Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po co kłócicie się z dwoma kolesiami co nadal tkwią na ps3 . Na PS3 w 2016 roku czaicie ?

Co do postu mendrka pod moim postem :

Czyli naganiając ludzi na szrota robisz im przysługę :D Działasz w dobrze rozumianym interesie publicznym ?  Szukam analogii ale cholera nie wpadłem na żadne mądre a tylko głupie z komorami gazowymi etc. Wolę nie polecieć za obraze uczuć użytkowników prawicowych.  Ja polecam zawsze coś w co zagram lub posiadam. Nigdy nie polecam czegoś o czym nie mam pojęcia i co znam tylko w teorii. Wiesz tak z przyzwoitości ludzkiej powinno się doradzać znając temat.

p.S. Dałem plusa fankowi . Medrek łączy ponad podziałami.

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kubson ma ps4 przed tobą. i pewnie kermit, hum czy heaven też. Rayos kupuje gry na VITE!

Ostatnio wsparłem Sony za czasów PS2, więc wypisuję się z tematu.
Opublikowano

200 tytułów z czego 90% z ps+ co, nice try

Słabe prowo, od dawna suche jak Strasburger na Saharze.

Dej no update listy co z plusa a co nie. Pl0x

Opublikowano

Bluber jak tam 3DSik? :lapka: 

Opublikowano

czekam na gry

:frog:

Opublikowano

Bluber, już masz? To czemu jeszcze nie ma w zakupach growych, hop hop! plusiki czekają <3 

Opublikowano

Taktycznie czeka na gierki i chce rozbić bank.

Też za mną 3DS chodzi od jakiegoś czasu i póki co nie mam pojęcia na który model się zdecydować...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Blubson jaki model wziąłeś?

Opublikowano

Dla mnie bez różnicy model. Ludzie za bardzo się na tym skupiają. I potem siê nie mogą zdecydować, aż odpuszczają.

Opublikowano

Dla ciebie moze i bez roznicy ale dziewczyna juz pewnie musi wiedziec.

Opublikowano

Bluber, już masz? To czemu jeszcze nie ma w zakupach growych, hop hop! plusiki czekają <3

Będą jak gry przyjdą.

Zwykły, akurat Starh tanio puszczał to wziąlem bo od czasu premiery pokemonów X chodził za mną.

Dla mnie bez różnicy model. Ludzie za bardzo się na tym skupiają. I potem siê nie mogą zdecydować, aż odpuszczają.

Grałem jakiś czas temu na rayosowym XL bodajże i faktycznie wygodniejszy jest niż zwykły, ale w sumie to tak masz racje. Najważniejsze jest to czy gry ci siądą jak siąda to model bez znaczenia, oczywiscie chciałbym NEW sobie jakąś limitke kupić i mieć Xeno w kieszeni ale po prostu nie przechodzi mi przez głowe myśl o wydaniu tysiąca złotych na przenosniaka z którego będę korzystał raczej sporadycznie.

Opublikowano

Grałem jakiś czas temu na rayosowym XL bodajże i faktycznie wygodniejszy jest niż zwykły, ale w sumie to tak masz racje. Najważniejsze jest to czy gry ci siądą jak siąda to model bez znaczenia, oczywiscie chciałbym NEW sobie jakąś limitke kupić i mieć Xeno w kieszeni ale po prostu nie przechodzi mi przez głowe myśl o wydaniu tysiąca złotych na przenosniaka z którego będę korzystał raczej sporadycznie.

Bluber, ja mam zwykłego limitowanego czarnego 3DSa, nie XLa ;)

nintendo_25th_anniversary_3ds_gaming_con

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czyli 2ds też polecacie? Trochę odstrasza mnie brak stereo. Wygląd już mniej - nigdzie poza domen i tak bym nie grał na nim. No i ponoć dość wygodny jest.

Opublikowano

Czyli 2ds też polecacie? Trochę odstrasza mnie brak stereo. Wygląd już mniej - nigdzie poza domen i tak bym nie grał na nim. No i ponoć dość wygodny jest.

Polecamy, jeśli nie przeszkadza Ci brak 3D. jest tani, i wygodny

Opublikowano

I tak ponoć te 3d nie jest czymś za czym by się bardzo tęskniło, tak przynajmniej słyszałem.

Opublikowano

Gejos no to może mi sie po prostu poje.bało.

Opublikowano

marchewka no pewnie tak, to od nadmiaru gazow z brokułów 

Opublikowano

Będą jak gry przyjdą.

Zwykły, akurat Starh tanio puszczał to wziąlem bo od czasu premiery pokemonów X chodził za mną.

Blubi pograj na tym, a za jakiś czas rozejrzyj się za okazja na n3DS'a :) W sumie gram na tym new i szczerze, to jakość jego wykonania jest gorsza niż starszego modelu  :whistling: Jedynie te cover plate'y są miłym dodatkiem. 

BTW

Cena VR Sony w Polsce - 1770zł i można już składać pre ordery :yao:

http://www.euro.com.pl/okulary-vr/sony-playstation-vr.bhtml

Edytowane przez Starh

Opublikowano

3D w Zeldzie ALBW baaardzo fajne.

W Mario 3D Land i Bravely również. 

Opublikowano

Dobry też boxboy :lapka: idealnie akurat na 2DSa bo 3D niepotrzebne

Opublikowano

Tak patrze na te VR i szał ciał związany z zamówienia na zach i zastanawiam się nad jednym. Dlaczego ludzie nie zainwestują w jakieś dobre słuchawki np. Plyr czy SHW aby mieć świetne audio w grach zamiast wydawać tyle na google VR :X

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.