Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale najpierw KI musi być bardzo dobra bijatyką, a nie przeciętnym tytułem.

SF 5 SN5lC2g.png

KI Tk0NDp8.png

no ale wiadomo, że SF lepsze i GOTY, a KI ssie. Weź Yeti zamknij się w jaskini, zarówno fizycznej swojego domu jak i w tej umysłowej, bo to już nie jest ani śmieszne, ani żałosne, to jest po prostu głupie. Jaką ograniczoną amebą trzeba być by pisać takie brednie z częstotliwością karabinu maszynowego co Ty? Wytłumacz Yeti, taknieok?

A pobiła rekord na EVO, bo EVO SF stoi i dziwne by było jakby ludzie się tłumnie nie zapisywali :gayos: Lecą jak muchy do gówna, bo popularne. 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wytyka średnią, gdzie gry w które gra mają gorszą i twierdzi, że to super produkcje. Niestety gra w najgorszy szajs, a Quantum Break to petarda i żadne MC tego nie zmieni

Od tego twoje QB, to Salt i Witness ma taką średnią, ze partacze z remedy mogą tylko pomarzyć. Jak będę chciał zagrać w grę, która prezentuje poziom QB, to kupie sobie symulator strażaka, który ma niemal identyczną średnią.

Taka różnica między zielonym szambem, a królestwem niebieskim, ze wy trzepiecie do gier, które na PS4 są tylko i wyłącznie sredniakami i przystankiem do powitania nowego mesjasza. W sumie nie dziwi wam się brak gier wybitnych, to klaszcze się uszami do gierek na 7h ze średnia 77.

Rayos serio sądzi, ze KI jest tytułem lepszym od SFV?

xDDDDD

To jakiś trolling?

Opublikowano

porownywac indyki w ktorych sie laczy kropki do gry rozbudowanej fabularnie gry aaa to tylko klap potrafi

Opublikowano

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody, a ile takie Halo5.

30 nagród dla BB gdzie wiedzmin ponad 300 zgarnął no rzeczywiscie

wiedzmin to nieoficjalny podtytuł halo 5?

Opublikowano

więc nie wiem o co Ci chodzi xD

No to ci mówię, odłoz tego kalafiora, to może zalapiesz, ze chodzi o przeciętność eksow.na x-złoma, które nie łapią się do top 5.

Nie, to eks na taczera w ekskluzywnej rozdzielczości :yao:
Opublikowano

Czy cw jest już czyste rasowo? Fujaro wypleniony? 

Opublikowano

Wypleniony, został jeszcze tylko rak w postaci Yetiego

Opublikowano

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody, a ile takie Halo5.

30 nagród dla BB gdzie wiedzmin ponad 300 zgarnął no rzeczywiscie

No ale co to ma do rzeczy? Wybrał sobie Halo i nagle zgrywa kozaka z tym, że BB zostało zmiażdżone jesli chodzi o tytuł gry roku to nawet szkoda strzępić klawiatury.

Yeti skoro przeciętność to średnia 80+ to co powiedzieć o grach w które grasz? Oto lista w co ostatnio gral jeti, samo szambo, przeciętność i nieskonczone guwna i raki branży. Tfu.

v4g0MtY.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No ale Wiedźmin to multiplatforma. W dodatku z lepszymi cyferkami niż na onie. Także znów zero argumentów za korkiem...

Tzn. zaledwie pół roku od premiery, tuzinie paczy, i udawaniu o nieistnieniu pc, no ale liczy się kto jest na mecie, c'nie? :obama:

Opublikowano

No ale Wiedźmin to multiplatforma. W dodatku z lepszymi cyferkami niż na onie. Także znów zero argumentów za korkiem...

A co mnie obchodzi korki? Ja mam ps4.

Opublikowano

Dla mnie i dla wielu QB to nie jest system seller na który był promowany. Raz, że jest na PC, co już osłabia jego przyciągający, jedno platformowy wydźwięk. Dwa, za dużo przesiąknięty oglądactwem , prostotą i krótkowiecznością. Nie neguję, że to jest dobra/bardzo dobra gra, ale na pewno ostatecznie to nie jest killer, system-seller na który pierwotnie pozował. Ba, taki trochę The Order: 1886 pod kilkoma względami. Na pewno nie spełni dostatecznie swojej roli jako produkcja dla której ja, ty czy mieszkaniec innego państwa będzie leciał podniecony do sklepu po XO.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

ale najpierw KI musi być bardzo dobra bijatyką, a nie przeciętnym tytułem.

