Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiscie nie ujmujac, ze w kazdym innym aspekcie takze zrobili pare krokow w tyl, co w polaczeniu z marketingiem na poziomie Dona dalo nam najgorsza i najbardziej osmieszona konsole w historii zaraz po ps4

no racja

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jako osoba, która do tej pory posiadała każdą konsolę Sony, aż do PS3 mówię w pełni obiektywnie. Gó.wno Pierd.olone 4 ma jedną wartą uwagi grę i wbrew opinii klapów to MS uratował Sony od porażki.

Teraz niebieski plebsie, całować dłonie Zielonej Magnaterii. :sir:

Opublikowano

Oczywiscie nie ujmujac, ze w kazdym innym aspekcie takze zrobili pare krokow w tyl, co w polaczeniu z marketingiem na poziomie Dona dalo nam najgorsza i najbardziej osmieszona konsole w historii

no racja

Jako osoba, która do tej pory posiadała każdą konsolę Sony, aż do PS3 mówię w pełni obiektywnie. Je.bany Trashbox ma gry w 720p i 30fps  i wbrew opinii botów to Sony uratowało MS od porażki.

Teraz zielony plebsie, całować dłonie  Niebieskiej Magnaterii. :sir:

:kaz:  :Coolface:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Oczywiscie nie ujmujac, ze w kazdym innym aspekcie takze zrobili pare krokow w tyl, co w polaczeniu z marketingiem na poziomie Dona dalo nam najgorsza i najbardziej osmieszona konsole w historii na równi z x360

no racja

Jako osoba, która do tej pory posiadała każdą konsolę Sony, aż do PS3 mówię w pełni obiektywnie. Je.bany Trashbox ma gry w 720p i 30fps  i wbrew opinii botów to Sony uratowało MS od porażki.

Teraz zielony plebsie, całować dłonie  Niebieskiej Magnaterii. :sir:

:kaz:  :Coolface:

ale, że co? to jednak MS nie jest porażką? Bo chyba chłopku przekombinowałeś :empathy:

Edytowane przez gekon

Opublikowano

przyznaje temu postowi platynowe trofeum

Opublikowano

tak po prawdzie to Xbox uratował PS4 od porażki. Gdyby nie poczatkowy bardzo kiepski PR i zawirowania wokół Xbox One, to Sony by się w życiu tak nie wybiło z PS4. Szrot leci głównie na początkowym hejcie na X1 więc powinniście Donowi całować rączki, że tak pięknie odrzucił od siebie kupców przez co rzucili się na PS4 

Opublikowano

Zastanawiałem o co kaman i wtedy się zorientowałem, że kacperking strzelił sobie w kolano XD

Shen: masz odpowiedź na swoje pytanie :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie wymagajcie skilla od gościa który chciał przelewać kase na PM za konto premium member

Opublikowano

nie wymagajcie skilla od gościa który chciał przelewać kase na PM za konto premium member

ja do dziś nie wiem komu przelać za premiuma, a bardzo bym chciał :( 

Opublikowano

przelejcie sobie nawzajem, będziecie zwyciezcami

Opublikowano

Xbox uratowal PS4 xD

Ja (pipi)e - nie dosc, ze uzytkownikow minimum 3 razy wiecej, cross buye, cross playe (na ktore MS sie wypial), aktualizacje w tle - nawet pliki od dluzszego czasu pobiera sie szybciej niz na Xbox Live. Patche, instalacja gier - jakby mi ktos przed premiera obu nextgenow powiedzial, ze Sony pojdzie z softwarem tak do przodu i zamieni sie z MS miejscami to wywolaby to co najwyzej usmiech politowania.

Przeciez mial byc "q(pipi)wa Star Trek !" xD, a mamy Xkorkiego ktory nikogo i to od firmy, ktora specjalizuje sie w oprogramowaniu, serwerach, ktora jeszcze 3 lata temu byla nie do doscigniecia dla marki PlayStation! Nawet w najprostrzych rzeczach MS cofnal sie w rozwoju, jak niektorzy jego userzy. Ten dashbord od 3 lat poprawiany, szybkosc dzialania, sklepik - naprawde nie wiem jak mozna bylo tyle rzeczy na raz s(pipi)ic w samym oprogramowaniu.

