Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

na pewno to byla ukryta opcja xbocka

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież w temacie ludzie pisali, że im odnowiło samoczynnie po akceptacji regulaminu. 

A skad limonka ma to wiedziec skoro pol dnia spedzia w CW walczac o kawalek plastiku, a druga lizac ps4 przez szybke w saturnie? :kaz:

Opublikowano

W regulaminie brak wzmianek, w internecie cisza, pozwów zbiorowych zero. Tak, na pewno jest to prawda, bo ktoś w temacie na polskim forum tak napisał :dynia: Gdyby akceptacja regulaminu PSN powodowała odnawianie PS+, informacji na ten temat byłoby aż nadto.

Wiesław kupił sobie plusa, zapomniał wyłączyć odnawianie (skleroza?) - ot i cała historia.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A jakieś źródło potwierdzające, że akceptacja ToS powoduje włączenie odnawiania PS+ czy mam na słowo uwierzyć w xbocki bełkot? :kaz:

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Opublikowano

Ja się nie dziwię w sumie, że lemonka znowu pier.doli głupoty, w końcu ciężko bronić konsoli bez konsoli. :reggie:

Opublikowano

A jakieś źródło potwierdzające, że akceptacja ToS powoduje włączenie odnawiania PS+ czy mam na słowo uwierzyć w xbocki bełkot? :kaz:

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Japa bocie

:lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wyłączałam to ścierwo conajmniej 3 razy - tak na wszelki wypadek - i tak mi próbowali ściągnąć kasę z konta, ale nie udało się złodziejaszkom podstępnym zarobić na ratę providenta bo akurat przycięłam limit na transakcje internetowe. Chcieli mi skasować 195zł za cały rok od razu.

Teraz PS+ wyłącznie z allegro na 14 dni za 1zł z pocałowaniem ręki od POLSKICH PRZEDSIĘBIORCÓW

Opublikowano

że też się nie boicie ujawniać swoje karty kredytowe po tych wszystkich przygodach a anonimowymi. kody ze zdrapek ftw

Opublikowano

Jakie ja mam szczęście, że te ch.ujowe psn nie przyjmuje mojej karty. :fsg:

Musiałem używać jakiejś internetowej, ale ona już rip in pepperonies. Poza tym i tak kupię tego szrota do ogrania U4 i kiedyś tam tlou 2. 

Opublikowano

Kupowanie tego szrota dla kapiszonow i jakis (pipi)ych symulatorow drabin ? :lapka:

Opublikowano

@nobody

nawet jak nie masz karty dodanej to włącza automatyczne odnawianie, wystarczy że będziesz miał jakieś środki przypisane do konta i tak Ci kitajskie cwaniaki zakitrają, najlepszą opcją jest karta przedpłacona i takiej używam

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Kupowanie tego szrota dla kapiszonow i jakis (pipi)ch symulatorow drabin ? :lapka:

To jak nie dla tego to dla czego?  :smutas:

Nic mnie tam więcej nie jara, wolę sobie kupić WiiU. :lapka:

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wrzuciłam CW8 i CW9 w komputer i po 16 minutach analizy wyznaczył jak wygląda gra idealna dla klapozy

To Gran Turismo 7 z czarnymi pasami u góry i na dole + QTE do odpalania silnika i wrzucania wstecznego biegu po wylądowaniu na bandzie i obowiązkowo drabiną na dachu samochodu. Jazda głównie w nocy z odpalonymi wycieraczkami. Czasem QTE żeby ominąć zombie-clickery.

No sorry, tak wyliczył komputer.

Opublikowano

@Figuś

ale jak to wygląda jeśli np. po skończonym roku plusa doładuję sobie konto na 100 zł, a rok plusa wynosi nieco poniżej dwóch stów? od razu zaznaczę że nigdy nie miałem plusa 

Opublikowano

że też się nie boicie ujawniać swoje karty kredytowe po tych wszystkich przygodach a anonimowymi. kody ze zdrapek ftw

Jak ktoś ma Xboksa to nie ma czego się obawiać  :reggie:

Opublikowano

Jak nie mam karty przypisanej do PSN i jeżeli mam ustawione

"Automatycznie dodaj środki, aby odnowić subskrypcje lub zapłacić za zawartość przedpremierową"

jako nie to chyba nie muszę się już martwić, że kitajce podyebią mi kasę z konta ? 

Opublikowano

Jak ktoś ma Xboksa to nie ma czego się obawiać  :reggie:

no właśnie widzę

Na forach internetowych pojawia się coraz więcej zgłoszeń kradzieży danych do obsługi kont Xbox Live oraz pobierania środków z karty kredytowej na zakup punktów Microsoftu.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=63512

Grupa Lizard Squad dotrzymała słowa - wcześniejsze zapowiedzi o masowych atakach na PlayStation Network i Xbox Live od wczoraj mają swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. (...)  Poskutkowało to wielogodzinnymi problemami usług PlayStation Network oraz Xbox Live, do jakich po prostu nie można było się zalogować.

http://www.purepc.pl/rozrywka/lizard_squad_zaatakowal_xbox_live_oraz_playstation_network

dalsze szukanie sobie odpuszczam. :kaz:

Opublikowano

Szukaj dalej bo to pewnie w 99% oszołomy co same podają po PW na XBL o treści "Jesteśmy z MS. Podaj dane karty kredytowej, a dostaniesz darmowe doładowanie".

Niestety klapersi, cyrki z kradzieżami danych Only on PlayStation :)

Opublikowano

pewnie tak :)

zaatakowany przez hakerów live pewnie też leżał w święta jedynie oszołomom :)

:)

Opublikowano

No leżał, kilkanaście godzin, a PSN chyba 2-3 dni. Nie ma to jak "jakość" najdroższej usługi sieciowej na rynku  :reggie:

Opublikowano

@Figuś

ale jak to wygląda jeśli np. po skończonym roku plusa doładuję sobie konto na 100 zł, a rok plusa wynosi nieco poniżej dwóch stów? od razu zaznaczę że nigdy nie miałem plusa 

tego nie wiem, nie sprawdzałem :kaz: ale były głosy że potrafią zawieszać konto na PSN, ile w tym prawdy :dunno:

Opublikowano

ale tego że skoro doprowadzili do jego padnięcia, to mogli także pozyskać dane kart kredytowych już nie weźmie pod uwagę.  :beksa::lapka:

Opublikowano

ale tego że skoro doprowadzili do jego padnięcia, to mogli także pozyskać dane kart kredytowych już nie weźmie pod uwagę.  :beksa::lapka:

"Mogli" XD No ale im się nie udało. Zresztą nie ośmieszaj się, bo to był atak DDOS przeciążający infrastrukturę, a nie atak hakerski mający ujawnić dziury w zabezpieczeniach, także fail za failem niktcienielubi.

Opublikowano

ze wam chce sie naginac z nobody xD sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

i jeszcze atak ddos porownuje do tego co hakerzy zrobili z psn 

Opublikowano

Wrzuciłam CW8 i CW9 w komputer i po 16 minutach analizy wyznaczył jak wygląda gra idealna dla klapozy

To Gran Turismo 7 z czarnymi pasami u góry i na dole + QTE do odpalania silnika i wrzucania wstecznego biegu po wylądowaniu na bandzie i obowiązkowo drabiną na dachu samochodu. Jazda głównie w nocy z odpalonymi wycieraczkami. Czasem QTE żeby ominąć zombie-clickery.

No sorry, tak wyliczył komputer.

9728_1_1248022755.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.