Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

30 klatek w singlu  :sorcerer:

Na xone gra z taką grafiką, animacją i fizyką to chyba w 560p/12fps, przy dobrych wiatrach, bo to co serwuje nam microsyf, to obecnie przez same boty określane jest "myślałem, że to ten rimejk pierwszych girsów".

:yao:

Opublikowano

Okazuje się, że Wiesław Grodzki nie szanuje nie tylko Sony, ale i kalekę, cukrzyca i zawał w drodze, Gabe Newella. Foto zrobione przez Sony Defence Force.

10984222_10153359197987207_6667505323815

No ale w końcu heartstone i koza chodzą na tych tytanach w 120fps, więc chłodzenie musi być.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dosc fajny post na ps3site przeczytalem, z wiekszosca rzeczy trudno sie nie zgodzic :reggie: Xboty niech koniecznie czytajo, piekna pożywka.

Wszyscy znajomi posiadający konsolę mają PS4, sam byłem pierwszą osobą, która zdecydowała się na sprzęt od Sony. Aktualnie byłoby mi ciężko się przestawić na konkurencję, bo ograniczyłoby to moją zabawę online do minimum. Może nawet do zera. ALE. Gdybym mógł cofnąć czas, to chyba jednak mój wybór padłby na klocka i zapewne dałbym radę namówić kilku kolegów na to samo (wymusiłem na trzech kumplach zakup Soniaka, wybaczcie mi). Se z nimi na imprezkach siedzę, nie? Se gadamy. Chyba, że aktualnie występują problemy z natem i se nie gadamy. Albo tak se o, po prostu wywala z imprezki. Ale jak już wszystko działa jak należy, to gadamy. Chyba, że PSN leży i kwiczy, to nie. Na szczęście ostatnio zdarza się to tylko raz w tygodniu. Mam nadzieję, że Sony pójdzie po rozum do głowy i nie tylko sama możliwość gry online, ale nawet możliwość zalogowania się będzie płatna. Więcej pieniążkow = lepsza jakość usługi.

Kurna, no momentami to jest brak słów. Wracam do domu po 21:00 z fajnym Batmanem w pudełku. Czasu niewiele, ale może da radę usiąść chociaż za kierownicą Batmobilu. (pipi), nie. Patch będzie na dysku za 10 godzin. Nie ryzykuję, bo wiem jak wyglądają gry bez aktualizacji na dzień dobry. 10 godzin. Opłacam neta 120 mb, by potem widzieć jak czarna rozpacz z plastiku ledwo wyrabia nawet przy pobieraniu obrazka w wiadomości. Obrazka. Kurna, do niedawna same literki potrafiły utknąć w czasoprzestrzeni, jakby były nadawane co najmniej z Marsa. Upload, download, wszystko idzie jak krew z nosa. Rozwijam menu gry, (pipi), zawiecha. Sony zdaje sobie sprawę z niedoskonałości swojego systemu. Aktualizacja. Stabilność. Nie działa lista menu. Nie działa PSN. Lagi. Pad trzeszczy. Gumki przetarte. Nie mogę ustawić nawet własnej tapety na poprawę humoru. Mogę za to kupić motyw. O jaki brzydki. 

5 lecie PS Plus. Sony da Ci plakat. Kogo obchodzi jakiś plakat. Oferta na ten miesiąc będzie mocarna. Microsoft daje tytuły z najwyższej półki. Sony ośmieszyłoby się dając indyki na rocznicę. Sony daje indyki na rocznicę. No ale jest przecież darmowa wersja Drivecluba z połową samochodu i jednym torem wokół placu zabaw. Tylko rok, ewentualnie patrząc na pierwotny termin, dwa lata opóźnienia. Gdzie mogę zająć miejsce w kolejce do zrobienia szefostwu Sony dobrze? 

Z nudów porównuję oferty remasterów obu firm. Kurna, niebo a ziemia. Halo, Gears of war... Ktoś nad tym musiał posiedzieć. W Sony co najwyżej siedzieli w kiblu i skrobali wafla obserwując słupki sprzedaży. Żółtki gdyby mogły, to by nawet pudełek nie zmieniali, tylko wykreślili 3 i dokleili na ślinę "czwórkę". Nie to, żeby nie było zmian. Przecież wywalili z Uncharted multi. W sumie zrozumiała i przemyślana decyzja. PSN by się roz(pipi)ł na tryliony jakby pierwsze pięć osób spróbowało w to zagrać.

Podsumowując. Sony PlayStation (znaczek R w kółeczku) 4 to badziew. Nie wiem, czy XBox jest lepszy, możliwe. Możliwe, że nie. Nie zmienia to faktu, że badziew od Sony to badziew. Nic nie działa tak, jak powinno. Skłamałem na początku tekstu. Przestawić się na One byłoby mi bardzo łatwo. Bardzo poważnie to rozważam.

