Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
9Ml1sWB.png
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

270 zł za QB w MStore?

gre bedzie mozna kupic wylacznie w MS Store ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

270 zł za QB w MStore?

gre bedzie mozna kupic wylacznie w MS Store ?

No tak, nie widziałem nigdzie ofert pudełek.

Tak o screen tearingu na ktory wszyscy narzekali tez nie slyszales:

Pierwsze słyszę. TF jest w 792p, co jest o tyle dziwne, że jest niezwykle wyrazisty. Nie wiem jakie sztuczki tu zastosowano, ale nie mam problemu z dostrzeżeniem, ani późniejszym celowaniem, w bardzo oddalone ode mnie obiekty. :dunny:

Masz pierwszy lepszy cytat z tematu, bo nie chce mi sie dalej szukac Twoich wypocin.

Wklep sobie piesciami w glowe sam, ze skoro 792 to dla Ciebie ostry jak zyleta obraz to nie potrzebujesz smoka za 3 kafle by cos takiego wyswietlic na PC.

No ciekawe gdzie Wezyr tam pisze, że 792p to obraz ostry jak żyleta. Ja pierdole, wpoiłeś sobie jakieś kłamstwa do łba i teraz to powtarzasz. 

Ja również z TF nie miałem problemu z celowaniem w odległe punkty, ale to nie jest równoczesne z obrazem ostrym jak żyleta. Myśl. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo na PC praktycznie ma pudelek - ale Tomb Raidera mozesz kupic na milionie portali (pokroju kinguin, G2A), w cenach zaczynajacych sie od 30 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

TR wyszedł na steam, to jest ta mała, ale zasadnicza różnica. 

Opublikowano

Bo na PC praktycznie ma pudelek - ale Tomb Raidera mozesz kupic na milionie portali (pokroju kinguin, G2A), w cenach zaczynajacych sie od 30 zl.

no ale widzę, że z mysleniem to jednak ciężko, co ISIS?

QB tylko na MS Store. TYLKO. Nie na stema. Nie w pudełku. Nie na uplay, nie na twojej starej. Nie w Originie, nie w koszyczku w biedronce. MS Store. Cyfrowo. 

Opublikowano

To tak jak skladeczki na Onie i tutuaj MS bedzie rzniety z kazdej strony przez swoja glupote, bo sporo osob, ktore bedzie mialo cisnienie na premier zakupi gre na Storze Ukrainskim za 30 zl.

A to, ze teraz MS sie zapiera, ze ich gry bedzie mozna wylacznie kupic na platformie Windows 10, nie oznacza, ze tak zostanie w przyszlosci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak jak mówi isis, je.bać microshit.

Opublikowano

Widzę ISIS ostrego kebsa opie.rdolił tak piecze

Wersja nie akutalna, Proszę użytkownika Bansai o updejt z tym panem :newell:

l8mROZr.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Tak o screen tearingu na ktory wszyscy narzekali tez nie slyszales:

Pierwsze słyszę. TF jest w 792p, co jest o tyle dziwne, że jest niezwykle wyrazisty. Nie wiem jakie sztuczki tu zastosowano, ale nie mam problemu z dostrzeżeniem, ani późniejszym celowaniem, w bardzo oddalone ode mnie obiekty. :dunny:

Masz pierwszy lepszy cytat z tematu, bo nie chce mi sie dalej szukac Twoich wypocin.

Wklep sobie piesciami w glowe sam, ze skoro 792 to dla Ciebie ostry jak zyleta obraz to nie potrzebujesz smoka za 3 kafle by cos takiego wyswietlic na PC.

:dynia:

Radzę skonsultować się z lekarzem okulistą, a później z neurologiem z uwagi na podejrzenie guza mózgu uciskającego nerw wzrokowy :P

W tej chwili Twój mózg funkcjonuje w ten sposób: *widzi zdjęcie kalafiora --> pisze, że to cebula* ;)

Opublikowano

No najbardziej piecze tego, ktory akurat moze zagrac we wszystko Figus xD
Don - pojdz do tematu i poszukaj innych postow, to tylko jeden z wielu - ogolnie ta gra wyglada jak kupa na Onie - pozdrawiam  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

MS puszcza swoje gry tylko na swój Store bo tak chcą stworzyć i wspierać swój ekosystem który ma konkurować z Google i Apple.

Smieszy trochy kupić blachę za kilka tysiakow, a potem:

-nie kupie na premierę, poczekam na promocję.

-przekonuje się na Ukrainę

-jaka wymagania minimalne?

-jak to nie ma na stemie

-jak to tylko win10, siódemka przeciez działa dobrze.

Master race fhuj xd

Opublikowano

No i narazie wydal caly 1 tytul - remaster gry z 2006 do porzygu, ktory i tak podobno c(pipi) dziala xD

Co do gry, nie mam zadnych problemow by ja kupic na premiere JAK BLANTMAN !, ale tez uwazam, ze cyfrowa wersja gier nie powinna kosztowac 260 zl, wiec nawet jakby Hype Train nagle przyjechal, to dla samej zasady kupilbym ja na ukrainskim storze! (gra i tak przypisuje sie do konta i posiada wszystkie jezyki).

Tymbardziej (pipi)ac MS, ktory chce stworzyc konkurencje, sprzedajac przygody Lary za 300 zl, gdzie caly internet rosyla klucze po 100. Dziwne, ze taka firma jak MS akurat w tej dziedzinie zachowuje sie jakby nie miala pojecia na czym polega tworzenie konkurencji... Ich pierwszy projekt - Games For Windows, ktore zdechlo pare lat temu tez mialo takie ceny ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

łatwy zaorany i pięknie wypunktowany, pewno zaraz mi napiszę, że jestem dresem z Pragi klasyka, choć od 10 lat mieszkam zupełnie na innej dzielnicy a w dresach chodzą po domu, ten typ kłamstwo ma wbudowane w swoją linie obrony, zaorać.

Opublikowano

Microsoft zamyka Lionhead Studios i Press Play. Fable Legend oraz Project Knoxville anulowane!

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Gdzie mogę najtaniej kupić PS4? Tylko tam jeszcze jakieś gry będą wychodzić :dog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Microsoft - głupie jak but :dynia:

Opublikowano

Od dobrych 2 lat MS nie miał tak (pipi)owego tygodnia lel

Opublikowano

No to ciekawe jaki marketingowy spin nasz Don użyje tym razem. Znając go mamy dwie opcje:

a) to jest kolejny, logiczny punkt w boskim planie MSu, tylko wszyscy są za głupi by go pojąć.

b) bardzo dobry ruch ze strony MSu, odcinanie słabego ogniwa, Lionhead robił słabe gierki, a Fable Legends nikogo. Czemu tylko w takim razie połowa postów w temacie należy do niego z uwskutecznionym jarankiem, tego nawet najstarsze Mattricki nie wiedzą.

Opublikowano

Chujowo, że zamknęli studio, ale patrząc na to co tworzyli ostatnimi czasy to jakoś się im specjalnie nie dziwię.  :teehee:

Opublikowano

No Ms daje ostatnio spore porcje beki. Zupełnie jakby naćpali się mocarza. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.