Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ficek jest zabawny. Na Vitę jarał się byle jakim japońskim indie chłamem i grami, które wychodziły na każdy możliwy sprzęt, ale na 3DS nie widzi dla siebie dedykowanych gier na konsolę Nintendo XD

Spoko, wszyscy wiemy, że nie kupisz bo to nie Sony. Oczywiście wybieg na przyszłość, że New 3DS jest drogi jakby nie można było kupić 2DS'a nówki za 400 gelda :)

Nie ma japońskich gier, za drogo itd.

LEŻEM I KWICZEM

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dawaj Ficuś wymieniaj na szybkensie 11 gierek VITA ONLY.

Już piszę, pierwsza - Persona 4 Golden XD

Opublikowano

Don to moze Ty zakladzik, pokaz jajeczka w przeciwienstwie do Figaro :D

Opublikowano

Don to moze Ty zakladzik, pokaz jajeczka w przeciwienstwie do Figaro :D

(pipi) mać Ficuś, jprdl :[ :[ :[

Jak kupisz 3DSa do końca marca to usuwam konto. 

Opublikowano

obstawiam, ze gierek vita only jest i tak sporo sporo wiecej niz takich na 3ds, 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dopiero teraz to przeczytałem XD Lubię jak Ficek stara się udawać obiektywnego gracza by potem takie farmazony pisać :P

Opublikowano

juz usuwales i wrociles ze sto razy, jestes zbyt chwiejny emocjonalnie, usunac konto moze kazdy

Opublikowano

juz usuwales i wrociles ze sto razy, jestes zbyt chwiejny emocjonalnie, usunac konto moze kazdy

wymiekasz? No kto by się spodziewał...  beka

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

zrozum ze mam wyyebane na ciebie i twoja psyche zatrzymana w rozwoju na etapie gluta w macicy, jestes tak atencyjny ze i tak zaraz bys z nowym kontem tu wrocil jak to juz sto razy robiles, a za perm ban bym musial czytac twoj nekrolog z samobojstwa pod traktorem w jakis wiejskich gazetach

figaro, don czy mazzeo to sa osoby z ktorymi moge rozpatrywac jakies zaklady ;)

Opublikowano

Heh, dobre. Zakład jak już to powinien dotyczyć jakiejś sytuacji niezależnej od woli stron umawiających się (jak zakład przed którym spękał Yeti). Co to za zakład, gdy jedna ze stron może godzinę po nim wstać z krzesła i wypełnić jego warunki na własną korzyść bez żadnego problemu :) 

Opublikowano

Code:Realize - Guardian of Rebirth

Persona 4 Golden (umówmy się, że jest xD)

TxK

Lumines: Electronic Symphony

Ys: Memories of Celceta

Soul Sacrifice Delta

Uncharted: Golden Abyss

Danganronpa 2: Goodbye Despair

Wipeout 2048

SUPERBEAT: XONiC

Persona 4: Dancing All Night

Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk

Killzone: Mercenary

Ło nawet 13 jest nie tak źle

Teraz poproszę zboczkow o taką same liste

Opublikowano

nawet glupi killzone, wipeout czy lbp to byly dedykowane czesci oparte na marce, a nie porty.

Tekst miesiąca. NAWET GŁUPI KILLZONE!

Opublikowano

zrozum ze mam wyyebane na ciebie i twoja psyche zatrzymana w rozwoju na etapie gluta w macicy, jestes tak atencyjny ze i tak zaraz bys z nowym kontem tu wrocil jak to juz sto razy robiles, a za perm ban bym musial czytac twoj nekrolog z samobojstwa pod traktorem w jakis wiejskich gazetach

figaro, don czy mazzeo to sa osoby z ktorymi moge rozpatrywac jakies zaklady ;)

po prostu wymiękasz, w przeciwieństwie do Ciebie, ja dotrzymuję postanowień i nie szukam dziury w całym. I ponownie - nigdy konta nie usuwalem i nigdy nie wracalem z nowym ;)  Jak uważasz, dla mnie w tej chwili jestes straszliwa pi.zda co wie, że przegra i szuka kolejnych tylko powodów, żeby się miotać z innymi i dalej udawać, że kupujesz nowy sprzęt.

Ficuś? nigdy nie szanowałem. 

