Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Od zawsze to powtarzałem. W tej grze jak w Assassynach ciężko wymyślić coś nowego skoro praktycznie wszystko pokazano w Arkham Asylum. Reszta to takie rozwinięcie. Coś jak Assassin's Creed 2, które rozwinęło koncept jedynki i dodało coś nowego. Idealne proporcje. Potem zaczęto eksploatować wyświechtaną już mechanikę. Zaorać.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jestem ciekaw ile osob dostanie raka po ograniu tego korytarzykowego obsranego skryptami uncharteda 4 tak jak swietej pamieci isaki czy ch>uj wie kto co teraz zmarl.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Czyli ogram origins ktore jest najgorsze, zeby po tem za jakis czas pograc w City, ktore jest znacznie lepsze, super! I tak zanim ogram oba to minie duuz oczasu jeszcze :frog:

Opublikowano

Jestem ciekaw ile osob dostanie raka po ograniu tego korytarzykowego obsranego skryptami uncharteda 4 tak jak swietej pamieci isaki czy ch>uj wie kto co teraz zmarl.

Mroku ja miałem dość sandboxowych gier - serio, co gra to sandbox i zwracam już takimi grami. Nawet wiedźmin po jakimś czasie zaczął mnie lekko nużyć.

Opublikowano

mam tak samo jak ty, brakuje fajnych korytarzowek z ciekawie zaprojektowanymi levelami, niestety wiekszosc developerow nie potrafi robic fajnych otwartych swiatow czy nawet pseudo otwartych, wszedzie te gow,niane poboczne questy bez pomyslunku 

Opublikowano

A mi nie brakuje w ogóle korytarzówek.

Za to sandboxy wciągam od razu i jeśli są dobrze zaprojektowane to ogrywam z przyjemnością.

Teraz nawet w Batmanie chce mi się robić misje poboczne, a w AC mi się nie chciało. :)

Korytarzówki mnie z reguły szybko nużą bo zazwyczaj nie ma tam zbytniej swobody tylko rozgrywka po sznurku. Jednak co sandbox to sandbox. :banderas:

Jedyne korytarzówki na które czekam to Doom, U4 i Quantum Break. 

Dishonored w sumie nie wiem gdzie zakwalifikować. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

sanboxy tylko od Rockstar reszta moze czyscic im buty

Opublikowano

sanboxy tylko od Rockstar reszta moze czyscic im buty

Przecież RDR był nudny. 

:Coolface:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dishonored to faza pośrednia między korytarzami a sandboxem. dla mnie dobre rozwiązanie i pasuje do wielu gier. ostatnio podobne co ogrywałem to Murdered. świat za mały na sandboxa, fabuła za duża na korytarzyk. można czasami znaleźć kompromis.

Opublikowano

no a Batek AC to nie było pół na pół sandbox - korytarz? teren był stosunkowo mały, większość gry i tak spędziliśmy wewnątrz pomieszczeń, a i szybkie poruszanie na lince z hakiem, czy przy pomocy bicza by spadać na ryje thugów i rozpoczynać combosy było osom.

Batmany sa slabe, ie ogralem nawet jak byl w plusie za darmo. Totakie assassin creed 3. Nikt w to nie chce grac. Za duzo tego samego

różne zboczenia tu widziałem, ale by nie szanować Asylum??? zaraz <patrzy na nazwę tematu> acha

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ciekawe, czy przy swojej następnej grze RockSteady zrobi coś innego niż kopie Batmana? Bo na chwilę obecną, to są ekipa jednej sztuczki.

Opublikowano

:dunno: jedyny i najpewniej ostatni batman jakiego ograłem to AA ale to było jakoś w starym testamencie jeszcze.

Opublikowano

AC2 było dobre, potem te brotherhoody itd, kompletnie to samo, nuda wliczajac AC3. Dopiero Black Flag dał troche fajnych zmian szczegolnie tak rozbudowany aspekt "morski" , Unity znowy (pipi).

Problemem chyba najwiekszym jest czestotliwosc wychodzenia tych gier.  Od Assylum do Knight było ile 6 lat? a wyszło 4 duze gry na głowne  konsole i to ze sa az tak bardzo podobne. Jak COD normalnie

Porównujac to z Uncharted to mamy 3 gry w 4 lata a potem długa przerwa, dlatego jest odbierany troche inaczej. I mimo wszystko jest w nim duzo wiecej zmian niz miedzy kolejnymi Batmanami

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ciekawe, czy przy swojej następnej grze RockSteady zrobi coś innego niż kopie Batmana? Bo na chwilę obecną, to są ekipa jednej sztuczki.

Zrobią TMNT z Jokerem. XD

Opublikowano

Teraz Shredder będzie w głównym centrum zainteresowań xD

Ale grałbym w taką giereczkę o żółwiach. Tylko nie oszukujmy się nic innego niż kalka Batmana by z tego nie wyszło.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

gry, w których fabuła odgrywa ważną, a które wypuszczane są za często siłą rzeczy stają się monotonne i nudne niekiedy. dlatego tak bardzo kocham R*. rzadko wydają swoje gry ale kiedy już to robią, to z konkurencji nie ma co zbierać a i mózg roz(pipi)any.

Opublikowano

trzeciego batka nie robiło rocksteady, więc można mówić o nieformalnej trylogii. dla mnie tasiemiecowy syf zaczyna się od cz.4, chyba że zmiany względem poprzedników dają radę (RE4, MGS V), albo na VI, VII odsłonę przychodzi czekać dobre kilka lat (ostatnia Persona wyszła jeszcze na ps2).

Opublikowano

Właśnie czytam, że cichaczem Activision wydało bundla Prototype cyfrowo w cenie 210zł. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no a Batek AC to nie było pół na pół sandbox - korytarz? teren był stosunkowo mały, większość gry i tak spędziliśmy wewnątrz pomieszczeń, a i szybkie poruszanie na lince z hakiem, czy przy pomocy bicza by spadać na ryje thugów i rozpoczynać combosy było osom.

Batmany sa slabe, ie ogralem nawet jak byl w plusie za darmo. Totakie assassin creed 3. Nikt w to nie chce grac. Za duzo tego samego

różne zboczenia tu widziałem, ale by nie szanować Asylum??? zaraz <patrzy na nazwę tematu> acha

Dla mnie Batman AC był mocno średni i w sumie kończyłem z lekkim wysiłkiem, strasznie mnie znużył

Dlatego nie kupiłem origins i AK

Natomiast pierwsza cześć przygód nietoperza jak najbardziej na plus

Opublikowano

Popatrzyłem na Allegro po ile chodzą te kody na nowego batka (50/60zł) i stwierdziłem, że mogę sprawdzić sobie jak bardzo popsuty jest ten Batman ;P

EDIT:

No i już ściągnięte. 34GB w 35min :) 

FFKnimB.png

Steam <3

Edytowane przez Ins

Opublikowano

e3p2BO.jpg

Batek z batmobilem w jedynej słusznej wersji Tima Burtona. :banderas:

Poczeka się na edycję GOTY.

Opublikowano

Dobra bile na gafie się cieszą że wydali tyle $ i dostaną 2 skórki ...

Opublikowano

Tyle ile kosztuje Season Pass to pewnie troche bedzie trzeba czekac na GOTY edycje

Opublikowano

blacharnia grala w The Fall? bo rzucili na xbona w cenie kebaba i nie wiem czy sie schylać..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.