Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ej paczcie czym się podnieca yeti 

0059.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAPONIA WRACA

Ale Dragon Questa to Ty bluber lepiej szanuj, dobrze Ci radzę :[ 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przeszedłem dragon quest heroes na ps4 bardzo fajna gra. Czekam na prawilny sequel głównej serii.

Opublikowano

Albo ten

PS1DualAnalogController.jpg

Dokladnie tez nie dalem rady tego pada zaorac.

Wogole caly Szarak to byla solidna konstrukcja w przeciwienstwie do nastepcy PS2 ktorego musialem 3 razy kupic bo laser mi sie wypalal XDDD a i go recznie kalibrowalem tez

Opublikowano

ej paczcie czym się podnieca yeti 

0059.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAPONIA WRACA

jezu xdddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

psx też był wadliwy w ciul, stawianie bokiem, na zapałkę etc

Opublikowano

psx też był wadliwy w ciul, stawianie bokiem, na zapałkę etc

No zdarzalo sie i to czesto po przerobce.

Wogole Szaraczek i takie tytuly jak Wipeout, Residenty, Silenty, Suikodeny, Finale, Tekkeny w tamtach czasach wojna konsolowa byla niedopomyslenia wtedy panowal niepodzielnie Szaraczek co to byly za czasy :)

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Dobra przestańcie lizać się po jajkach i wróćmy do rzeczywistości. Bo zaraz cofniemy się do wojny atari vs commadore

Opublikowano

Tylko Ami... jednak nie? :(

Opublikowano

Atari :dynia: nie ujmuję sukcesu i rozkręcenia branży gier wideo dzięki Atari 2600, ale to co odyebali np. z E.T. woła o pomstę do nieba :dynia:

Commodore 64 bardzo dobry PC, szanowałem mocno

jednak moim pierwszym komputerem była staruśka Amiga 500, co ja się tym obawiłem to moje :lapka: 

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Amiga 500 to juz prawie jak konsola byla XD

Soccer Kid, Super Frog, Cannon Fodder i Desert Strike dawaly rade

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

A jednak. :D

Tylko Amiga!

Opublikowano

Amiga rulez & forever :lapka:

Mój pierwszy sprzęt do grania <3

Opublikowano

Mortal Kombat i Street Fighter w domu  :cool:  :lapka:

Jeszcze północ południe  :banderas:

Opublikowano

kiedys amiga a dzis playstation? jak wy mozecie patrzec rano w lustro?

Opublikowano

super froga i desert strike z bratem katowaliśmy aż na zasilaczu można było smażyć. do tego

+ wersja galactic i 

ta muza ^_^

oraz obowiązkowo

Opublikowano

Zacząłem grać w Undertale bo mnie forumkowe betony zaciekawiły tymi spustami. Powiem wam że pecety to ja zawsze szanowałem :banderas:

Opublikowano

Undertale :banderas::fsg::obama::newell:

Opublikowano

Atari :dynia: nie ujmuję sukcesu i rozkręcenia branży gier wideo dzięki Atari 2600, ale to co odyebali np. z E.T. woła o pomstę do nieba :dynia:

Commodore 64 bardzo dobry PC, szanowałem mocno

jednak moim pierwszym komputerem była staruśka Amiga 500, co ja się tym obawiłem to moje :lapka:

Ileż to godzin przy tym wykatowałem razem z śp. Ojcem, który jeszcze za smarkacza przyniósł mi do domu Atarynke 800 XL :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

RR to ostatnia dobra gra activision

Opublikowano

Wreszcie doceniliście Undertale.

Jakby co - na WiiU jest dostępna trylogia Mother po angielsku. Undertale właśnie na tym się wzorowało.

Opublikowano

A ty panie cebula skąd wiesz że undertale dobre?

Opublikowano

Paliłem dziś ziółko z kolegą z pracy, który kupił miesiąc temu xone z fifą 16. Zachwycony był faktem, że patrzył jakieś UFC w media markt za 130zł a wszedł w golda na konsoli bo dostał zdrapkę i na markeplace znalazł ten tytuł za niecałe 40. Jak mu powiedziałem o comiesięcznych grach z games with gold to jego reakcją było

-,,pierd.olisz? teraz wrócę do domu i mogę za darmo ściągnąć se gre?,,

no sam nie wiem co myśleć o tej sytuacji

Opublikowano

Że Janusze są wśród nas?

Opublikowano

undertale ogram na telefonie jak bedzie za $1

co do river ride to rowniez z ojcem naku,rwialem jak glupi + pole position + olimpiada ;d z poniej fred i robbo kozak 

Opublikowano

undertale ogram na telefonie jak bedzie za $1

Gra nie wyjdzie na telefony z pewnych przyczyn w designie gry, o ktorych nie moge powiedziec ze wzgledu na MASSIVE SPOILERY.

Gierka nie bedzie za 1$ bo za dobrze sie sprzedaje.

Gierka jest warta 10 euro, sam jestem mega cebula i czekam na promocje ale (pipi)...ta gra zasluguje na support :banderas:

p.s. jak lubisz spaghetti to warto zagrac.

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.