Opublikowano

Code:Realize - Guardian of RebirthPersona 4 Golden (umówmy się, że jest xD)TxKLumines: Electronic SymphonyYs: Memories of CelcetaSoul Sacrifice DeltaUncharted: Golden AbyssDanganronpa 2: Goodbye DespairWipeout 2048SUPERBEAT: XONiCPersona 4: Dancing All NightAtelier Ayesha Plus: The Alchemist of DuskKillzone: MercenaryŁo nawet 13 jest nie tak źle Teraz poproszę zboczkow o taką same liste
To lecimy <wdech>

Ace Combat Assault Horizon

Animal Crossing New Leaf

Bravely Default

Bravely Second

Cave Story 3d

Code of Princess

Crush3d

Dead or Alive Dimensions

Etrian Odyssey IV

Fantasy Life

Fire Emblem Awakening

Fire Emblem Fates

Harvest Moon 3d

Kid Icarus Uprising

Kingdom Hearts Dream Drop Distance

Kirby

Zelda ALBW

Luigi 2

Mario&Luigi Dream Team

Mario&Luigi 5

Mario Golf

Mario Kart 7

Monster Hunter 4

NSMB2

Persona Q

Pokemony

Layton

Layton vs Ace Attorney

Rune Factory 4

SMT IV

SMT IV Final

Mario 3dland

Smash

Yo-kai watch

Phoenix 5

<wydech>

A-ale killzone.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

jaki bol dupy, ze kazdy na swiecie ma cie w chu.yu, nawte tu na forum o gierkach dla dzieci :D

Opublikowano

Code:Realize - Guardian of Rebirth
Persona 4 Golden (umówmy się, że jest xD)
TxK
Lumines: Electronic Symphony
Ys: Memories of Celceta
Soul Sacrifice Delta
Uncharted: Golden Abyss
Danganronpa 2: Goodbye Despair
Wipeout 2048
SUPERBEAT: XONiC
Persona 4: Dancing All Night
Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk
Killzone: Mercenary

Ło nawet 13 jest nie tak źle

Teraz poproszę zboczkow o taką same liste

1. Bravely Default,

2. Bravely Second

3. Pokemon X/Y

4. Persona Q

5. Shin Megami Tensei IV

6. Shin Megami Tensei IV Fina (to jest sequel)

7. Mario Sticker Star

8. Fire Emblem Awekening

9. Fire Emblem Fates

10. Mario & Luigi Paper Jam

11. Fantasy Life

12. Layton Miracle Mask

13. Etrian Odyssey IV

14. Shin Megami Tensei Soul Hackers

15. Super Mario 3D Land

To tak z pamięci  :reggie:

Pomijam już te które jeszcze wyjdą jak Pokemon Sun/Moon czy Yo-kai Watch itd.

Opublikowano

Dobrze, że kypq już nie pisze bo zaraz zdentronizowałby listę jakimiś chińskimi ruchadełkami w bundlu z poduszką :obama:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ostatnio mam zajawke na 3ds'a, pewnie wreszcie go kupie (dalej poluje na fajna oferte na new3ds) choc ceny za te sredniowiecze techniczne sa nieporozumieniem

przy okazji zajawki zrobilem szczery przeglad tego jakie gierki chce ograc na 3ds i wyszlo multum z ds'a, a to co zostalo co powstalo dedykowane dla tej konsoli to albo remastery(np zeldy,xenoblade) albo obozsze wersje gierek z wiiu (sm3dw,donkey kong) i w sumie tylko oba bravely i fire emblem zostaja mi jako jako gierki jakie mnie jaraja nie dostepne gdzie indziej

totalna bieda - wiem, ze gierki z ds i brak posiadania stacjonarek od niny sprawia ze i tak bede mial pelno gierek do ogrania ale mimo wszystko jestem srogo zawiedziony i zaskoczony jak malo niny wypuscilo gierek only on 3ds, calkowita zmiana polityki wzgledem tego co sie dzialo na ds'ie

3DS to jedna z najlepszych konsol na rynku, dla samego fire emblem i bravely opłaca się ja kupic, a sa przeciez jeszcze zeldunie, mario, atorney, poki.

Opublikowano

Vita to najgorszy sprzęt przenośny ever. Sprzedałem, bo gierek na to jak na lekarstwo. Szkoda mi tylko tego genialnego WipEouta.

Dla mnie Vita to najlepsza przenośna konsolka, wielka szkoda ze Sony zaje,bało bo na bank następnej konsoli od nich nie uświadczymy

Vita slim to mega orgazm w rękach

Opublikowano

Sprzęt fajny, gier brak.

Opublikowano

swietny sprzet bez gier oraz bez baterii.

Opublikowano

Kupilem vite, ogralem danganronpy, w kolejce persona golden i to chyba na tyle. Reszta chinszczyzny z vity wychodzi rownoczesnie na ps3/ps4 a teraz jeszcze na steam.

Opublikowano

^ o to (co pisze bluber)

kub, konsola jest i fantastyczna (miałem fata), ale brak jej pomysłu na samą siebie. Nie jest naturalnym przedłużeniem stacjonarki, miejscem gdzie rozwijać można serie które na sprzęcie stacjonarnym nie mają miejsca bytu (jak to było z PSP). Brak gier zabił ten sprzęt, bo konsoli można wybaczyć wiele, ale nie brak gier.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Już wiadomo czemu opóźnili Scalebounda pewno wyjdzie na PC jak cała reszta pseudo exów, jestem przekonany, że na E3 wszystko co pokażą będzie ONE/Win 10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.