Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a masz gdzieś potwierdzenie halo wars 2 i horizona 3? Horizon na bank będzie, ale HW?

Zresztą, sam popatrz, piąta część giersów, drugi rts halo, forza po raz 8. Kaj nowe IP, kaj nowe tytuły :( Scalebound i Sea of Thiefes 2017 :/

Bronie Sony, do czego to doszło :frog: 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A to przepraszam, tylko xbox.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

a masz gdzieś potwierdzenie halo wars 2 i horizona 3? Horizon na bank będzie, ale HW?

Zresztą, sam popatrz, piąta część giersów, drugi rts halo, forza po raz 8. Kaj nowe IP, kaj nowe tytuły :( Scalebound i Sea of Thiefes 2017 :/

Nowe ip właśnie wyszło a na ps4 co piąte uncharted i rimejk, no faktycznie zalew nowych ip, heh.

Opublikowano

Jeszcze tomb raider i Xbox polska da to samo zdjęcie w tle co w 2015, przynajmniej na marketingu będą oszczędzać.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nowe ip właśnie wyszło a na ps4 co piąte uncharted i rimejk, no faktycznie zalew nowych ip, heh.

nowe ip na ps4 w tym roku:

No mans sky

alienation

the witness

the last guardian (o ile wyjdzie w tym roku)

horizon ( o ile wyjdzie w tym roku)

i pewnie pare innych o ktorych ni wiem bo nie interesuje sie ps4

nowe ip na x1 w tym roku:

quantum fuckin' break

? ? ? ? ? 

Opublikowano

W drugiej połowie roku wychodź Girs 4, Halo Wars 2 i Forza Horizon 3.

Czyli, tasiemiec za tasiemcem. 

Na nadkonsoli od Sony jeszcze The Last Guardian, Horizon,Alienation, No Man's Sky  i oczywiscie Uncharted 4. 

Opublikowano

Temat można zamknąć. 

Opublikowano

Beka z klapow ze jaraja sie piata czescia kapiszonow, przeciez MS tylko zdazyl wypuscic 3 czesci forzy i trzy gry z serii halo od poczatku generacji.

Opublikowano

forza jest swietna ale przeciez  nawet najwiekszy fan tej serii obrzyga konsolę kiedy dostanie w ciagu 3 lat więcej odslon jeżdżenia w kółko niz ubi wyda assassynów

Opublikowano

Chyba żarty sobie z tymi grami robisz. Dwie gry które nie wyjdą, the witness które chyba tylko desperaci z braku jakichkolwiek gier kupili, zostają w sumie dwie nowe gry, no w sumie można powiedzieć że o 100% więcej niż na Xone, będzie lepiej wyglądać ;)

Opublikowano

Dlatego ja gram tylko w Horizon, torowa Forza to nuda w uj zupełnie jak GT. 

Opublikowano

To co wyczynia Don to już jest serio patologia. 

Opublikowano

Kermit, powiedz to posiadaczom PS4 którym w perspektywie na najbliższe lata została jedynie pewnie pojedyncza produkcja od partaczy z PD.

Suteq: Jak się jeździć nie potrafi to się mówi że nudne. Arkejdy są dobre, ale największe emocje są w simach. No ale jak ktoś jeździ na asystach to tego nie załapie.

Opublikowano

trzeci horizon to bedzie nowa mapa, nowe auta, nowa muza + wiecej znacznikow i wyscigow

ja podziekuje troche mi sie to przejadło

Opublikowano

Forza tylko na hard z wyłączonymi asystami i wallhackiem.

Serio Samochodziki 3 to najlepsze co wyjdzie na XO w tym roku?

Opublikowano

Grałem akurat bez asyst w FM2 i FM3 więc gadaj zdrów. Nuda.

Znacznie lepiej się bawiłem w F1 2010 i F1 2011. 

Opublikowano

Przecież samą prawdę piszę, co niby Horizon i TLG wyjdą w tym roku? The witness nagle świetny indyk za 150 zł? :)

Opublikowano

Forza tylko na hard z wyłączonymi asystami i wallhackiem.

Serio Samochodziki 3 to najlepsze co wyjdzie na XO w tym roku?

Przecież nawet tych samochodzików nie zapowiedzili jedynie wysłużone anusy botów już czekają na kolejną taką samą grę. 

Przecież samą prawdę piszę, co niby Horizon i TLG wyjdą w tym roku? The witness nagle świetny indyk za 150 zł? :)

A co cena ma do rzeczy :)

Opublikowano

Smutne. Nie no nie ma co się oszukiwać, obóz xboxa należy już zwijać.

Opublikowano

Mamy znowu 2009? ;)

Opublikowano

W perspektywnie klku lat na ps4 ze swiezych giereczek mamy Nier, Nioh, Horizon vs jedne jedyne Scalebound na XO + tona tasiemcow z halo, forza i gearsy w tytule wiec nie wiem ktora to konsola ma lepsza przyszlosc przed soba.

Opublikowano

Bluber, zapowiedzieli nową Forzę na koniec roku, chyba przespałeś. No trudno nie czekać na kolejne topowe wyścigi jak się lubi gry z tego gatunku.

Opublikowano

W perspektywnie klku lat na ps4 ze swiezych giereczek mamy Nier, Nioh, Horizon vs jedne jedyne Scalebound na XO + tona tasiemcow z halo, forza i gearsy w tytule wiec nie wiem ktora to konsola ma lepsza przyszlosc przed soba.

Dlatego warto będzie kupić. Jak już w końcu wyjdą. W zapowiedzi jeszcze nikt się nie nagrał.

Opublikowano

Mamy znowu 2009? ;)

Co? Już brakuje argumentów? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.