Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

figaro jaki spiety lata po forumku od kilku dni, nie dosc ze stres poczatkiem roku szkolnego to jeszcze widze, ze plan lekcji trudny i juz pierwsze sprawdziany i kartkowki ustawione na ten tydzien

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tradycyjnie, ktoś streści ostatni tydzień w CW? 

Opublikowano

No stresuje mnie ignorancja i krótkowzroczność, pytam się wtedy "do czego zmierza ten świat, ahhhh" i dokańczam bułkę z masłem

Opublikowano

No stresuje mnie ignorancja i krótkowzroczność, pytam się wtedy "do czego zmierza ten świat, ahhhh" i dokańczam bułkę z masłem

Szkoda, że tak nie pytasz kiedy muslimy zalewają europę. 

Opublikowano

Może on sam jest ciapaty?

Opublikowano

Strach się bać.

Opublikowano

xDDDD do miecza figaro bo zyjesz na forum glownie dzieki mnie, bo zaraz napisze gdzie trzeba, ze jednak poczulem sie obrazony tym co wtedy napisales do mnie w kaciku filmowym

Opublikowano

ficus jesteś taki władczy, taki męski

Opublikowano

ale wezcie ku.rwa z tą polityką wypier.dalajcie gdzie indziej

Opublikowano

Czyli polityka, dzięki panowie, do zobaczenia za tydzień 

Opublikowano

X360 na górze, Łoniak na dole. Next gen.

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

Na górze jest ONE.....

Opublikowano

Po chuy oni to robią na past geny?

Podobna sytuacja z MGS V.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No po co oni robili tego mgsa piec to ja nie wiem skoro nawet Mad Rax podobno lepszy.

Opublikowano

Całe szczęście, że Twoja opinia o MGSach jest inwalidą. :reggie:

Opublikowano

Szczerze to jakiejś kosmicznej różnicy nie ma w tych shotach z nowe Tomb Raidera :/

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Całe szczęście, że Twoja opinia o MGSach jest inwalidą. :reggie:

Przecież MGS to jedno wielkie rozczarowanie tak pisał o niej ficuś fan serii

kolejne godziny  za mna, gameplay jest absolutnie fenomenalny, to nie tylko najlepszy mgs pod tym wzgledem ale i chyba najlepsza skradanka ever, to jaka tu mamy swobode i jak kojima rozplanowal te miasta/forty i pozwolil nam na kreatywnosc - cos niesamowitego, do tego rozwijanie mother base, caly watek ekonomiczny zaczerpniety i rozwiniety z peace walker - bomba po prostu bomba

niestety same misje glowne to porazka jesli chodzi o ich konstrukcje, za malo ciekawych (na razie mialem jedna nr6), za wyjatkiem gameplayu nic nie trzyma nas za jaja bysmy brneli dalej bedac ciekawymi co za chwile znowu wydarzy sie w fabule. cichy kifer, rozpoczynianie misji od podejscia do jakiejs skrzynki z kabelkiem, brak przerywnikow - slabo oj slabo, ponoc fabula rozkreca sie dopiero od 2 aktu - jeszcze tam nie jestem wiec licze, ze sie faktycznie zacznie bo na razie to jedyna rysa, ktora mi przeszkadza

jakbym chciał skradanke tobym sobie odpalił splinter cella a nie, mad max świetny tytuł powtarzalny i trochę monotonny, ale dający mega frajde

Opublikowano

Po co splinter cella, skoro jest lepsza skradanka na rynku, a imię jej to MGSV.

Opublikowano

Ficek i Figar, nie bijcie się. I tak obaj jesteście siebie warci  :sorcerer:

Opublikowano

Sprzedaż Mesjasza V w UK:

MGSV #1 in UK [72% PS4, 22% Xbone, 3% PS3, 2% X360]

A jak powiecie, że bo Sony marka itd, to jak wytłumaczycie 65 procent wersji PS4 Wiedźmina (który wcześnie był tylko na Xie :reggie:)

Dominejszon plejstejszon.

Opublikowano

Przepraszam, że podoba mi się MGS V.

Choć Ficek generalnie pisze jak jest i się z nim zgadzam, mimo że jest klapem.

@Figaro

Ochłonąłeś już? Przyra się skończyła i na wfie sobie piłkę pokopałeś, to główka spokojniejsza od razu?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Po co splinter cella, skoro jest lepsza skradanka na rynku, a imię jej to MGSV.

żartuje, kończe mad maxa i biore się za mgs v :fsg:

Opublikowano

Dobry ten Max ? bo opinie różne.

Co do nowego Tomba na screenach nie zobaczysz rozdzielczości i połowy efektów z których jest wyprana wersja na X360, ale i tak efekt zacny.

Opublikowano

Ale blubciu ten Max serio dobry? Przecież miał być Mordor na pustyni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.