Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

sony bez konfy i gier na reszte roku miazdy na gamescomie? mocarz znowu w obiegu? jakas nowa re.wizja pewnie

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie lepsza gwarancja niż u sony. :pawel:

Opublikowano

Sony nawet nie musi robić konferencji, żeby miażdżyć m$ :kaz:

Przecież w Europie powiedzieć, że mam x-złom900p, to tak jak bys powiedział, że masz trypla. Przypominam 80% rynku w Europie należy do jedynego next gena na rynku. Microsoft niech sobie robią tą konferencje na GS, przynajmniej będzie dobra beka, z gier które "wyglądają jak remeaster", albo "mogłyby byc pokaze później". Nowa generacja będzie miała swoją konferencje na TGS, PGW i PS Experience.

sony bez konfy i gier na reszte roku miazdy na gamescomie? mocarz znowu w obiegu? jakas nowa re.wizja pewnie

Jutro nowy Dragon Quest na PS4 i ta jedna gra już miazdzy te laserki blasterki.

Opublikowano

Ostatnio podczas gry w Titana byla beka z iziego, to samo podczas coopa w Diablo 3 z kubsonem.

Potwierdzam, xboty to najlepsze community <3.

Z iziego wyszedl piekny janusz. Niby beka z xbotow bo same pif pafy, a potem beka z xboxa bo nikt nie gra w Destiny i kitajska pileczke XDDDDDD. Oczywiscie Destiny to juz jest gra ok bo reklamowala ja Sony i nie ma znaczenia ze gra polega na strzelaniu w kolko do jaskini XD. Wystarczy wejsc do tematu kolejnego pesa aby zoabczyc jak same klapy pisza NO MAM NADZIEJE ZE KONAMI W TYM ROKU TEGO NIE ZYEBIE wiec standardowa jakosc gier od kitajcow na 6/10 ktorymi jaraja sie tylko bezplciowe klapy ktore zaluja ze nie urodzily sie za wielkim murem. Szybkie zerkniecie do tematu DriveCluba, a wiec 9+/10 po ostatnich paczach dla jednego z bylych juz uzytkownikow tego forum, a tam tylko wklejony pacznoty i wyczekiwanie na dodanie lobby.

BRAK LOBBY W SCIGALCE ONLINE ROK PO PREMIERZE A CI CIAGLE CZEKAJA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ostatni post w temacie SF5 po skasowanej becie przez klapkom bo servery nie dzialaly:

Zal.pl

Czyli japonia wraca, kolejny sukces kitajcow w dziedzinie gry online XD Przypominam ze gra byla na liscie prawdy 2015, a tutaj nawet beta nie daje rady.

Ciekawe jak idzie im developing deep down?

Dobrze ze juz za niedlugo Rare Replay, multi Gearsow, FM6 dla fanow samochodowek, Halo 5 czyli najlepszy fps online na konsolach, TR dla szlachty bez potrzeby czekania jak jakis gracz drugiej kategorii. Pozniej QB, Recore, Crackdownm, Forza Horizon 3, Gearsy 4 i pewnie jakies niespodzianki od Microsoftu.

Dominacja jak za czasow 360.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przynajmniej będzie dobra beka, z (...)

PS Experience.

Jak utrzymają poziom z poprzedniego roku, to faktycznie będzie beka.

cdtl3nbecbni.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kubson - to ten uzytkownik, ktory chwali exy MS w tematach, a na privie pisze, ze nie gra, bo nudne ? xD

To ten, ktory ciagle powtarza "(pipi)ac remastery", a pozniej jak pelikan lyka wszytsko - od 155 czesci Remasteru HALO po Gearsy i gry z Xboxa 1 ? 

No beka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bredzisz kermit, przecież limonczello pisał, że wraca grać w bete SFV. 

O tutaj:

Niech zgadnę - xboxowy konwertyta? Harh, TFU! Pałujcie się dalej, ja wracam do bety SF V.

Mimo, że:

Tu na bieżąco informują o sytuacji, obecnie serwery są wyłączone i eliminują błędy.

https://twitter.com/StreetFighter

Zapewne jakieś prywatne lobby z irca. :dunno:

Opublikowano

Dobrze ze juz za niedlugo

Dobrze, dla waszego zdrowia psychicznego, że to zatwardzenie knura powoli się kończy, bo od czasów FH2, które wyszło tez na x360, ten Xtrup nie dostał żadnego eksa.

przynajmniej będzie dobra beka, z (...)

PS Experience.