Opublikowano

W Sony co najwyżej siedzieli w kiblu i skrobali wafla obserwując słupki sprzedaży

O jezu jak rykłem. :dynia:

Opublikowano

Jakbym czytał (słuchał) sam siebie na lekkiej bani  :reggie:

Opublikowano

Życzę sobie i reszcie niebieskiej szlachty, żeby ci wszyscy malkontenci poszli sobie na xbox live :sir:

Opublikowano

no jak ktoś grał w poprzedniej generacji multi na xbl i przeszedł teraz na ps4 to szczęśliwy nie jest, nawet liga rakietowa widzi, że płatny plebs net działa gorzej niż bezpłatny.

Opublikowano

Tak, już pędzie do sklepu po xbona, kalimba czeka, tylko muszę mój ośmioletni telewizor hd ready wyciągnąć z piwnicy.

:yao:

Opublikowano

Czyli standardowo beka z PS4. Jak bardzo trzeba nie mieć szacunku do samego siebie, aby bronić tego kału :/

Wracam grać w genialne Ori, a Wy co tam na szrocie? Knack x 6 i grafika jak z filmów Pixara?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Spoko, juz za rok czy dwa  jak wyjdą jakieś gry na Playstation będziesz mógł też wyciągnąć lepszą tvkę

Opublikowano

Spoko, juz za rok czy dwa  jak wyjdą jakieś gry na Playstation będziesz mógł też wyciągnąć lepszą tvkę

Zrobiłem to już dawno, a u was co tam? Nadal zatwardzenia knura18490_742996292479631_495444560187353818

A jeżeli mowa o darze od bogów ze średnią, której boty nie zobaczą jeszcze długo.

10428712_739974866115107_360233793117370

11068401_731587256953868_226331762131674

Wyobraźcie sobie, jak to wygląda na 55 calowym HX850.

Albo to

1969334_701095313336396_7309273607042272

:banderas:

Nowa generacja tylko u Sony, tytany na kolanach z pełnymi ustami, a xbon, to już  w ogóle beka i tona zielonego szamba.

PS. Niech ten wasz knur może zarzuci stoperan, to skapnie wam jakieś guwno rozmazane w 900p

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bloodborne jest jak Husky, który chodzi 24/7 na smyczy, mieszkajacy w 24 (:Coolface:) metrowej kawalerce w bloku na ósmym piętrze. Uwiązany i ograniczany przez PS4, nie moze rozwinąc skrzydeł i trafić do publiczności prawdziwych graczy, którzy docenili by ten tytuł, musi zabawiać stado Januszy, którzy maja ta gre głeboko w czterech literach, bo wola pojezdzic w kółko w jakims Driveclub albo oglądać fachowe prace murarskie w The Order 1886 aby tylko nie skończyć gry przed progiem 6 godzin.

Smutna historia pieknej gry :frog:

Opublikowano

Nie no, wymieniać driveklapa71 to tak jakby wymieniać project spark jako asa w rękawie po stronie zielonej. xd

ŁAŁ JAKI DESZCZ, ZOBACZ SEBA, O PRZESTAŁO PADAĆ ALE CZEMU WŁĄCZYŁEŚ PS2 NO KURDE SEBA OGARNIJ SIE

Opublikowano

I jeszcze coś, elita forumkowa gra na PS4.

11044533_714910408621553_312605415485509

:reggie:

A na lajwie co, daddy, mroku i mazzeo?

Nie no, wymieniać driveklapa71 to tak jakby wymieniać project spark jako asa w rękawie po stronie zielonej. xd

Obecnie DC to takie 171.

Opublikowano

"Nie można załadować" psn w pigułce  :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

https://twitter.com/hashtag/BetterPSN- BetterPSN z dnia na dzien bardziej popularne, przeciez to jest zalosne ze ludzie musza sie o to dopraszac xD

CJgA4e2UsAA4Zcg.jpg

Panowie... bylismy w bledzie, wg profilu FB Playstation Polska to nie PSN ma problem, tylko kijowe lacze internetowe uzytkownikow (wszystkich ktorzy posiadaja ps4, zbieg okolicznosci pewnie)

Ile można pobierać gry z psn ?????? ODP: KILKADZIESIAT GODZIN !!!!! Dzieki sony ze place za g...o :/ Nic sie nie zmienia od lat na ps3 choc grac szlo za darmo po sieci :/

PlayStation Polska Przykro nam słyszeć Twoją opinię, lecz problem zdaje się leżeć po stronie Twojego dostawcy internetu Emotikon wink

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.