Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

serio jeden choy?

Pakiet-Wiedzmin-Tom-1-8,images_big,25,97

#DigitalStuffHasNoSoul 

@Zaqair

nawet mi ciebie nie żal jeśli to dla ciebie powód do radości :czesc:

No ładnie wygląda i co z tego? Raz przeczytam i nie wrócę więcej, a nie lubię jak coś stoi na półce nieużywane. Wyrosłem z tego. 

Także tak, jeden uj. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@Zaqair

nawet mi ciebie nie żal jeśli to dla ciebie powód do radości :czesc:

Ja jaden na cyfrowkach na ps4 wiec szczerze mowiac moga robic co chca. Jedynie gdyby sony (pipi)a wykorzystywalo 50% mojego lacza to naprawde byly bym szczesliwy. A cyfrowki kupuje bo po prostu jest taniej,na psn us gre kupuje za 50-55 eur w gamestop ta gra kosztuje 75eur wiec jak i tak mam ja zostawic to co za roznica czy bedzie lezec na dysku czy pudelko bedzie gdzies lezalo i miejsce zajmowalo?

Opublikowano

Gry na półeczce so 2008

Dokładnie. 

Kupno->Skończenie->Allegro

:cool:

So 2009, teraz jest:

Kupno->Allegro->Skończenie

Opublikowano

2OqWFhQ.png

:lapka: 

Opublikowano

@Wezyr

mnie wystarczy że najbardziej jarające mnie marki mają takie rzeczy w wydaniach specjalnych, w większości poniżej 2,5-3 stówek :hi:

ps4-bloodborn10.jpg

icVzaN8.jpg

dla tych 5% produkcji do których mam wręcz sentyment jak najbardziej nie będzie mi szkoda wydać nieco więcej, bo i wracać będę do nich po latach jeszcze kilkakrotnie.

sorki za google zamiast jotpega ale mam stąd dosłownie km do chaty :cool:

Opublikowano

Jasne, też preferuję fizyczne dodatki. Zwłaszcza soundtracki. Jednak obecność płyty nie robi mi już różnicy, zwłaszcza jeśli oznacza to niższą cenę produktu. Ori kupiłem w cyfrówce w niskiej cenie. Świetna gra, na fizyku czy też cyfrowo.

Opublikowano

No dzisiaj chyba 10 minut wąchałem pudełko od mgsa. :fsg: 

Opublikowano

te guwniane wydania na xboxa one i ps4 to jest chuy a nie fajne wydanie, plastik, płytka i brak instrukcji

31941128_614.jpg

tak kiedys wygladały wydania :smutas:

Opublikowano

gdyby wersje cyfrowe kosztowały grosze w stosunku do płyt też bym miał wyebane w większość retailu, ale te kilka perełek w limitkach i napędy to must have 4Me. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Dobrze czytam, że Bethesda chce 30 dolców za season passa do Fallouta 4, chociaż sami nie wiedzą jakie i ile zrobią DLC xd

Opublikowano

Dobrze czytam, że Bethesda chce 30 dolców za season passa do Fallouta 4, chociaż sami nie wiedzą jakie i ile zrobią DLC xd

Co za różnica co tam wcisną i tak ludzie kupią tego SP więc po co mają się wysilać i już teraz wiedzieć co tam za bzdetu upchają XD

Opublikowano

W pixelu nie pisali co to season pass? xd

Opublikowano

Chyba ktoś mu konto ukradł.

Opublikowano

Czym są te całe passy? 

Taki preorder na DLC. Bethesda season passy pewnie zacznie traktować jak datki z kickstartera "jak dostaniemy mało to zrobimy jeden DLC na odpierdol, jak dużo to będą dwa fajne"

Opublikowano

Wszystkie następne w nieskończoność? Raczej nie, pewnie te które dev uzna za "darmowe" w ramach płatnego passa. Wtf

Teoretycznie tak, np w Gearsach 3 dostawałeś wszystkie mapy do multi oraz dodatki singlowe w cenie tego seasona, który rozbijając na osobne dlc zapłaciłbyś więcej, to samo miałem z Bioshockiem Infinite gdzie dostałem season pass za darmo w ramach przeprosiń od wydawcy, że nie ma polskiej wersji na konsolach (w każdym egzemplarzu był kod) ale już na przykład w Borderlandsach bodaj w season passa chyba nie wszystkie dodatki wchodziły w tę przepustke a taki DriveClub ma miec drugiego season passa żeby jeszcze bardziej wydymac klapersów. 

Dzięki teddy. Krótko i treściwie.

Nie rozumiem też bólu dvpy zielonych. SP kojarzyłem tylko i wyłącznie z Sony kiedy za platformę główną poprzedniej generacji obrałem X360.

mylisz to z online passem, który był w grach ea i sony 

Opublikowano

Season Pass w gierce z samochodzikami, nosz ja prdole :yao:

Opublikowano

Dziwne, że odpuścili te online passy. Ciekawe jak bardzo im słupki poleciały na pysk po tym zagraniu bo w to, że się ogarnęli nie wierzę

Opublikowano

Żeby nie było zbyt różowo, iksboksiarze też są dymani na season passy tak jak w driveclub. Killer Instinct - kupujesz SP, to działa tylko na jeden sezon/dwa, a będzie jeszcze trzeci. Wydałem na tę gierkę dużo pieniędzy, a i tak będę musiał wysupłać jeszcze trochę drobnych na trzeci sezon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.