Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

u sony nawet kickstartet jest dobry - chcesz miec w grze ragdoll wplac 6,5 mln, nie chcesz - wolisz klasycznie jak za czasow dreamcasta - wplac 6,3 mln

Ciekawe ile będą kosztować kolory na MC?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

WIDZE ŻE NIEKTORZY JUSZ SA PRZYZWYCZAJENI DO WKŁADANIA ŁYŻKI STOŁOWEJ W ODBYT> w pozyjcyji embrionalnej podchodzi spancer i pakuje łyżke z namoczoną cieciorką w dupe ze aż zajady na odbycie sie porobiły, od penetracji zrywają się hemoroidy które już zdązyły sie podgoić i zaschnięta ropa zrobiła się strupem xddddddddddddddddddddddd tylko jęczycie, że za mocno ochhhh achhh że boli pupa, ale nie ma lekko, groch w (pipi)e musi być! i potem chodzą po forach i pisża jakie to plejstejszyn jest złe a sami mają rozdarte zwieracze z nafaszerowane cieciorą xddddd nawet mi was nie żal, mobki (pipi)a grają i lasthitowanie w lolu xd nie to co skillowy battlefield czy killzone xdddd e sportowcy jedne co myszkie majo za 300zł i patrzcie jaki ja pro gamer, ale mamo dołuz 230zł do gtx to pozmywam naczynia po obiedzie xddd mame no daj na gtx bo batman 20 fpsów nie trzma xddddd o jak boli was dupa z grochem w (pipi)e (pipi)e (pipi)e! xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

WIDZE ŻE NIEKTORZY JUSZ SA PRZYZWYCZAJENI DO WKŁADANIA ŁYŻKI STOŁOWEJ W ODBYT> w pozyjcyji embrionalnej podchodzi spancer i pakuje łyżke z namoczoną cieciorką w dupe ze aż zajady na odbycie sie porobiły, od penetracji zrywają się hemoroidy które już zdązyły sie podgoić i zaschnięta ropa zrobiła się strupem xddddddddddddddddddddddd tylko jęczycie, że za mocno ochhhh achhh że boli pupa, ale nie ma lekko, groch w (pipi)e musi być! i potem chodzą po forach i pisża jakie to plejstejszyn jest złe a sami mają rozdarte zwieracze z nafaszerowane cieciorą xddddd nawet mi was nie żal, mobki (pipi) grają i lasthitowanie w lolu xd nie to co skillowy battlefield czy killzone xdddd e sportowcy jedne co myszkie majo za 300zł i patrzcie jaki ja pro gamer, ale mamo dołuz 230zł do gtx to pozmywam naczynia po obiedzie xddd mame no daj na gtx bo batman 20 fpsów nie trzma xddddd o jak boli was dupa z grochem w (pipi)e (pipi)e (pipi)e! xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

ehh w sumie masz racje.

Opublikowano

orzeszek ale podstawowe zasady interpunkcji wypadalo by zachowac, jestesmy w cw

Opublikowano

le mamo dołuz 230zł do gtx to pozmywam naczynia po obiedzie 

zaraz ci ojciec dolozy, wyrodna (pipi)o 

Opublikowano

orzeszek ale podstawowe zasady interpunkcji wypadalo by zachowac, jestesmy w cw

Po co? Pięknie oddaje styl pisania klapków, yeti może spokojnie ctrl + c ctrl + v do swojego notatnika z listą exów wrzucać te teksty

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Orzeszek :banderas:

Mów mi tak jeszcze.

Opublikowano

EJ A PAMIETACIE CZASY GOD OF WAR 3?

A NIE, U KLAPOW DALEJ 2009 :kaz:

Opublikowano

To były świetne czasy dla graczy... Gier na rynku w ilości tak dużej, że ciężko było wybrać... a teraz? Po ponad pół roku od zakupu konsoli nie ma w co grać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Witam,chciałbym poruszyć temat oprawy graficznej na konsoli Playstation 4,jestem posiadaczem owego sprzętu od miesiąca,przesiadłem się z komputera o mocy 4,6 ghz i5 4690k gtx 970 8gb ram,co mnie irytuje najbardziej w grach na ową konsolę,to cholerny brak wygładzania krawędzi,to co pokazują filmiki na Youtube to stek bzdur,kiedy uruchomiłem GTA 5 wersji na PS4 to byłem nie mile zaskoczony,wcześniej oglądający widoki wersji komputerowej,tutaj przeżyłem szok,jednym słowem grafika poszarpana jak ten Reksio i jego boczek ;-) Wydawało mi się że osiągnięcie pułapu na konsolach nowej generacji i dodanie odpowiedniej wersji wygładzania krawędzi nie będzie stanowić problemu,a jednak na to wygląda że w tej edycji konsol jest jeszcze za wcześnie,obraz w rozdzielczości 1080p z krawędziami nierównymi wygląda okropnie,i to jeszcze z odpowiedniej odległości od kanapy,to co by było jak by przybliżyć się bardziej,jedna wielka kaszanka,konsola podłączona do telewizora Sony Bravia KDL-40EX402 kablem HDMI,ustawienia obrazu prezentują się identycznie jak na komputerze który również był podłączony do tego samego telewizora,podświetlenie na 6,jasność na 57,kontrast na max,kolory na 90,ostrość na max,teperatura na zimne,wszelakie ulepszacze wyłączone,na kompie obraz żyleta,a na konsoli rozpacz,krawędzie i jeszcze raz krawędzie.Pisząc owy post wyrażam wyłącznie swoje spostrzeżenia,po cichu czuje się troche oszukany a zarazem nabrany na efekt marketingowy który promują wszelakie środki masowego przekazu,liczyłem na grafikę z komputerów,ale cóż przeliczyłem się,czekam na wasze spostrzeżenia. 

no niestety, wymienic NASA na SMIECIA Z BIEDRONKI. Ma za swoje, debil.

http://forum.pclab.pl/topic/1060974-Wyg%C5%82adzanie-kraw%C4%99dzi-w-grach-na-Playstation-4/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-vanishing-of-ethan-carter

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/rocket-league

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/god-of-war-iii-remastered

Coś bym wkleił z xbona, ale kurde... NIE MA CO!!! :kaz:

Miesiąc jak każdy inny, xbon na kolanach z pełnymi ustami i jedna wielka pustynia.

Co za samozaoranie xDDDDDDDDDDD

Ethan Carter który chodzi na konsoli jak gó.wno i na nowym silniku wygląda gorzej niż wersja z przed roku na PC, RL który pali konsole w menu i również jest na PC oraz remaster gry którą kończyłem jakieś 6 lat temu jak się bawiłem jeszcze w ten japoński plastik. Jade po Plejstejszyn.

Humble Cebula Bundle w tym tygodniu ma oferte bardziej atrakcyjną niż to co wam serwuje wasz japoński pan w ostatnim czasie. 3 niezłe exy + 3 multiplatformy + ze 3 gry które dorzucą w nastepnym tygodniu  :kaz:  CZAICIE KLAPY HAMBEL CEBULA BANDEL > PLEJSTEJSZYN XD

Wstyd, że potraficie się dalej jarać tym japońskim szajsem, upadek konsol i graczy. Tfu.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ethan na PS4 wygląda lepiej od wersji pc, RL już nie grzeje konsoli, bo naprawili to w patchu, GoWIII remaster to i tak lepsza gra od wszystkiego co wyszło od czasu Ori na Xdno. Także tego, zażywania mocarza przy takiej temperaturze jaka panuje dziś, to niezbyt dobra decyzja blacho-boty.

Opublikowano

Ethan na PS4 wygląda lepiej od wersji pc, 

XDDDDD

Opublikowano

rcgmgoc2hiz4.jpg

Chyba składka na kickstarterze była za mała i zabrakło oświetlenia do wersji pc. tytany znów na kolanach z pełnymi ustami :obama:

Opublikowano

bateria-do-pada-dualshock-4-02.png

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAH

Opublikowano

Te, Adaś, ale pół tego twojego hambla bambla ograłem w plusie lata temu :dynia:

Opublikowano

Ostatnio Sony jeszcze zapowiedzialo pilot do ps4,za 30 Usd :D

2908705-pdp.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

bateria-do-pada-dualshock-4-02.png

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAH

Ciekawe na ile orderów1886 wystarczy

Opublikowano

rcgmgoc2hiz4.jpg

Chyba składka na kickstarterze była za mała i zabrakło oświetlenia do wersji pc. tytany znów na kolanach z pełnymi ustami :obama:

No ŁAŁ światło przez kratki w kościele xD Oświetlenie to akurat jedyny aspekt w którym wersja PS4 jest lepsza... A nie poczekaj. Wersja UE4 od UE3 bo przecież PCtowy Ethan też jest przeniesiony na UE4 i już całkiem wyprzedza konsolową wersje.

Tymczasem te świetne odbicia w wodzie i cieniowanie na dalszym planie w wersji PS4. Jakość dla prawdziwych baronów  :banderas:

91kwfwk.jpg

PpmgNNZ.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.