SF 5 SN5lC2g.png

KI Tk0NDp8.png

no ale wiadomo, że SF lepsze i GOTY, a KI ssie. Weź Yeti zamknij się w jaskini, zarówno fizycznej swojego domu jak i w tej umysłowej, bo to już nie jest ani śmieszne, ani żałosne, to jest po prostu głupie. Jaką ograniczoną amebą trzeba być by pisać takie brednie z częstotliwością karabinu maszynowego co Ty? Wytłumacz Yeti, taknieok?

A pobiła rekord na EVO, bo EVO SF stoi i dziwne by było jakby ludzie się tłumnie nie zapisywali :gayos: Lecą jak muchy do gówna, bo popularne. 

Klasyczny yeti, nie widział zapewne posta to wklejam jeszcze raz

SF5 z 3.2 średniej super gierka

QB z 7.4 (co i tak pewnie same klapy w kółko klikają, że to zaniżać) (pipi) na 5 h korytarzyk na lapku i do zyda

XDDD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Słucham pod jakimi względami ?

Co do Yetiego to tego, żalu czytać się nie chce jeszcze ta list blubera no qrva jego mać jak tam można no (pipi)a jak xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zero godności i honoru zero nul dno jest tam gdzie Figar na (pipi)anej glebie xDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A co mnie obchodzi korki? Ja mam ps4.

quoted for truth :fsg:

Opublikowano

Yeti skoro przeciętność to średnia 80+ to co powiedzieć o grach w które grasz? Oto lista w co ostatnio gral jeti, samo szambo, przeciętność i nieskonczone guwna i raki branży. Tfu.

A gdzie Witness? Bo tam już średnia jak u najlepiej ocenianych grach na x-xbonie. Jeszcze w kolejce czeka Salt z równie średnią, którą boty w tym roku nie widzieli, a jak będę chciał posmakować poziomu QB to kupie sobie Firewatch.

Wklejasz gry, których średnia to standardowy poziom gierek na x, a dla posiadaczy PS4, to taki papierosek między upojny seksem z super niunią, czyli mesjaszami na 90%. Dla botow ten papieros to szczęście i przerwa między chvjowym seksem z jakimś pasztetem, czyli smutną, szarą rzeczywistoścą. Po prostu, xbox - wyższy poziom przeciętności.

Ale głowa do góry, może uda wam się w tej generacji powtórzyć sukces z 2011 roku i jakaś gra dobije do 90%, bo o GOTY to raczej nie ma co marzyć, chyba ze na mocarzu.

Opublikowano

Nie będziesz nam mówić jak mamy żyć, nudny człowieku bez honoru.

Opublikowano

Jak żyć to mówi wam szef w robocie, a po robocie żona/dziewczyna/mamusia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dawaj Yeti nie krępuj się krzycz głośno co tam jeszcze Cię boli, już wiemy co się dzieje w pracy i po niej, co dalej ?

Opublikowano

A gdzie Witness? Bo tam już średnia jak u najlepiej ocenianych grach na x-xbonie. Jeszcze w kolejce czeka Salt z równie średnią, którą boty w tym roku nie widzieli, a jak będę chciał posmakować poziomu QB to kupie sobie Firewatch.

A ten dalej to samo, widać krucho na tym trójnogu z grami skoro cały czas podniecasz się kiepskimi indorami z blachy, które na ps4 i tak działają co najwyżej chu*jowo 

Opublikowano

Widocznie żona nie pozwala mu kupić nic innego.

Opublikowano

Yeti na forum gra w średnią ocen, szkoda, że w domu ta średnia mu nie przeszkadza, tam 7/10 to klasyk u niego. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Haha, ale przecież ja sie wybornie bawie waszym kosztem, a ta generacja niech trwa jak najdłużej.

Pierwsza połowa roku

Q77%7h720pB

Vs

Witness

Alienation

Ratchet

U4

Salt

SFV

No Mans Sky

Firewatch

Shadow

Zapewne o czymś zapomniałem, bo to Nadkonsola, a nie bieda, ubóstwo i przeciętność z zielonego szamba, no i lepiej chodzace multiplatformy.

Tak, bawie się wybornie :banderas:

Opublikowano

W swoim pokoju bez klamek

Opublikowano

A ten dalej to samo, widać krucho na tym trójnogu z grami skoro cały czas podniecasz się kiepskimi indorami z blachy, które na ps4 i tak działają co najwyżej chu*jowo

To co za zwierzecenie panuje na taczerze skoro w ciągu pierwszych 6 miesięcy dostajecie crapa na 7h gry i jak dobrze zauważyłeś do ogrania na blaszce :yao:

Meneli w schronisku traktuje sie lepiej niż Knura botow.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.