Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Klaperstwo w kubsonie rozwija się w zastraszającym tempie. Jest to chyba nie do uratowania. [*]

Dalej jest bardziej obiektywny niż Yeti i spółka :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klaperstwo w kubsonie rozwija się w zastraszającym tempie. Jest to chyba nie do uratowania. [*]

No chyba lipa bo kupiłem sobie The QTE 1886 i czekam na Uncharted 4 :shok:

Opublikowano

Zielony bracie kubsonie, spoczywaj w pokoju. [*]

Opublikowano

Podobaja mu sie wyscigi na 7 !

A tyle hejtow lecialo...

Opublikowano

No chyba lipa bo kupiłem sobie The QTE 1886 i czekam na Uncharted 4 :shok:

comment_7Wk1TdOeyX9hXo7LiPVwJEIazRNoqAwt

Opublikowano

Zielony bracie kubsonie, spoczywaj w pokoju. [*]

Nie no mam nadzieje ze nie zamienię sie w drugiego isisiego xD

Opublikowano

Na xbox one codziennie widzę 12 osób grających w the division to mało ? mam tylko 100 znajomych pewnie taki zeratul czy mazzeo widzi ze 30 osób grających w tego raczka. Oczywiście jak na ps4 się zalogowałem przed chwilą na komórce to widzę teraz o 10 rano 4 osoby grają w division więc pewnie wieczorem będzie ich 30 no ale kubson musisz jeszcze z tymi osobami na tyle dobrze się znać aby pograć z nimi online :D 

Opublikowano

No jak Ty sam nie wiesz to chyba jednak się zmienisz. xD

Także zbieraj kasę, bo czeka Cie kupno komputra. :cool: 

Opublikowano

Izi przynajmniej nie (pipi)i o grach, w ktore nie gral dla zasady xD

Opublikowano

no ale kubson musisz jeszcze z tymi osobami na tyle dobrze się znać aby pograć z nimi online :D

Tak, trzeba znac ich osobiscie i przynajmniej raz w tygodniu wychodzic z nimi na piwo.

Ty Blantman chyba naprawde granie online poznales w tej generacji, co ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po co wychodzic na piwo jak mozna nayebac sie z fankiem przez psn :fsg:

Opublikowano

Mozna! - przy przypominam, ze chlop ma najlepsze czasy na gokartach!

Także zbieraj kasę, bo czeka Cie kupno komputra. :cool:

Jedyna rzecz w ktorej Czezky mial racje, tez zaluje ze tak pozno...

Jeszcze 2 lata (moze 3) temu bralem PS3 za 999 zl by sobie South Park i jakies zaleglosci ograc xDDD

(no interes zycia - 1000 zl za konsole i 200 ze gre, ktora na stemie pewnie chodzila po 30 zl)

a teraz - czlowiek sie zastanawia czy Dark Souls w ogole na konsole kupi, by nie grac w 25 fpsoach jak zwierze...

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak chce z kimś całą grę przejść to musi to być np forumowicz z którym się dogadasz a nie jakiś random z sieci. A na ps4 już hardkory mają 30 lvl i kubson z nimi będzie miał kłopot rozpocząć. Ja dobrałem sobie jednego forumowicz z którym w miare równo idziemy i gramy wieczorami. Co innego sesyjka w coda a co innego wspólny co op kilka tygodni :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

no ale kubson musisz jeszcze z tymi osobami na tyle dobrze się znać aby pograć z nimi online :D

Tak, trzeba znac ich osobiscie i przynajmniej raz w tygodniu wychodzic z nimi na piwo.

Ty Blantman chyba naprawde granie online poznales w tej generacji, co ?

Czyli mówisz, że dodajesz sobie jakieś randoma, którego nick widzisz pierwszy raz na oczy i bez problemu z nim pykasz w multika i cieszysz japę na party tak jak z osobami, które znasz z forumka dłuższy czas?

No chyba nie, ale to wyjaśnia dlaczego masz tylu znajomych na psn. ^^

Opublikowano
a teraz - czlowiek sie zastanawia czy Dark Souls w ogole na konsole kupi, by nie grac w 25 fpsoach jak zwierze...

Taki problem to nie problem :newell:

Opublikowano

jak chce z kimś całą grę przejść to musi to być np forumowicz z którym się dogadasz a nie jakiś random z sieci. A na ps4 już hardkory mają 30 lvl i kubson z nimi będzie miał kłopot rozpocząć. Ja dobrałem sobie jednego forumowicz z którym w miare równo idziemy i gramy wieczorami. Co innego sesyjka w coda a co innego wspólny co op kilka tygodni :)

ja mam 8lvl, wczoraj gralem z dapo ktory ma 9, wiec moze smialo zaczynac
Opublikowano

Czyli mówisz, że dodajesz sobie jakieś randoma, którego nick widzisz pierwszy raz na oczy i bez problemu z nim pykasz w multika i cieszysz japę na party tak jak z osobami, które znasz z forumka dłuższy czas? No chyba nie, ale to wyjaśnia dlaczego masz tylu znajomych na psn. ^^

No nie ale nie ograniczam sie takze tylko do parunastu znajomych ktorych znam dluzej. W samym Destiny poznalem z 40 osob, wystarczylo 1-2 posiedzenia by grac jak ze swoja ekipa, krepuje Cie cos w poznawaniu ludzi, ktorzy graja w ta sama gre co Ty ? Pomijam juz fakt, ze czesto te "Randomy" nie raz sie okazywaly wiekszymi hardcorami niz cala plejada z forum.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie, ale nie będę dodawał byle kogo do friendlisty. Muszę gościa kojarzyć po nicku, bo w innym wypadku mija się to u mnie z celem. 

Sam poznałem kilka osób grając w inne gry, bo dołączyłem się do party znajomego, którego już miałem. 

Opublikowano

W tego typu grach to bardzo proste - wchodzisz do 1,2 grup i zaraz masz z kim grac, tylko po co w ogole grac w Division.

Opublikowano

tylko po co w ogole grac w Division.

Jest marzec a isisy już przemawiają ludzkim głosem.

Opublikowano

Widocznie mocarza dziś zapomniał przyjąć.

Opublikowano

hum i kolejny generyczny tekst o mocarzu, mazury w tym roku wyparuja

Opublikowano

Japa bocie.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.