Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tak jak bylo na premiere sunset overdrive, kazdy cisnie w gierke oo ale czadzior

wbija figaro "eehhh no spoko tylko gdyby ten nieszczesny crushed black"

co kur.wa?

"noo na gafie pisali...."

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Może mu na jutubie przeszkadzało jak OGLĄDAŁ gdy ktoś GRAŁ ;)

Opublikowano

Easye mnie to rybka, ja tam gram gdzie chce i kiedy chce to fanboje mają problem. Mnie je.bie, że Dave będzie miał okazje pograć sobie w Gearsy 4 na PC a ktoś tam inny na konsoli. Jakoś większość sonoklapów nie miało problemu wydać więcej na SF V na ps4 także nie rozumiem lamentu.

Przykre to jest to ze pomimo wydania gry na dwie platformy to i tak wiekszosc forumkowych krzykaczy tego nie wyznaje tylko plastik z logo plejstejszyn.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dzieki figarkusiu, mam dwa automaty i wlasnie je założyłem. Teraz czekam na złorzeczenie :yao:

Opublikowano

Po co wy jeszcze z nim rozmawiacie jak on zawsze sam potrafi się zaorać jak kacper czy inny mendrek. Cholera gdzie te dobre klapy z którymi można się pokłócić jak np Bansai.

Opublikowano

Nie obrażaj klapow pisząc że Figaro jest jednym z nich :/

Opublikowano

Klapy to też trochę takie stulejary i sebastiany gamingu jak Fujaro, dlatego czasami się myli.

Opublikowano

Porównywać Ratchet do sunset... Widzę że nocna dawka mocarza działa podwójnie..

Sunset ma dużo więcej elementów platformowych niż ratchet, z drugiej strony co to za platformówka w której przez 95% czasu strzela sie xD klapy nawet gatunków gier nie ogarniają

No bez przesady z tym 95% strzelania, tym bardziej w jedynce gdzie te proporcje są najbardziej fair. Nie ma co za (pipi)ista seria i zakup day one.

lel przecież kubson sam kiedyś przyznał że Ratcheta zna tyle co ja kampanię Halo, czyli kiedyś tam, u kulegi, a poza tym to nieprawda :yao:

to już bardziej od tego pjerdololo merytoryczniejszy jest Mendrek i jego znajomość rynku pc :pawel:

Opublikowano

Czyli Ratchet to rasowy platformę a gameplaye sa przekłamane? Na ps3 próbowałem grać, na psp rownież i odpychało mnie natężenie strzelania

Sprawdzę rownież wersje na ps4 moze tym razem sie uda

Opublikowano

Nic się nie zmieni i tak główna osią gry jest strzelanie.

Opublikowano

grałem w Tools Of Destruction i Quest For Booty

50% zajmowało skakanie, szybowanie lotnią, rozwiązywanie prostych puzli i zbieractwo popierdółek.

50% zabawnie opracowany gunplay, z zabawkami do wykorzystywania zarówno do fragów jak i elementów platformowych.

jedne levele były całkowicie poświęcone jednemu ficzerowi, inne drugiemu, jeszcze inne mieszane. najprościej byłoby nazwać to mixem obu gatunków. ze względu na motywy platformowe, zbieractwo i bajkowy klimat wrzuca się go pomiędzy platformery.   

Opublikowano

ble ble ble 

strzelanka dla dzieci i tyle

Opublikowano

sam niedawno broniłeś jakie to najlepsze proporcje w jedyneczce i w ogóle can't wait chorągiewko miesiąca  :yao:

Opublikowano

Ja nie wiem co ten Phill dwa zegarki :/

Opublikowano

Aż sie ten obrazek przypomina.

fb9c07ebfed42e066aca625fcb06540b.jpg

Opublikowano

Nic się nie zmieni i tak główna osią gry jest strzelanie.

Czyli SO ma więcej elementów platformowych niż Ratchet, a nobody jak zwykle burzy sie nie mając żadnej wiedzy. Typowe klaperskie zagrywki

Opublikowano

typowy niekochany  :empathy3:

Opublikowano

Gdyby so wyszło na ps4 to by teraz figaro nobody czy yeti spuszczaliby się nad tym tytułem a tak ...

Opublikowano

Czyli SO ma więcej elementów platformowych niż Ratchet, a nobody jak zwykle burzy sie nie mając żadnej wiedzy. Typowe klaperskie zagrywki

typowy niekochany   :empathy3:

Jak wyglądały proporcje strzelania do platformówki w Tools Of Destruction i A Crank In Time? Tak 40% pif paf do 60% skakania? Ostatnio myślałem żeby je ukończyć, ale wolałbym zasięgnąć info jak coś.

Skakania oraz feelingu platformówki dalej mimo wszystko jest dużo.

Jest ich dużo, ale trzeba przyznać, że już od drugiej części Insomniac raczej wolał wprowadzać więcej broni i ogólnej rozpierduchy niż elementów platformowych. Mimo wszystko seria od zawsze w moim serduszku i cenie ją wyżej niż trylogię Jaka (chociaż Jak 1&2 to lepsze gry).

:yao:

CIEBIE TO TYLKO ZAMKNĄĆ W PIWNICY I KARMIĆ MIĘSEM 

Opublikowano

Co może jeszcze zadzwonisz do mojej mamy i spytasz co sądze o tej serii? 

Opublikowano

Ale się zielone podludziki obruszyły. Raczyłem obrazić ich Pana z dwoma zegarkami. Bociki codziennie wykonują dokładny rimming Philowi, kiedy on w najlepsze chodzi na randki z blacharskimi dziwkami.

Ale udajecie, że nie wiecie, że wszystko jest okej, niczym bita żona próbujecie dalej utrzymywać ten patologiczny związek. Przystojny niebieski sąsiad pyta o te sińce w 900p, a wy nieprzekonująco szepczecie, że nic takiego. To właśnie wy, nic tylko bić sparzonym prętem.

Opublikowano

rsz_1meddlingkids_1686.jpg

403 kolego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.