Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak społeczność plejstejszon była zbulwersowana i zniesmaczona jak Microsoft do pierwszego xboxa włożył sieciówkę i twardy dysk i Pionierzy Spencera nie musieli kupować memorek po 100zł+ i network adaptera za pół emerytury babci.

"TO NIE JEST KONSOLA, TO JEST PECET"

oj klapy, klapy...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Proszę o zakończeniu wątku telefonów mobilnych - wiadomo, że Xbox to iphone 7, a PS4 to Huwawei (tylko plastik tańszy :dynia: )

Czy możemy wrócić do masakrowania klapów zaczętego wczoraj przez Rayosa? 

Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak społeczność plejstejszon była zbulwersowana i zniesmaczona jak Microsoft do pierwszego xboxa włożył sieciówkę i twardy dysk i Pionierzy Spencera nie musieli kupować memorek po 100zł+ i network adaptera za pół emerytury babci.

"TO NIE JEST KONSOLA, TO JEST PECET"

oj klapy, klapy...

dominacja jak za ps2 xDDDD

dla mnie ps2 nigdy nie było dobrą konsolą, może było więcej gier niż teraz, ale laser zrobiony z denka od szklanki, pad z przetopionych plastikowych kubeczków i usługa sieciowa... hmm, w sumie tej kwestii wiele sie nie zmieniło

Opublikowano

pad od pleja 2 nadal mi działa i jest w lepszym stanie niż ten od ps4, który mam a gram na nim malutko także ten pier.dolisz panie

Opublikowano

Nie pier.doli, pady od ps2 były wadliwe jak cholera.

W kwestii padów 'kablowych' żaden nie przebija tego od GC. Gacek niedawno po premierze kupiony przez pierwszego właściciela, ja jestem jej trzecim posiadaczem, a pad śmiga aż miło. W tym czasie kilka padów od ps2 dawno zdechło. :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

Opublikowano

no ja tez pamietam ze mój pad od ps2 był mega solidny i najmniejszych problemow z nim nie mialem

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

Potwierdzam i 

W kwestii padów 'kablowych' żaden nie przebija tego od GC. Gacek niedawno po premierze kupiony przez pierwszego właściciela, ja jestem jej trzecim posiadaczem, a pad śmiga aż miło. W tym czasie kilka padów od ps2 dawno zdechło. :yao:

potwierdzam

mam od wielu lat jedynego pada od ps2 (i od ps1) i oba smigają po dziś dzień bez najmniejszych problemów pomimo ostrej ekspolatacji. A pad od gacka jest niezniszczalny, widywałem w takim stanie, że DS4 byłby strach dotknać, a ten od GCN chodził aż miło 

Opublikowano

Widocznie nie szanowałem marki.

Ciągle miałem problemy z kablami - pady nie 'działały', póki dobrze się kabla nie ułożyło. Problemy z gałkami, które nie działały w któraś stronę, zblokowane krzyżaki, nie odbijające R/L2. Fakt że było ostro eksploatowane - codziennie partyjki z kumplami w ISS/PESy i bijatyki, ale te Gackowe też lżej nie miały.

Pady od DC też były świetne. Po dziś dzień mam dwa w pełni sprawne. Soul Calibur... Ech, pograłoby się. :dog::frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pad od Ps2 był terminatorem :)

Chociaż jak dobrze pamiętam pierwszy pad od PSX'a bez wibracji też dawał radę to samo tyczy się pad od dreamcasta  :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No to zdania są podzielone, mój pad też był mocno eksploatowany, ale bardzo często coś w nim nawalało, pierwszy problem to oczywiście łamliwy kabel, w drugim szybko wibracje mi poszły.  

Opublikowano

A czy pady od PS4 też się pocą?

Opublikowano

Ja gram na swoich od roku i jeszcze sie nie spociły. Wszystkie wczesniejsze po takim czasie juz bywały mokre.

Opublikowano

Jak robilem platyne w dmc to moj DS4 zaczal sie pocic, ciekawe czemu :scratch_one-s_head:

Na drugi dzien go musialem czyscic bo byl w (pipi) salty xd

Opublikowano

bo byl  (pipi) salty xd

Lizałeś go? Czo te klapki za fetysze mają to ja nawet nie ... 

Opublikowano

(troche do blubera podobny :notsure:)

BQmyWf4.jpg

nie trzeba nic lizac zeby poczuc wyschniety pot na powierzchni :taknieco:

Opublikowano

Kable w padach siadały ludziom, którzy je zwijali często wokół pada, to najlepszy sposób na uszkodzenie kabli.

Opublikowano

Widocznie nie szanowałem marki.

Ciągle miałem problemy z kablami - pady nie 'działały', póki dobrze się kabla nie ułożyło. Problemy z gałkami, które nie działały w któraś stronę, zblokowane krzyżaki, nie odbijające R/L2. Fakt że było ostro eksploatowane - codziennie partyjki z kumplami w ISS/PESy i bijatyki, ale te Gackowe też lżej nie miały.

Pady od DC też były świetne. Po dziś dzień mam dwa w pełni sprawne. Soul Calibur... Ech, pograłoby się. :dog::frog:

W padach do DC lamaly sie trigery i to bardzo szybko przy partyjkach Soulsa

BTW to byl pad niedozaorania771fd1bc1576517d6eaad2107ef7dc47.jpg

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Mi się nigdy nie złamały, a grałem w tą grę dzień i noc.

To były czasy gdzie wymiatałem a Calibura  :czezky:

Pamiętasz Wet moją wizytę w Katowicach ? to były czasy  :fsg:

Opublikowano

Mi się nigdy nie złamały, a grałem w tą grę dzień i noc.

To były czasy gdzie wymiatałem a Calibura :czezky:

Pamiętasz Wet moją wizytę w Katowicach ? to były czasy :fsg:

No ja z Wetem gralem dzien i noc w Soulsa.

Pamietasz mnie Soul z EP4? Kupa czasu minela XD

Przyjechalem z Wetem wtedy

Opublikowano

Dwa DCki zajechałem, ale pada od tej konsoli nigdy.

Widocznie szanowałem markę :lapka:

Opublikowano

Xiao grałeś? 

To już czasy SC2 były :)

Opublikowano

Xiao grałeś?

To już czasy SC2 były :)

Dokladnie!!

I Seung Mina systemem kapusciarsko-zgadynkowanym podcinka kopniak, rzut, junggle XDDDD

Pozdrawiam Soul!!

Opublikowano

ej paczcie czym się podnieca yeti 

0059.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAPONIA WRACA

Opublikowano

Albo ten

PS1DualAnalogController.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.