Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

na pewno to byla ukryta opcja xbocka

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież w temacie ludzie pisali, że im odnowiło samoczynnie po akceptacji regulaminu. 

A skad limonka ma to wiedziec skoro pol dnia spedzia w CW walczac o kawalek plastiku, a druga lizac ps4 przez szybke w saturnie? :kaz:

Opublikowano

W regulaminie brak wzmianek, w internecie cisza, pozwów zbiorowych zero. Tak, na pewno jest to prawda, bo ktoś w temacie na polskim forum tak napisał :dynia: Gdyby akceptacja regulaminu PSN powodowała odnawianie PS+, informacji na ten temat byłoby aż nadto.

Wiesław kupił sobie plusa, zapomniał wyłączyć odnawianie (skleroza?) - ot i cała historia.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A jakieś źródło potwierdzające, że akceptacja ToS powoduje włączenie odnawiania PS+ czy mam na słowo uwierzyć w xbocki bełkot? :kaz:

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Opublikowano

Ja się nie dziwię w sumie, że lemonka znowu pier.doli głupoty, w końcu ciężko bronić konsoli bez konsoli. :reggie:

Opublikowano

A jakieś źródło potwierdzające, że akceptacja ToS powoduje włączenie odnawiania PS+ czy mam na słowo uwierzyć w xbocki bełkot? :kaz:

Mam PS3, PS4 i Vite i mogę ci potwierdzić, że po każdej aktualizacji softu na którejkolwiek, muszę wyłączać automatyczne odnawianie usługi PS+, i nie pierd.ol kocopołów już, bo się ośmieszasz. M$ nie odnawia subskrypcji Golda bo nie robi nowego ToS co każdą aktualizację jak #ForTheFrajers, pyta tylko czy chcę zaktualizować konsolę, mało tego jak jest w trybie instant on to nawet sama się zaktualizuje czego PS4 nie potrafi :kaz::xboss:

Japa bocie

:lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wyłączałam to ścierwo conajmniej 3 razy - tak na wszelki wypadek - i tak mi próbowali ściągnąć kasę z konta, ale nie udało się złodziejaszkom podstępnym zarobić na ratę providenta bo akurat przycięłam limit na transakcje internetowe. Chcieli mi skasować 195zł za cały rok od razu.

Teraz PS+ wyłącznie z allegro na 14 dni za 1zł z pocałowaniem ręki od POLSKICH PRZEDSIĘBIORCÓW

Opublikowano

że też się nie boicie ujawniać swoje karty kredytowe po tych wszystkich przygodach a anonimowymi. kody ze zdrapek ftw

Opublikowano

Jakie ja mam szczęście, że te ch.ujowe psn nie przyjmuje mojej karty. :fsg:

Musiałem używać jakiejś internetowej, ale ona już rip in pepperonies. Poza tym i tak kupię tego szrota do ogrania U4 i kiedyś tam tlou 2. 

Opublikowano

Kupowanie tego szrota dla kapiszonow i jakis (pipi)ych symulatorow drabin ? :lapka:

Opublikowano

@nobody

nawet jak nie masz karty dodanej to włącza automatyczne odnawianie, wystarczy że będziesz miał jakieś środki przypisane do konta i tak Ci kitajskie cwaniaki zakitrają, najlepszą opcją jest karta przedpłacona i takiej używam

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Kupowanie tego szrota dla kapiszonow i jakis (pipi)ch symulatorow drabin ? :lapka:

To jak nie dla tego to dla czego?  :smutas:

Nic mnie tam więcej nie jara, wolę sobie kupić WiiU. :lapka:

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wrzuciłam CW8 i CW9 w komputer i po 16 minutach analizy wyznaczył jak wygląda gra idealna dla klapozy

To Gran Turismo 7 z czarnymi pasami u góry i na dole + QTE do odpalania silnika i wrzucania wstecznego biegu po wylądowaniu na bandzie i obowiązkowo drabiną na dachu samochodu. Jazda głównie w nocy z odpalonymi wycieraczkami. Czasem QTE żeby ominąć zombie-clickery.

No sorry, tak wyliczył komputer.

