Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ogra sie tego mariana prawilnie na PC z systemem operacyjnym Windows 10 z podlaczonym padem od Xbona :banderas:

Juz widze explozje odbytow nintendofagow ze ich konsola traci wszystkei exy, a przeciez oni tam nic innego nie maja xD

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kto by pomyślał że platformą na której będzie można ograć wszystkie gry z serii mario okaże się PC :newell:

Opublikowano

Kto by pomyślał że platformą na której będzie można ograć wszystkie gry z serii mario okaże się PC :newell:

Brawo, właśnie trafiłeś mentalnie do roku 1999, w którym można było już ogrywac wszystkie ówczesne mariany :facepalmz: co te blachary takie głupie to ja nie wiem

Od dawna można również ogrywac SMG na PC w 4k, i co?

Opublikowano

jak boli ningejow ze nie trzeba kupowac zyebanej konsoli z jakims padletem, amiboo, ladowarka, nunczakiem, procontrolerem zeby ograc JEDNA dobra gre na tym chinskim złomie

chociaz w sumie tam sie biega hydraulkiem w ubraniu kota, szkoda mi nawet transferu na torrentach 

Opublikowano

Na tym chińskim złomie, dżabo, jest więcej dobrych gier niż na szrocie i taczerze jednocześnie :kaz:

Rozumiesz, czy mam włożyć pięść do twojej dupy i Ci to lepiej wytłumaczyć?

Opublikowano

Bieganie hydraulikiem w 2016 roku xD

Opublikowano

Poza tym, Wii U robi to, czego nie potrafi taczer i szrot:

gry 1080p@60fps :kaz: 

Opublikowano

wkladanie piesci do dupy najlepiej wytlumaczy dlaczego wiiu jest dobre? to wiele wyjaśnia patrzac na nintendozbokow

Opublikowano

No już już rayos

giphy.gif

Opublikowano

Boli że Wii U ostatnią ostoją klasycznego gamingu, oj boli.

Wszystko się zgadza. Mi za gnoja sprzęty Nintendo też ktoś kupował.
Opublikowano

wkladanie piesci do dupy najlepiej wytlumaczy dlaczego wiiu jest dobre? to wiele wyjaśnia patrzac na nintendozbokow

Jesteś szmacianą lalką której wkłada się rękę do dupy, w którym momencie tego nie zrozumiałeś? gayos:

Figaro, no faktycznie ich boli :/ 

Opublikowano

Ostoja gamingu która można emulowac na PC XD.

Opublikowano

Boli że Wii U ostatnią ostoją klasycznego gamingu, oj boli.

Wszystko się zgadza. Mi za gnoja sprzęty Nintendo też ktoś kupował.

Gdybyś zmienił grzywkę (oraz twarz, jeśli można?), to może i teraz któraś by by Ci kupiła.

Opublikowano

zboki grzywke zmieniaja zeby wzbudzic w laskach litosc i dostac konsole xddd

Opublikowano

Hum trochę taki Rayos XXL więc coś z nintendofaga ma.

Opublikowano

Kiedy ten emulator bedzie dostepny ?

juz jest tylko dodaja w aktualizacjach kolejne usprawnienia i obsluge kolejnych tytułów

Opublikowano

Hum trochę taki Rayos XXL więc coś z nintendofaga ma.

Z Nintendo tylko Zeldy. :lapka: Więcej pedalstwa nie tykam, bo zagraża zdrowiu, jak widać na przykładzie Fujaro i Rayosa.
Opublikowano

To gdzie jest Maciek, jak raz moze trafic i napisac, ze PC i PS4 jest najlepszym wyborem swiata ?  xD

Opublikowano

Pewnie szybciej się zagra w gry z WiiU na tym emulatorze niż ściągnie gry z xboxa na zyebanym MS Store.

Opublikowano

Żeby Wam totalnie dupy nie pękły, usunąłem z listy ekskluzywne dla Wii U wersje gier na pozostałe konsole (np. najlepsza wersja ME, Batmanów, DE, TTT2 itd.) oraz nie wrzucałem gier poniżej 80 :kaz:

(zauwazylem ze niechcacy zostawilem ME na liscie, wybaczcie)

3XjsurD.png

A co na PS4? :dynia:

ZBuqOz7.png

DLC Z MARIO KART 8 LEPSZE OD DRAJWKLAPY KTÓRA SIĘ NAWET NA LISTE NIE ZAŁAPAŁA XDDDDDD

A na X1? :gayos: Forza Forza Halo i nowe IP

TMezdss.png

B E K A

Na liście X1 i PS4 nie ma żadnych remasterów, remakeów, cross buyow/playow i innych kompilacji gierek. A nawet gdybym je wrzucił, to nadal by te listy wypadały blado na tle Wii U :kaz:

Nintendo takie dobre :fsg::obama::banderas: :exact:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Żeby Wam totalnie dupy nie pękły, usunąłem z listy ekskluzywne dla Wii U wersje gier na pozostałe konsole (np. najlepsza wersja ME, Batmanów, DE, TTT2 itd.) oraz nie wrzucałem gier poniżej 80 :kaz:

3XjsurD.png

Ależ będzie grane na emulatorku :banderas:

Opublikowano

Ależ będzie grane na emulatorku :banderas:

Grunt, że będzie grane i że dotkniesz magii Nintendo :banderas:

Ale potem kupisz prawilnie konsole i gierki, ładnie przepraszając, taknieco? :dog:

EDIT

Oho bluberowi już dupa pękła XD

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.