Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dajesz Figaro te platformówki i gry przygodowe, które Sony wydało na PS4 :) W sumie jRPG to na razie też te same zapowiedzi od 2 lat.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

posty blantmana można streścić do grałem na premiere i jestem pantoflem bo kobieta oglada m jak miłość na telewizorze a ja musze siedzieć jak cygan na taborecie

Opublikowano

:D niech będzie bluber że masz racje. Teraz czekam na te platformówki czy przygodowe gry.  Bo ja np w platformówkach widzę więcej dobrych gier na xbox one . Sam nie gustuje w tym gatunku ale kalimba, ori czy max to chyba lepsze gry niż knack :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ori to multiplatforma, a kalimba to to nawet grafika nie jest przecież

Opublikowano

no ok ale na ps4 z tych jrpg ograłem więcej jak figaro i wszystkie wyszły też na pc. Na razie nie ma jrpg które nie wyszło na pc. Bloodborne to nie jest jrpg zanim ktoś mnie tu zaszczuje. Bloodborne to jedyna porządna gra od sony na dzień 8.03.2016. Trochę mało jak na 2,5 roku na rynku. Przygodowe gry to pewnie figaro chodziło o until dawn, the order i remastery od quiantic dream. Zieeeeeew. PRzygodówki to ja ma na PC i to takie przygodówki które nie prowadzą za rękę jak jakiegoś inwalidę.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Totalnych crapów nie brałem pod uwagę bo uważam, że jak jakąś konsolę "warto mieć" to jednak dla gier przynajmniej dobrych, a nie badziewia za 240 zł.

Opublikowano

Przecież wszyscy wiemy, że jemu chodzi o zapowiedzi :sorcerer: tym zawsze sony wygrywa

Opublikowano

Naprawdę poza uncharted 4 nie ma dla mnie gry w tym roku na ps4. Chyba że nagle persona wyjdzie lub jakiś inny fajny jrpg ;)

I tak kupisz wszystkie exy na PS4 i gry od Ubi jakie wyjdą do końca roku

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No i w PE napisali, że Journey to platformówka wiec Ps4 ma jedną dobrą platformówke  :kaz:

Opublikowano

no ok ale na ps4 z tych jrpg ograłem więcej jak figaro i wszystkie wyszły też na pc. Na razie nie ma jrpg które nie wyszło na pc. Bloodborne to nie jest jrpg zanim ktoś mnie tu zaszczuje. Bloodborne to jedyna porządna gra od sony na dzień 8.03.2016. Trochę mało jak na 2,5 roku na rynku. Przygodowe gry to pewnie figaro chodziło o until dawn, the order i remastery od quiantic dream. Zieeeeeew. PRzygodówki to ja ma na PC i to takie przygodówki które nie prowadzą za rękę jak jakiegoś inwalidę.

Większej wodorówki prawdy po prostu nie można było zdetonować :reggie:

Opublikowano

Naprawdę poza uncharted 4 nie ma dla mnie gry w tym roku na ps4. Chyba że nagle persona wyjdzie lub jakiś inny fajny jrpg ;)

chyba że dziewczyna mi zakaże grac ale to już bluber ustalił

Opublikowano

chyba że dziewczyna mi zakaże grac ale to już bluber ustalił

Bierzesz ślub niedługo, to już powoli możesz wystawiać sprzęty do grania na allegro :Coolface:

Opublikowano

Będzie grał pod kołdrą na 3DS w Mario jak żona nie będzie się kręcić. 

Opublikowano

Ewentualnie za wspolne pieniadze mozecie kupic jakas nowa maszynke do grania  :Coolface:

Opublikowano

myślałem o Occulusie za pieniądze z kopert . Myślicie że pomysł spodoba się drugiej połówce :)?

Opublikowano

Grunt ze na premiere!!!!

Mam dziwne przeczucie ze w czerwcu zamiast grac w "Person" 5 bede wygrywal zycie w plazowych barach :/ Don co ty na to bo wiem ze tez masz jaranko? Lestera nie pytam bo wiadomo na premiere pomiedzy Pierwsza Miloscia i M jak Marian.

Opublikowano

myślałem o Occulusie za pieniądze z kopert . Myślicie że pomysł spodoba się drugiej połówce :)?

Spodoba się ale zostanie Ci tylko taka opcja

z1zdv9.gif

vr.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Grunt ze na premiere!!!!

Mam dziwne przeczucie ze w czerwcu zamiast grac w "Person" 5 bede wygrywal zycie w plazowych barach :/ Don co ty na to bo wiem ze tez masz jaranko? Lestera nie pytam bo wiadomo na premiere pomiedzy Pierwsza Miloscia i M jak Marian.

A to już wiadomo kiedy ma wyjść Persona 5 w UE/USA? Tak przeciągają, że już się pogubiłem. Jeżeli wyjdzie jednocześnie na PS3/PS4, to biorę day zero na PS3. W tym roku nie będę miał kasy na wakacje, więc ten problem mam z głowy XD Jak dalej będą przeciągać i premiera u nas wypadnie na 2017 to może kupię już na PS4 razem z Ni-Oh, Nier i BB. Może jeszcze być tak, że kupię i na PS3, a później na PS4. Wszystko zależy od daty wydania.

Opublikowano

Yeti dla przypomnienia masz zakaz pisania o Nier, Ni-Oh oraz Persona 5. Mówię poważnie.

Opublikowano

A jak napisze to co mu zrobisz? :yao: 

Opublikowano

Yeti dla przypomnienia masz zakaz pisania o Nier, Ni-Oh oraz Persona 5. Mówię poważnie.

o-FACEBOOK-LIKE-facebook.jpg

Opublikowano

yeti tak bez cw powaznie pytam co sadzisz o gierkach nioh, nier i persona 5 bo dla nich bym poleciał po ps4, warto?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.