Opublikowano

@Figuś

ale jak to wygląda jeśli np. po skończonym roku plusa doładuję sobie konto na 100 zł, a rok plusa wynosi nieco poniżej dwóch stów? od razu zaznaczę że nigdy nie miałem plusa 

Opublikowano

że też się nie boicie ujawniać swoje karty kredytowe po tych wszystkich przygodach a anonimowymi. kody ze zdrapek ftw

Jak ktoś ma Xboksa to nie ma czego się obawiać  :reggie:

Opublikowano

Jak nie mam karty przypisanej do PSN i jeżeli mam ustawione

"Automatycznie dodaj środki, aby odnowić subskrypcje lub zapłacić za zawartość przedpremierową"

jako nie to chyba nie muszę się już martwić, że kitajce podyebią mi kasę z konta ? 

Opublikowano

Jak ktoś ma Xboksa to nie ma czego się obawiać  :reggie:

no właśnie widzę

Na forach internetowych pojawia się coraz więcej zgłoszeń kradzieży danych do obsługi kont Xbox Live oraz pobierania środków z karty kredytowej na zakup punktów Microsoftu.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=63512

Grupa Lizard Squad dotrzymała słowa - wcześniejsze zapowiedzi o masowych atakach na PlayStation Network i Xbox Live od wczoraj mają swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. (...)  Poskutkowało to wielogodzinnymi problemami usług PlayStation Network oraz Xbox Live, do jakich po prostu nie można było się zalogować.

http://www.purepc.pl/rozrywka/lizard_squad_zaatakowal_xbox_live_oraz_playstation_network

dalsze szukanie sobie odpuszczam. :kaz:

Opublikowano

Szukaj dalej bo to pewnie w 99% oszołomy co same podają po PW na XBL o treści "Jesteśmy z MS. Podaj dane karty kredytowej, a dostaniesz darmowe doładowanie".

Niestety klapersi, cyrki z kradzieżami danych Only on PlayStation :)

Opublikowano

pewnie tak :)

zaatakowany przez hakerów live pewnie też leżał w święta jedynie oszołomom :)

:)

Opublikowano

No leżał, kilkanaście godzin, a PSN chyba 2-3 dni. Nie ma to jak "jakość" najdroższej usługi sieciowej na rynku  :reggie:

Opublikowano

@Figuś

ale jak to wygląda jeśli np. po skończonym roku plusa doładuję sobie konto na 100 zł, a rok plusa wynosi nieco poniżej dwóch stów? od razu zaznaczę że nigdy nie miałem plusa 

tego nie wiem, nie sprawdzałem :kaz: ale były głosy że potrafią zawieszać konto na PSN, ile w tym prawdy :dunno:

Opublikowano

ale tego że skoro doprowadzili do jego padnięcia, to mogli także pozyskać dane kart kredytowych już nie weźmie pod uwagę.  :beksa::lapka:

Opublikowano

ale tego że skoro doprowadzili do jego padnięcia, to mogli także pozyskać dane kart kredytowych już nie weźmie pod uwagę.  :beksa::lapka:

"Mogli" XD No ale im się nie udało. Zresztą nie ośmieszaj się, bo to był atak DDOS przeciążający infrastrukturę, a nie atak hakerski mający ujawnić dziury w zabezpieczeniach, także fail za failem niktcienielubi.

Opublikowano

ze wam chce sie naginac z nobody xD sony gdyby mu puscilo mele prosto w twarz, to ucieszony by powiedzial ze to wiosenna mzawka xD i zaraz by wygrzebal jakis argument ze tak naprawde to MS pluje 

i jeszcze atak ddos porownuje do tego co hakerzy zrobili z psn 

Opublikowano

Wrzuciłam CW8 i CW9 w komputer i po 16 minutach analizy wyznaczył jak wygląda gra idealna dla klapozy

To Gran Turismo 7 z czarnymi pasami u góry i na dole + QTE do odpalania silnika i wrzucania wstecznego biegu po wylądowaniu na bandzie i obowiązkowo drabiną na dachu samochodu. Jazda głównie w nocy z odpalonymi wycieraczkami. Czasem QTE żeby ominąć zombie-clickery.

No sorry, tak wyliczył komputer.

9728_1_1248022755.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.