Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tez przechodzilem przez faze zaprzeczenia.

"ale jak to grac nie na konsoli?!"

A teraz mam dokladnie na odwrot xd

Szkoda tylko, ze tyle lat zmarnowalem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nic dziwnego. Cs i dota sa wymagajace i trzeba im poswiecic sporo czasu zeby nie byc kompletnym leszczem, nie mowie o byciu dobrym bo to juz setki godzin wchodza w gre. A takie uncharted? Odpalasz, gała do przodu, trigger wcisniety do oporu i jazdaaaaaa

Edytowane przez teddy

Opublikowano

dokladnie teddy, to wszystko ich smiertelnie przeraza :)

Przeraza ich, ze trzeba cos umiec.

Takie czasy, tacy ludzie.

W sumie troche szkoda, ze wszystkie konsolowe exy sa/beda na PC :/

Opublikowano

no wlasnie dlatego cs i dota dla nerdow bez zycia, a uncharted czy girsy dla ludzi ktorzy chca z kumplami sie odstresowac po pracy i pyknac pare meczykow przed wyjsciem na piwko na miasto

setki godzin w cs'a i dote xddd jak mozna tyle przegrac xddd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jeszcze mnie to rozwala jak konsolorze cisna ze wszyscy na pc czituja. Jak zaczalem troche grac w csa to tez takie mialem wrazenie, a potem zobaczylem jak graja ludzie na globalu, zreszta pare osob na forum mialo porownanie xD

Opublikowano

tak, zwlaszcza w gearsach, ktore sa wyjatkiem od konsolowej reguly  :pawel:

Przeciez z ciebie robia tam marmolade.

Opublikowano

setki godzin w cs'a i dote xddd jak mozna tyle przegrac xddd

Bo jestesmy za starzy, jak bym byl gimbem to bym pewnie teraz w to tlukl jak szalony tak jak swego czasu mlocilo sie w multi jednej gierki godzinami CS, Day of Defeat, quake 3 czy UT

Opublikowano

Day of Defeat :banderas:

Opublikowano

No i o to chodzi czysty, piękny gameplay

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zreszta teraz to nawet nie rozumiem jak mozna calakowac gierki? Na x360 bilem te achievementy jak szalony, a teraz wole w tym czasie przejsc kolejna gre z niekonczacej sie listy tytulow do ogrania niz poswiecac czas na bicie punkcikow do gamercarda

Opublikowano

Granie multi na PC :yao:

Tam nawet open beta wersje gier są shackowane. No chyba że ktoś chce sobie w UHD (o ile port na to pozwala) obejrzeć jak jego aimbot walczy z innymi aimbotami, okazjonalnie fragując jakiegoś naiwniaka, co będzie myślał jakiego to super masz skill'a, a na forach pisał: "no ja gram 30 lat i żadnego czita nie spotkałem" ;)

Opublikowano

Siema mendrek, fajnie ze wpadles. Z tematu diablo 3 na ps4

dlaczego mi tutaj gościu biega z levelem paragon 10 000, co to za kody.

Opublikowano

Bo iście pctowy Blizzard jest tak ujowy, ze nie umie zabezpieczyć dobrze swej gry, bo nie umie złączyc PSN/XBL! z BN-em odpowiednio?

Ale nie próbuj z tego wyjątku czynić zjawiska skalą rodem z online pc, bo cię wyśmiejemy ;)

Opublikowano

Blisko, ale prawidlowa odpowiedz to: bo na konsolach ludzie czituja

Opublikowano

Akurat ganianie cziterów na konsolach jest w gestii usługodawcy, więc to Sony dało dupy :reggie:

Z resztą o jakiej jakości tu mówimy, kradzieże danych i usługa niedostępna przez 3 miesiące. Tyle dobrego, że dostałem genialne WipEout w ramach rekompensaty :banderas:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

No czitują. Lecz skala tego w porównaniu do pc, jest jak kropla do oceanu.

W D3 akurat wystarczylo dostać przedmiot i go potem klonować, bo Blizzard spartaczył też autozapis. W większości gier na konsolach by czitować trzeba mieć wiedzę, szczęście, i złamaną konsolę.

Ps. Wydawca konsoli banuje za third party programy w konsoli. Za glitche i fraudy w grach banuje wydawca gry...

Opublikowano

Proszę Was ładnie, idźcie już z tymi rumuńskimi blachami dla patoli i gimbazy na CD Action.

giphy.gif

Opublikowano

Jaki ból tyłka konsolowców od rana  :dynia:

Powoli dociera do was jak sytuacja wygląda w rzeczywistości a nie przez niebieskie/zielone okulary i przechodzicie faze wyparcia. NA PC TYLKO DOTA CS I P2W, PC NIE MA DUSZY, NA PC CZITUJĄ  :pawel:

Proszę Was ładnie, idźcie już z tymi rumuńskimi blachami dla patoli i gimbazy na CD Action.

ale strzeliło, wyrazy współczucia dla proktologa u którego będziesz to leczył  :lapka:

Opublikowano

Nic nie strzeliło, po prostu ileż można czytać spusty blacharstwa, które jak Mendrek stara się udowadnić, że jego chuyowa platforma do grania nadal jest fajna. :whyyy:

To co z tym piwem w padbarze? :lapka:

Opublikowano

Nic nie strzeliło, po prostu ileż można czytać spusty blacharstwa, które jak Mendrek stara się udowadnić, że jego chuyowa platforma do grania nadal jest fajna. :whyyy:

To co z tym piwem w padbarze? :lapka:

Spokojnie, przecież PC w tej chwili to właściwie taki Xbone na sterydach więc w czym problem  :Coolface:

O właśnie, co do piwa to napisze w odpowiednim temacie.

Opublikowano

W Męskim Graniu nikt tego nie zauważy, trzeba by wrzucić info w Graczpospolitej lub chociaż w betoniarni, to może byłoby nas więcej.

Opublikowano

O kiedy na to piwo sie wybieracie? :lapka:

Opublikowano

A co, wracasz z UK? :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.