Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Swietna optymalizacja gier, dobrze przygotowany sklepik Windowsa (nocna premiera QB wyszla naprawde solidnie), do tego rewelacyjne ceny!

Czuje ze MS bardzo szybko może stac sie konkurencja dla Steama!

BARDZO SZYBKO.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jaki ból dupy klapków o te 1080p@60fps w multi, tak bardzo doopy pękły, że nawet nie komentują i zaczynają jeździć po MS Storze XDDDD 

Opublikowano

nie rozumiem zlosliwosci przeciez nic sie nie zmienilo odkad ms zaczal wydawac exy xboxa na pc

albo graj na pc albo jak czlowiek na konsoli

Opublikowano

Jak to jest, że tymi wszystkimi grami z XO na PC najbardziej jarają się takie słabe jednostki pokroju klapochorągiewki Iziego? Przy okazji latają jakby cieczki dostali przy okazji jakiegokolwiek małego newsa czy informacji. Reszta ma na to raczej naturalnie wyje.bane.

Jak tam Hum, zachcialo sie jednak grac w tego Quantum Breaka, czy nadal nie chce sie odplac przy takich hitach jak Wolf Among Us xD
Opublikowano

chlopak ogrywa backlog a klapy ze na xbonie nie ma w co grac

Opublikowano

@Izi

Ty lepiej sprawdź, czy nie masz tam jakiejś aktualizacji sterowników do gtx 960.

Opublikowano

Najpierw  - co ten MS, gry z Xone na PC! A teraz - co ten MS, czemu te gry tak źle działają na PC!

I piszą to te same osoby XD

Opublikowano

No beka, że MS to jednak nic dobrze na tej generacji zrobić nie potrafi. Pośmiewisko na każdym polu. xD

Jeszcze im gierkę już spiracili. :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oczyszcza swoje community z szkodników jak Ty czy Macio, zarazem dalej na nich zarabiając, więc coś jednak robi dobrze.

Opublikowano

zamiast dac np betonowe 900p albo jakas dynamiczna.

Betonowe 900p, tę wymagania i nowe standardy na taczerze :banderas:

ale w anczarted jezu którędy do totemu chłopaki ja tam nie widze 900p xddd

Różnica jest taka, ze na Nadkonsoli 900p występuje tak często jak gry ze średnią powyżej 90% na x-taczerze, zaś wy jesteście na etapie modlenia się o "betonowe 900p". Co za zwierzecenie.

No ale dostaniecie Girsy w 1080/60, które będą wyglądały jak afryka z halo3 w hd. Już czekam na tę cytaty z DF :yao:

Opublikowano

Tłumaczenie godne kogoś bez honoru :) 

Opublikowano

Tak wygląda okładka zachodniej gry strzelankowej:

nEZieUf.jpg

BLUE AND ORANGE - CHECK

MURZYN Z BRONIĄ - CHECK

GŁÓWNY BOHATER NIE PATRZĄCY SIĘ W KAMERĘ - CHECK

WSZYSTKIE NADUŻYWANE FILTRY - CHECK

Opublikowano

Murzyn na okładce? Polygon da 10. 

Opublikowano

um.... no i ? 

Murzyn na okładce? Polygon da 10. 

ba, i kobieta też jest :kaz: jak nic 10/10

Opublikowano

Słyszałem, że tym się jarasz stulejaro

24518152470_13aba34091.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że tym się jarasz stulejaro

24518152470_13aba34091.jpg

Lubię jak jego głowa opiera się o literki OO.

Opublikowano

Nic więcej poza podziwianiem okładek tych gier Ci nie pozostaje.

Opublikowano

podobno w dooma zagra na laptopie mamy :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Swojej mamy czy mamy jego dziewczyny?

Opublikowano

Dżirs of Łor 4, bez Marcusa, to jak M jak Miłość bez Małgosi, niby to samo ale bez (pipi)nięcia, teraz (pipi) z singlem, ważne że multi w Full HD i 60 klatkach..

Opublikowano

Teściowa zobaczy gierki na swoim laptopie, zlituje się i kupi zięciowi PS4. Ten Figaro, to jednak ma łeb na karku. :kaz:

Opublikowano

No ogrywa gry 6 lat po premierze, a potem narzeka, że już takich gier się nie robi. :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.