Mialo byc 300tys dodatkowych serwerow (chyba zeby kazdy uzytkownik mial swoj wlasny xD) a mamy ciagle niedzialajacy Live z ograniczeniami.

Do tego najgorsze wersje gier, exy, na ktore trzeba wymyslac specjalna nazwe w CW (ecosystem xDDDD), z wynikami sprzedazy gorszymi niz na rynku PC.

(Tomb Raider sprzedajacy sie w 3 razy szybszym tempie na PC niz podczas premiery na konsoli w analogicznym czasie to juz w ogole gwozdz do trumny)

Ciekawe czy QANTUM FUCKING BREAKE bedzie kolejna sprzedazowa porazka, bo fani beda woleli pograc przy 24h darmowym weekendzie, albo szukac 10h zdjec plyt glownych na googlu, niz wesprzec konsole, ktora kochaja...

Edytowane przez easye

Opublikowano

pliki pobiera się szybciej na ps4??  skąd wiesz ? bo ja co innego zaobserwowałem. Cóż po tym zdaniu przestałem czytać bo pewnie dalej też bzdury :D

Opublikowano

isis na mocarzu xDdddddddddddddd

Opublikowano

isis na mocarzu xDdddddddddddddd

to jest zbyt słabe na mocarza, to już jakiś aligator/krokodylek jest który zaczął mózg wyżerać :obama: 

Opublikowano

za to wam metanol już dawno temu wyżarł mózg i powoli tracicie nad sobą kontrolę, to troche smutne, nie powiem :/

:kaz: :kaz: :kaz:  :kaz:      

20131122132633edc8a_550.jpg

:kaz: :kaz: :kaz: :kaz: 

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Co jest nie tak z tym chińskim plastikiem, że ludziom rozum odbiera :P

Opublikowano

konsola moze i nie taka zla, tylko ludzie dauny

Opublikowano

tak po prawdzie to Xbox uratował PS4 od porażki. Gdyby nie poczatkowy bardzo kiepski PR i zawirowania wokół Xbox One, to Sony by się w życiu tak nie wybiło z PS4. Szrot leci głównie na początkowym hejcie na X1 więc powinniście Donowi całować rączki, że tak pięknie odrzucił od siebie kupców przez co rzucili się na PS4 

A gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem...

Logiczne, że jak jedna firma nie daje rady, to druga na tym korzysta. Można i iść dalej - gdyby MS nie wsadził słabszych bebechów, a mocniejsze, gdyby większość multiplatform nie wyglądała gorzej, gdyby design konsoli był bardziej zachecający, gdyby było więcej nowych IP (a nie robienie z Forzy Need for Speeda), itd. itd. itd...  

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

opary Panie, opary. Kiepski plastik jak się nagrzeje, to wypuszcza trujące gazy, to na pewno to, bo to nie może być przypadkowy masowy atak urojenia.

Nawet wczoraj moja dobra znajoma naskoczyła na mnie jak powiedziałem, że X1 lepszy od PS4. Zawsze to była porządna dziewczyna, ale odkąd ma PS4, to jest na poziomie emocjonalno-intelektualnym jak Yeti & Spółka :/ 

Opublikowano

przyjaźnic się z laską klapem xd ani pograć ani poruchać

Opublikowano

opary Panie, opary. Kiepski plastik jak się nagrzeje, to wypuszcza trujące gazy, to na pewno to, bo to nie może być przypadkowy masowy atak urojenia.

Nawet wczoraj moja dobra znajoma naskoczyła na mnie jak powiedziałem, że X1 lepszy od PS4. Zawsze to była porządna dziewczyna, ale odkąd ma PS4, to jest na poziomie emocjonalno-intelektualnym jak Yeti & Spółka :/

nawet dziewczyna przewyższa cie intelektualnie, to pszykre.

Opublikowano

jakie riposty dziś od klapów lecą, widać rak zaatakował już mózgi

nie do odratowania [*]

Opublikowano

No już, już, spokojnie, czuję, że ciebie da się jeszcze uratować, daj sobie pomóc :lapka:

Opublikowano

No już, już, spokojnie, czuję, że ciebie da się jeszcze uratować, daj sobie pomóc :lapka:

ale ja już napisałem, że nie da się uratować:(

co teraz? ma żyć ze ślepą nadzieją? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.