Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dlaczego? Czyli nie ogrywać PW? :gayos:

Opublikowano

Snake Eater -> PW -> GZ -> TPP. Inna opcja jest śmieszniejsza niż zaczynanie przygody z Wieśkiem od Dziwki Zgonu. Czego jako osoba z rozumem i godnością człowieka się nie robi. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No przecież brakuje mi tylko PW do ogrania, bo GZ teraz będę miał z GWG.

OGARNIJ SIĘ KU.RWA

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no już, już.

comment_CKlmTOw9Zn1H5BpzBz49Zez4EBRhi3Yr

wiesz że radzę jak dobry kolega, ale nie mogę zrezygnować z formuły innej niż CW.  :usmiech:

Opublikowano

Nobody skoro juz jestes mógłbyś uprzejmie podać mi tytuł nowego dzieła vanillaware i kiedy premiera ? :yao:

Opublikowano

Patrzę na tę sowę i nie mogę się napatrzeć. Cudowna jest.  :blush:  :wub:

Opublikowano

Nobody skoro juz jestes mógłbyś uprzejmie podać mi tytuł nowego dzieła vanillaware i kiedy premiera ? :yao:

NIE :kaz:

ale ma wy(pipi)isty art design nawiązujący do Odin Sphere, który na ku boty w CW podziała jak płachta na byka :banderas:

vanilla_xliloz0.jpg

Opublikowano

No super wyglada jakby jej daimos wchodził do ci,pki xD

Opublikowano

yx9p8W.gif

ale będzie penetrowa.... grane kurfa mać :banderas:

chociaż wolałem art design D'sC

Opublikowano

Latanie małą robotyczną dziewczynką, marzyłem o tym całe życie.

Opublikowano

Badanie ginekologiczne cyber lolity - super design  :reggie:

Opublikowano

powiedział facet który kupił na ndsa takie coś  :rotfl: :

120140328112622.jpg

Opublikowano

xD

Opublikowano

turn-on-updates-from-more-than-one-place

Szybki download na xboxie też tak działa czy po prostu wszystkie serwery m$ poszły na live i na aktualizacje windy już nie starczyło? :dynia:

Opublikowano

A nie jest ci wstyd używać windowsa jak tak bardzo nienawidzisz MS ?

Opublikowano

NIE :kaz:

ale ma wy(pipi)isty art design nawiązujący do Odin Sphere, który na ku boty w CW podziała jak płachta na byka :banderas:

vanilla_xliloz0.jpg

Przecież to jest art z okazji Nowego Roku...

Opublikowano

Na Vicie ma być taka giereczka( lub już jest), która polega na biciu po dupski małych wielkookich japonek. Jak znajdę tytuł to wrzucę.

Opublikowano

vita najlepsza konsola  :banderas:

Opublikowano

Na Vicie ma być taka giereczka( lub już jest), która polega na biciu po dupski małych wielkookich japonek. Jak znajdę tytuł to wrzucę.

Chodzi ci zapewne o Criminal Girls Invite Only które swoją droga doczekało się zapowiedzi sequela ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

@figaro

to będzie to. jednoznacznie kojarzy się z cyber industrialną otoczką teasera nowego projektu

Opublikowano

Chodzi ci zapewne o Criminal Girls Invite Only które swoją droga doczekało się zapowiedzi sequela ;)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X-oYPEfHx9s

Właśnie o tą bezbożną grę mi chodziło. Japońce siedzą non stop w robocie, wytresowani, odizolowani od innych to potem w takie rzeczy grają xD

Ale zrobili też Silent Hilla a za to ich szanuje.

Opublikowano

@figaro

to będzie to. jednoznacznie kojarzy się z cyber industrialną otoczką teasera nowego projektu

Nie będzie. Zobaczysz. Oni co roku robią te noworoczne arty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.