Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mam ci napisać co serio myślę o sony po przeniesieniu P5? no chyba cię :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

TAK. MASZ NAPISAĆ.

Opublikowano

A co ma niby Sony do przesunięcia P5 skoro wydawca jest Atlus ? :blink:

Opublikowano

O Boże... niktgonielubi łyknął propagandę starha :(

Opublikowano

TAK. MASZ NAPISAĆ.

bardzo dobra decyzja strategiczna :banderas:

TLG, Persona 5, Horizon, Ratchet Redux, U4, Tales Of Berseria, Star Ocean V i nowe projekty Tri Ace i Vanillaware w 2016 to będzie. :fsg:

Opublikowano

U4 to będzie. :fsg:

A potem wypad ps4, witaj wiiu. :fsg: :fsg: 

Opublikowano

Widzę że kręcą Cię trupy.  :Coolface:

Opublikowano

Powedzial kolezka co naprdla na Vicie i ogladal 3 razy anime co ma Ghul w nazwie :Coolface:

Opublikowano

oraz kapiszony i małe sówki 

Opublikowano

Sówki. :fsg::banderas:

Na WiiU chcę zagrać w 7/8 gier. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

bierz nx'a. pewnie będzie miał wsteczną kompatybilność, a wg ostatnich newsów wychodzi po wakacjach, czyli t.j. planowałem zakup wii u

Opublikowano

Powedzial kolezka co naprdla na Vicie i ogladal 3 razy anime co ma Ghul w nazwie :Coolface:

:fsg:  Teraz drugi sezon jade a na jesieni gierka na vite  :fsg:

Opublikowano

bierz nx'a. pewnie będzie miał wsteczną kompatybilność, a wg ostatnich newsów wychodzi po wakacjach, czyli t.j. planowałem zakup wii u

Bez sensu. Po co mam płacić za tę sama konsolę więcej?

Zresztą ja i tak kupuję tę konsolę po premierze U4 czyli pewnie gdzieś na wakacje 2016. 

Sówki. :fsg::banderas:

Na WiiU chcę zagrać w 7/8 gier. :obama:

W co?

Captain Toad, MK8, Yoshi's Wooly World ( gra wygląda CUDOWNIE), New Super Luigi U, DK Tropical Freeze, NSMB U, Super Mario 3D World.

Do tego DK Country Returns, ale to być może ogram na 3DS, zobaczę. 

Opublikowano

to nie będzie ta sama konsola, ani ulepszona tak śmiesznie jak new 3ds względem zwykłego. po zapowiedzi nx w 2016 problem kupna wii u u jego kresu mi uleciał. to co chciałbym na nią ograć, ogram na następcy. win win 

Opublikowano

To fajnie :)

to nie będzie ta sama konsola, ani ulepszona tak śmiesznie jak new 3ds względem zwykłego. po zapowiedzi nx w 2016 problem kupna wii u u jego kresu mi uleciał. to co chciałbym na nią ograć, ogram na następcy. win win 

Tja, na pewno.

Opublikowano

Ja tam sobie wolę ograć to na WiiU zwłaszcza, że konsolę teraz można wyrwać za 800-900zł, a za rok to już pewnie będzie chodzić po 500zł. :lapka:

P.S To prawda, że gry można ogrywać na padlecie siedząc w cieplutkim łóżeczku? :obama:\

Aha i pewnie zagram w jakąś Zeldę, chyba WW. Trochę się obawiam tego. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja tam sobie wolę ograć to na WiiU zwłaszcza, że konsolę teraz można wyrwać za 800-900zł, a za rok to już pewnie będzie chodzić po 500zł. :lapka:

P.S To prawda, że gry można ogrywać na padlecie siedząc w cieplutkim łóżeczku? :obama:\

Nie wszystkie. Ale sporo tak. Ja tak Mario 3D World w większości ograłem. No i klasyki z VC :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

a to ok, ja wolę mieć sprzęt ze wsparciem na parę lat :lapka:

Tja, na pewno.

tja na pewno co? najdalej za 8-9 miechów przecieki się sprawdzą albo nie. 

Opublikowano

A grałeś Ty w ogóle w tytuły z Wii...?

BTW jak bym słuchał przecieków dot. konsol Nintendo, to bym oczekiwał grafiki rodem z Uncharted na pierwszym Wii i godnego konkurenta PS4 w postaci Wii U z narzędziem sprawdzającym Twoje tętno.

Jedyne co możemy być pewni, to AMD współpracuje z NX.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

założyłem wersję o wiarygodności newsów i tego się trzymam, bo i tak do czasów zakupu będę miał do wyłożenia na kilka innych tytułów w 2016 (a w przypadku sutka będzie to nadrobienie wpierw U4). do tego czasu wszystko się prawdopodobnie wyjaśni, więc doradziłem mu zastanowienie.

z pierwszego wii interesuje mnie tylko xenoblade, oraz w dużo mniejszym stopniu smg1&2. jeśli zelda i nowe xeno zostaną zapowiedziane w wersji cross genowej, t.j. swego czasu twillight princess na gc i pierwsze wii, sprawa jest dla mnie zaklepana. 

Opublikowano

a mówili że sony nie ma exów na końcówkę roku..

CLNcK_MUYAA0ubA.png

Opublikowano

niekochany jak zwykle teoretyk xd i tak nie kupisz tej nx bo to nie jest konsola sony

Opublikowano

ale japa i na nikogo forum randomie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.