Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a, to bedzie mocniejszy xbox?

tylko xbox, jezu jak ja zawsze szanowalem tą marke, yebać kapiszony i remaster gierki z ps2

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja gram od początku roku w szajs z peceta

No współczuje tego Q77%B, ale sam sobie jesteś winien, mogłeś kupić konsole z GRAMI.

Opublikowano

No powiedz jeti w co grałeś od czasu BB? Butterfield i inne sztosy? :) A w tym roku co, najgorszy SF i indie szajs za 150 zł?

Opublikowano

Don, spokojnie, jakoś wytrzymasz z tym Q77%B do pazdziernika.

Opublikowano

Prawda jest taka, że ta generacja jest mocno chuyowa i na obu sprzętach jest bardzo słabo pod względem ilości dobrych gier... I wcale nie będzie lepiej, skoro zamiast zacząć robić gry, to wolą dodać trochę ramu i drugi raz sprzedać tą samą generację, tym samym niepotrzebnie wydłużając jej życie oraz czas oczekiwania na gierki.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jest bardzo słabo pod względem ilości dobrych gier... I wcale nie będzie lepiej,

yeti dawaj liste

Opublikowano

Don nie kupi przecież mocniejszego xbona, tak pisał a ja mu wierzę, w końcu bronił tylko najgłupszych decyzji ms od początku tej generacji :kaz:

Opublikowano

Don nie kupi przecież mocniejszego xbona, tak pisał a ja mu wierzę, w końcu bronił tylko najgłupszych decyzji ms od początku tej generacji :kaz:

No powiedz czego niby broniłem, chętnie poczytam :)

Oczywiście, że nie kupię żadnego Xone 1.5 co tu niby tak ciężko zrozumieć? Ja wiem, że kalpom brakuje kilku klepek i razem z fickiem nogi sobie połamiecie przewracając się o palety z PS4K, ale nie każdy jest hipokrytą. W przeciwieństwie do Was ja swój rozum mam.

PS. No co jeti, nawet na proste pytanie nie potrafisz odpowiedzieć? :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jest bardzo słabo pod względem ilości dobrych gier... I wcale nie będzie lepiej,

yeti dawaj liste

Jesteś w pełni świadomy swojej decyzji?

Opublikowano

no kur.wa zaoraj te xboty

Opublikowano

Coś nie widać tej listy, tak samo jak gier.

Opublikowano

dawaj yeti, dawno nie widziałem twojego 19 vs 3 i dominacji jak za PS2 otoczonej stadem :daddy: i milionem wykrzykników i pustych frazesów ;)

Opublikowano

No wklei listę gier, które od 2 lat są przekładane i na każdy rok wkleja to samo :P

Opublikowano

Oczywiście, że nie kupię żadnego Xone 1.5 co tu niby tak ciężko zrozumieć? Ja wiem, że kalpom brakuje kilku klepek i razem z fickiem nogi sobie połamiecie przewracając się o palety z PS4K, ale nie każdy jest hipokrytą. W przeciwieństwie do Was ja swój rozum mam.

Czy to nie ty pisałeś że nie widzisz problemu z drm?

Czy to nie ty pisałeś że konieczność bycia podłączonym do sieci żeby grać to nic złego?

Ja myślę że to jednak ty.

Opublikowano

Spoko on z drm i alwaysonline nie widzi problemu, klapy nie widza problemu z PS4neo. Remis.

Opublikowano

No właśnie sęk w tym że widzą. Fanek to jest grafika i nie licze, a yeti musi kupić bo ma kozak bravie 55' lamusy  :cool:

Opublikowano

czy na ps4 neo jest drm i alwaysonline? nie.

no właśnie

Opublikowano

a skad wiesz? masz? grales? nie wypowiadaj sie jak nie wiesz dżabo 

Opublikowano

Ja gram od początku roku w szajs z peceta

No współczuje tego Q77%B, ale sam sobie jesteś winien, mogłeś kupić konsole z GRAMI.

Nintendo zawsze szanowałem 

Opublikowano

a skad wiesz? masz? grales? nie wypowiadaj sie jak nie wiesz dżabo 

ale idź gdzieś komuś poskacz na grzybie ok

Opublikowano

Kermit przyjacielu wiedzialem ze wreszcie kiedys otrzesiesz sie z tego zielonego szamba :cool::lapka:

Opublikowano

No właśnie sęk w tym że widzą. Fanek to jest grafika i nie licze, a yeti musi kupić bo ma kozak bravie 55' lamusy :cool:

Wyobraz sobie ile moglby pustakow kupic za ta bravie do tej swojej lepianki. :obama:
Opublikowano

Czy to nie ty pisałeś że konieczność bycia podłączonym do sieci żeby grać to nic złego?

Always online to teraz masz na tym kulejącym gownie w większości gier xD MS w początkowych planach wymagał połączenia raz na 24/h, a że każdy jest podpięty 24/7 wiec nie widzę w tym problemu

Pomysł z DMR rownież był bardzo fajny kupujesz płytkę wkładasz, gra sie instaluje i nie musisz juz jej pozniej wkładać <3 lepsze rozwiazanie niż cyfrowa dystrybucja bo taniej by wyszło i wygoda przy wyborze gier

No ale wiadomo stulejarze musieli podnieść krzyk w internecie bo nie mogliby uskuteczniać zawodów w przechodzeniu gier na czas, zeby stracić tylko na bilet do kina xDDDDD

nawet sobie klapy nie wyobrażacie jak wami gardzę, tfu

Opublikowano

Kubson ale czemu obrazasz nasza nowa rodzine?

Opublikowano

No tylko że pierwotnie Xone nie miał być wcale always online, a weryfikacja co 24h. I w tym nie widzę żadnego problemu skoro sam i pewnie 90% tych wszystkich oburzonych jest podpięta do neta 24h na dobę, już pomijam fakt że obecnie stałe łącze to mus chociażby przez patche Day zero. No ale udawaj sobie że to problem... Siedząc kilka godzin dziennie online na forum :) to jest właśnie hipokryzja typowa dla klapka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.