Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wątpie, gry na ps4 wymagają skilla, chlopak może sie odbić

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no ale jeżeli to prawda i PS4Neo będize wyświetlało WSZYSTKIE gry w 1080/60 to na prawde nie widzę sensu posiadania xboxa xddd powinni go wycofać z rynku wtedy albo rozdawać dla powodzian

Opublikowano

xbox powinien istniec jak opozycja w rosji zeby ludziom sie wydawalo ze zawsze jest jakis wybór no ale wiadomo kur.wa że nie

Opublikowano

no ale jeżeli to prawda i PS4Neo będize wyświetlało WSZYSTKIE gry w 1080/60 to na prawde nie widzę sensu posiadania xboxa xddd powinni go wycofać z rynku wtedy albo rozdawać dla powodzian

Tak, na bank ps4 neo będzie wyświetlać wszystkie gry 1080/60 :yao:

Opublikowano

wszystkie źródła na to wskazują, no chyba ze armia xbotów wie lepiej

takze uncharted 4 bedzie mialo wiecej fpsow niz kilka gier z xboxa razem wzietych

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Jak możecie wątpić w Sony? Czy oni kiedyś zawiedli?? Dominują od czasów PS2 przecież. Yeti tak mówi, pan jezus tak mówił. Ja bym na waszym miejscu szybko przeprosił.

Opublikowano

Po kilkudziesięciu latach gejmingu nadal są ludzie, którzy myślą, że będzie konsola, na której wszystkie gry będą w 60 fps i że to jest zależne od mocy konsoli  :reggie:

Opublikowano

Przeciez to od devow zalezy nie od konsoli.
Opublikowano

czytałem, a umiem czytać ze zrozumieniem, że na tej konsoli WSZYSTKIE gry mają chodzić z minimalną rozdziałką 1080p, taka jest jej geneza, by odpalała gry w fullhd

ale okej, xboty nadal mentalnie siedzą w erze 6 generacji, wtedy tez nikt nie myslal o 1080 i xboty do tej pory o tym sobie sprawy nie zdaja 

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

masz xboxa, nie musisz wiedzieć

Opublikowano

czytałem, a umiem czytać ze zrozumieniem, że na tej konsoli WSZYSTKIE gry mają chodzić z minimalną rozdziałką 1080p, taka jest jej geneza, by odpalała gry w fullhd

ale okej, xboty nadal mentalnie siedzą w erze 6 generacji, wtedy tez nikt nie myslal o 1080 i xboty do tej pory o tym sobie sprawy nie zdaja

aha szejdi czyli jak muszą chodzić w 1080p to znaczy że będą w 60 fpsach odrazu?

:pawel:

Opublikowano

nie, ale dodaje dramatyzmu sytuacji

Opublikowano

No 1080p to full HD, odkryłeś Amerykę, ale co to ma wspólnego z 60 fps? ;)

Opublikowano

Bardzo miło mi widzieć, że odkładacie mocarza i zaczynacie dostrzegać otaczające was zielone szambo. Teraz pozostaje tylko przekroczyć bramy Królestwa Niebieskiego, jak to zrobił hejwen, i cieszyć się Alienation, Salt and Sanctuary, Pixar come to live, demkiem następcy Soulsów i całą masą najlepszych gier na rynku. 10.05 gra która wyznaczy nie tylko nowe standardy graficzne, ale dobije do średniej BB, która boty doświadczyli ostatni raz w 2011 roku. Tak, Xbox, marka wyższego poziomu przeciętności i chvjowizny. Naprawdę szkoda, że Sony ma teraz monopol, a jedyne na co stać Microsoft, to wypuszczenie jednego crapa na pół roku na 7 w 720p.

Ok, dobrej zabawy w CW i dalszego owocnego obmywania się z zielonego szamba. Uciekam, bo Nadkonsola i masa najlepszych gier na rynku wzywa.

:banderas: JAK DOBRZE BYĆ GRACZEM, JAK DOBRZE BYĆ KLAPEM :banderas:

Opublikowano

No klapek się zbłaźnił tymi 60fpsami, a teraz próbuje odkręcić. Jakby Sony nakazało by każda gra obsługiwała 60 efpeesów sam kupiłbym dwie konsole jak nie więcej, 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nie napisałem nigdzie, że PS4Neo będzie odpalało gry w 60fpsach :/ napisałem, że jeżeli tak będzie to nie ma sensu kupować xboxa a potem pisałem tylko o rozdziałce:

także czytajcie ze zrozumieniem ok?

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

haha bluber jak zaorał szejdiego

Opublikowano

haha kermit jak zaorał szejdiego

Opublikowano

no to było domniemanie, słowo JEŻELI padło ale (pipi)a tutaj:

tutaj gdize pisalem tylko o faktach nie ma ani słowa o 60 fpsach

bul dupy straszny, czepianie sie słowek już, dmg control ładny 

Opublikowano

poklepcie się jeszcze po peniskach, tfu.

Opublikowano

Ja bym powiedział, że szedj zaorał szejdjego ;)

Opublikowano

wszystkie źródła na to wskazują, no chyba ze armia xbotów wie lepiej

takze uncharted 4 bedzie mialo wiecej fpsow niz kilka gier z xboxa razem wzietych

Nie, nie, ja nic nie pisałem o 60 fps'ach, to było tylko domniemanie, nauczcie się czytać ze zrozumieniem xD Tak się zaorać samemu to tylko klap potrafi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.