkowi ale jak juz bym musial to :dynia: /100

Koniec Exow [*]

Godzilla 1/100 Pamietamy [*]

Opublikowano

Yeti zmień dilera, wpierw piszesz, że prawie wszystko będzie na PC, a później wymieniasz dwa tytuły  :yao:

Opublikowano

Ok, to za(pipi)ista gra, ale ja tam uważam, pierwsze soulsy i tal byly lepsze :dunno:

Nie byly, chyba ze mowisz o Demon's. :cool:

@Ukyo

Nie zapominaj o Sztosie 1886 :dynia:

Opublikowano

Bansai dodalem mam urlop za 55 minut do konca tygodnia chyba pojde kupic Xenoblade ;f

Opublikowano

Oceny w mediach dla drivecluba to 7/10 i żadne wasze naginanie czasoprzestrzeni i faktów tego nie zmieni.

Opublikowano

Nie byly, chyba ze mowisz o Demon's. :cool:

@Ukyo

Nie zapominaj o Sztosie 1886 :dynia:

No Bansai ofc o Demons.
Opublikowano

Bansai dodalem mam urlop za 55 minut do konca tygodnia chyba pojde kupic Xenoblade ;f

Chodz w Smasha grac xdd

Xenoblade sztosik, balem sie ze po 2 latach obcowania z plejem 4 cos sie we mnie zepsulo i nie docenie tego tytulu, na szczescie sie mylilem :cool:

Opublikowano

Ale ogolnie to wybornie jest nie byc takim betonem

Nie mam w co grac na PS4 zaden problem! Pogram sobie w Xenoblade albo Forza Horizon 2 do czasu premiery SFV jak SFV wyjdzie to pogram z Yetim w celu nabicia kasy na dodatkowe postacie/stroje/stage i zniechece go do grania w ta gre czym nakrece jeszcze wieksza beke w CW. Multikulti to chyba jednak najlepsza droga

:obama:

Opublikowano

gejlo5 6/10 od Angry Joe, pamiętamy. Żadne wasze naginanie czasoprzestrzeni i faktów tego nie zmieni. Poza tym Forza6, która ledwo co przekroczyła 1mln i indyk ori do ogrania na tablecie. exy na taczera :dynia:

Ale nie zapominajmy, ze w 2016 taczer się odkuje, już w pierwszym kwartale dostanie

https://www.youtube.com/watch?v=l-aZp_c17XU

Uważam, że z mocą chmury i dx12 powinno udać się osiągnąć full hd w tych tytułach. Tak, z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

40 milionów ps4, 1,5 miliona sprzedanych BB - K-O-N-E-S-E-R-Z-Y G-A-M-I-N-G-U

:dynia:

Opublikowano

No beka tyle ze i tak jest chyba najlepiej sprzedajaca sie na starcie gra From Software takie pokolenie co zrobisz :dunno:

Opublikowano

"Mocarz" zas wrocil do ogolnokrajowego obiegu?

Nic mi o tym nie wiadomo, może miał zapas B-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.