Jak utrzymają poziom z poprzedniego roku, to faktycznie będzie beka.

cdtl3nbecbni.jpg

:banderas:

Ta gra sprzeda miliony PS4, każdy prawdziwy gracz płakał i skakał ze szczęścia, ale nie boty, bo po pierwsze, to nie prawdziwi gracze, bo wywodzą się ze środowiska maszyn do pisania, po drugie w czasach PSX, to mama im podcierała dupy albo pływali w jajkach taty, a po trzecie, pifpafy i cofanie czasu w racerach to wystarczająco dużo na całą generację.

Opublikowano

pro tip

ta gra juz sprzedala miliony... ps2

Opublikowano

A Ty Yeti z ogóle grałeś w Shenmue, że używasz tego argumentu?

Bo coś mam wrażenie, że przygody Ryo widziałeś tylko na YT, po tym jak zapowiedzieli trzecią część.

Opublikowano

A jutro kolejna zapowiedź exa rodziny Playstation - Dragon Quest XI.

Odrodzenie Japonii tylko na PS4. No chyba że wolicie brąz i Realistyczne Samochodziki.

Opublikowano

Bo coś mam wrażenie, że przygody Ryo widziałeś tylko na YT, po tym jak zapowiedzieli trzecią część.

Gdzie użyłem tego argumentu?

Opublikowano

Mam rebus:

b20.png  pedaly-kellys-kls-flat-nowosc.jpg

:lapka:

Opublikowano

DragonQuestSlimes630x354_thumb.jpg

xD

nie dziekuje, ale jak chcecie to śmiało

Opublikowano

Gdzie użyłem tego argumentu?
A sory, zwracam honor - myślałem że wrzuciłeś filmik gdy ta banda z GT cieszy się z info o SH3. A że nie czytam zbytnio Twoich postów, ani nie włączyłem filmu, zmyliła mnie jego miniatura i niepotrzebnie zareagowałem. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Odrodzenie Japonii tylko na PS4.

Przecież w samej Japonii PS4, radzi sobie średnio. Dlatego też twórcy wypluwają gry jako cross-platform PS3/Ps4 by coś zarobić na ogromnej bazie użytkowników PS3.

Opublikowano

Było już omawiane 1000 razy. Pedalstwo z chin - nikogo. Nawet Yeti tego Dragon questa nie ruszy.

http://www.vgchartz.com/game/570/dragon-quest-viii-journey-of-the-cursed-king/

http://www.vgchartz.com/game/7147/dragon-quest-ix-sentinels-of-the-starry-skies/

Tak DQ nikogo, chyba w waszym zielonym matriksie polanym zielonym szambem.

Opublikowano

Czyli szopka jak ta cała dominacja. Przypominam że jedynym nextgenem na rynku jest XBoxOne. Prawdziwe centrum rozrywki, pelna integracja ze sprzętami w domu, smartglass. Forumek na TV i klawiatura telefonowa, wszystko płynne i wielozadaniowe. Dominacja jak za czasów X360 :banderas:

Opublikowano

Zabawny argument, ale jakiego innego można użyć jak nie ma w co grać

jrpg sprzed dekad z podbitą graficzką (który i tak wyjdzie na pc) najlepszą grą na ps4 wszech czasów

tak, pisze o ff7

Opublikowano

Odrodzenie Japonii tylko na PS4.

Przecież w samej Japonii PS4, radzi sobie średnio. Dlatego też twórcy wypluwają gry jako cross-platform PS3/Ps4 by coś zarobić na ogromnej bazie użytkowników PS3.

A najlepszym przykładem jest FFVII, FFXV czy KHIII. Już po E3 mówiono, że więcej gier będzie zapowiada tylko na PS4, aby bardziej przekonac japońskich graczy do kupna konsoli.

Opublikowano

Prawilnie przypominam - pedaliada na konsolach tylko na xbox one!

2700733-lobby_sunset.jpg

uFN6Fzk.jpg

Opublikowano

Było już omawiane 1000 razy. Pedalstwo z chin - nikogo. Nawet Yeti tego Dragon questa nie ruszy.

http://www.vgchartz.com/game/570/dragon-quest-viii-journey-of-the-cursed-king/

http://www.vgchartz.com/game/7147/dragon-quest-ix-sentinels-of-the-starry-skies/

Tak DQ nikogo, chyba w waszym zielonym matriksie polanym zielonym szambem.

A teraz zobacz na szczegółowe wyniki. 70-75% kopii to japonia. :yao:

W dodatku gra na ps2 i ds czyli platformy, które zawsze dominowały w japonii. DS nadal dominuje. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.